m4z tourings
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12
- chevron_right
Kur tonēji un cik izmaksāja? Visu laiku galvā karājas doma, ka manai kūtiņai vajag noplēst tūneru spoguļplēvi un pārtonēt visus melnus, bet rocība līdz tam neaizsniedzas
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Izskatās labi! Diski liekas nepiemēroti!
nopērc plēvi un notonē pats, kur problēma?rvars rakstīja:Kur tonēji un cik izmaksāja? Visu laiku galvā karājas doma, ka manai kūtiņai vajag noplēst tūneru spoguļplēvi un pārtonēt visus melnus, bet rocība līdz tam neaizsniedzas
Kautkas pa šo laiku atkal sadarīts:
-ielikts rokas balsts,žēl tikai ka audums drusku atšķiras,pa ziemu drošvien būs jāved pāršūt
-ielikts mazais obc parastā pulksteņa vietā,vel tikai jaieliek temp dačiks.
-pārlasīta gandriz visa piekare šaras,bukses utt
-aizmugurē bremzēm viss jauns(diski,rocenes loki,kluči)
-šodien izieta T.A., kautgan varēju iet vēlāk jo reāli jaiet bija tikai decembrī, bet izdomāju ka viss tiko samainits,tad jalaiž uzreiz un miers.
T.A. izieta ar pirmo reizi,vienigais ka tie liktenīgie divi 1nieki, viens par nenozimigo rūsu(itkā jau nav bet.. ) un otrs par nenozimigu eļļas noplūdi.Nebūtu sācis punķoties reduktors, tad par eļļu nebūtu nekas bijis.
Bet salīdzinoši ka iepriekšējais īpašnieks bija dabujis atkārtoto ar kautkādiem 9iem 1niekiem,tad tie mani divi nekas nav.
iespējams ka kautko esmu piemirsis, uz doto brīdi tākā viss. Jāsāk gatavoties ziemai
Kautkad japabildē un jaieliek jaunas bildes.
-ielikts rokas balsts,žēl tikai ka audums drusku atšķiras,pa ziemu drošvien būs jāved pāršūt
-ielikts mazais obc parastā pulksteņa vietā,vel tikai jaieliek temp dačiks.
-pārlasīta gandriz visa piekare šaras,bukses utt
-aizmugurē bremzēm viss jauns(diski,rocenes loki,kluči)
-šodien izieta T.A., kautgan varēju iet vēlāk jo reāli jaiet bija tikai decembrī, bet izdomāju ka viss tiko samainits,tad jalaiž uzreiz un miers.
T.A. izieta ar pirmo reizi,vienigais ka tie liktenīgie divi 1nieki, viens par nenozimigo rūsu(itkā jau nav bet.. ) un otrs par nenozimigu eļļas noplūdi.Nebūtu sācis punķoties reduktors, tad par eļļu nebūtu nekas bijis.
Bet salīdzinoši ka iepriekšējais īpašnieks bija dabujis atkārtoto ar kautkādiem 9iem 1niekiem,tad tie mani divi nekas nav.
iespējams ka kautko esmu piemirsis, uz doto brīdi tākā viss. Jāsāk gatavoties ziemai
Kautkad japabildē un jaieliek jaunas bildes.
Smuks. Priekš ziemas.
Nu ja jau tiek atzīts par labu priekš ziemas, tad būs jalaiž ar šiem.tikai citas riepas jaiepērk
Ir , Ok uz ziemu ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Gribās redzēt vairāk bildes, a te es pilnīgi sabijos, ko tie diski izdarījuši.. liekas, ka e34 bleķi būtu labāk, bet nu varbūt šī bilde tik mani maldina..
Lai nu kāa.. sveiciens dzimšanas dienā un sveiciens ar jaunu T.A.
Nezinu kā citiem, bet man reliņi prasās kā ēst!
tici man, izskatās jau arī briesmīgi baigi dziļi arkās un vispār nav skats, bet nu jaskatās,mošk to ziemu jaizmoca ar šiem, bet pagaidām domas šaudāsSTUDENTS rakstīja:Gribās redzēt vairāk bildes, a te es pilnīgi sabijos, ko tie diski izdarījuši.. liekas, ka e34 bleķi būtu labāk, bet nu varbūt šī bilde tik mani maldina..
Un paldies par sveicienu
nez,kad ir normāli diksi virsū,tad man īsti neprasās viņi, jo tad pārāk universāls izskatāsaupinsh rakstīja:Nezinu kā citiem, bet man reliņi prasās kā ēst!
Man ar kkā pof uz tiem reliņiem - ir/nav .. kādreiz likās, ka obligāti vajag, bet tagad kkā vienalga
Tātad manā īpašumā turpmāk būs STUDENTA ex diski, pa ziemu tiks sapucēti iztaisnoti,sakrāsoti u.t.t.
Tagad uzlikti lai kādu nedēļu paripinātos ar viņiem, tad būs jaliek ziemenes kas nākam nedēļ janopērk.
Te vakardienas snaps, galīgs netīrelis. Un te jau šodien noveicās ar laiku, varēju uzpucēt un pabildēties kopā ar STUDENTU Tehniskais snaps Un 1.8 arī pa retam tiek pamocīts
Tagad uzlikti lai kādu nedēļu paripinātos ar viņiem, tad būs jaliek ziemenes kas nākam nedēļ janopērk.
Te vakardienas snaps, galīgs netīrelis. Un te jau šodien noveicās ar laiku, varēju uzpucēt un pabildēties kopā ar STUDENTU Tehniskais snaps Un 1.8 arī pa retam tiek pamocīts
Jāpamoca jau ir, savādāk galīgi aizbubinās ciet
diski super izskatās!
diski super izskatās!
interesanti izskatas diski
studentam r16 ar piestav
studentam r16 ar piestav
Protams, ka piestāv
Esmu starā beidzot manam auto ir dabūts gandrīz gribētais izskats (vēl tik izmaiņas klīrensā )
Bet par m4z runājot.. griež griež tā garā 1.8 kūts.. ja grib tad griež
Esmu starā beidzot manam auto ir dabūts gandrīz gribētais izskats (vēl tik izmaiņas klīrensā )
Bet par m4z runājot.. griež griež tā garā 1.8 kūts.. ja grib tad griež
Abi autiņi mega labi izskatās
Plds renio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7