E36.lv sabrauciens Jelgavā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 44
- chevron_right
Kur teiksiet tur sagaidiishu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
man ar liekas ka staķiks būtu ok. varētu arī brokastis uzēst , jeb jelgavnieki var piedāvāt kādu citu plašu vietu ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Var arii RAFaa pie Nestes! Tur ir Hesiitis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Man liekas ka pie Nestes ar ir ok
varbūt arī pie Maksimas tur ir daudz vietas.
varbūt arī pie Maksimas tur ir daudz vietas.
galvenais laikam jau būtu lai vairāk vietas, lai varam visi noparkoties vienā smukā rindā brokastošana nav primāra
Galvenais nebraukt nekur pāri Lielupes tiltam, tur ceļi ir
tā kā esmu no Jelgavas, tad kopā ar orkānu kaut kur jūs sagaidīsim...
es labāk ierosinu smuki visiem satikties pie nestes un tad ja kādam ir vēlme ēst tad doties paēst vai nu uz hesiti vai uz iki... :D:D
tā ka tauta vācaties un brauciet ciemos...
gan jau izdomāsim kur jūs var aizvest, jelgavā ir daudz glītu vietu, tik liela daļa ir pa sliktiem ceļiem... :D:D
Jelgavā ceļi ar katru gadu uzlabojas tā ka nevajaga, tai pašā Rīgā ceļu stāvoklis ir daudz trakāks....
es labāk ierosinu smuki visiem satikties pie nestes un tad ja kādam ir vēlme ēst tad doties paēst vai nu uz hesiti vai uz iki... :D:D
tā ka tauta vācaties un brauciet ciemos...
gan jau izdomāsim kur jūs var aizvest, jelgavā ir daudz glītu vietu, tik liela daļa ir pa sliktiem ceļiem... :D:D
Jelgavā ceļi ar katru gadu uzlabojas tā ka nevajaga, tai pašā Rīgā ceļu stāvoklis ir daudz trakāks....
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Super!!! man tikai prieks par jaunu foruma biedru satikšanu...tākā tikai wien sawācamies cik waram
Mani viss vairak biedē ceļi
davai tad pie Maximas tur smuki var sastaaties un ir dafigaa vietas it iipasi sesdienas riitaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Dafai pie lielaas MAXIMAS ! Tikai pasakiet laiku ,cikos Juus sagaidiit!!!
10-11 vācamies Rīgā, tad no 11 startējam uz Jelgavu!
Pārējais jau aptuvenā aritmētika.
Pārējais jau aptuvenā aritmētika.
Un cik auto apmeeram buus?
to gan, laikam, neviens nezin!Orkaans rakstīja:Un cik auto apmeeram buus?
To varētu tev paziņot, uzzvanot 6dien ap plkst. 11!
Admini nevelaties uzlikt topikā augšā ka sestdien notiek sabrauciens!
Lai visi būtu informēti!
Paldies!
Lai visi būtu informēti!
Paldies!
Cik pirms tam runaajaam bija doma no 11:00 vaakties un uz 12:00 izbraukt.. Lai naw arii pa agru..
kaut vai, dāmas!
nu tad pa visām reizēm vienojamies no cikiem vācamies un cikos izbraucam ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 44