E36-gda33

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
gda33
Ziņojumi: 776
Pievienojies: 18 Aug 2012, 14:42
Braucu ar: melnu e36
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 2

02 Okt 2012, 12:20

Godigi sakot pats nesapratu kapec ta notika :D bij tas palelinajuma efekts, skatijos spoguli ka pakalja iet malaa, bet nu es jau sen biju izdariji visu lai to noverstu, tik nekas nepalidzeja, jo dibens jau bija par talu :S nekas, aizmugure tgd stav 15nieki un varam izklaideties talak :D
protams lies paldies Uldis.r kas 10os no rita uzklausija manu bedu stastu un atveda savus vecos diskus :D
Profila bilde
Uldis_R
Ziņojumi: 453
Pievienojies: 25 Aug 2012, 19:44
Braucu ar: 4riteni
Atrašanās vieta: la

03 Okt 2012, 22:38

neaimirsti ka es vinus gribesu atpakal :drink:
Profila bilde
gda33

03 Okt 2012, 22:41

bus bus :) tik jadabun manejie atpakal 15nieki :) uzmetisu savus vecos aizmugure un tad jau ziema nav aiz kalniem un remontesu sitos diskus :)

Tgd nakamais to do lista ir atkal auto izjauksana :D brauks metinaties un tikt valja no rusas burbulisiem :) time to come clean :hahaha:
Profila bilde
gda33

12 Okt 2012, 19:47

Nu ko, jagatavojas ritdienai :) Apbedinaja mani, ka naksies braukt ar to pasu ieplesto ( sasisto) stiklu ritdien, jo dabusu jaunu tikai 2dien :S
bet nu ritdien jabrauc tiriem un smukiem, tapec sodien pabuts vieteja veikala, un iegadas kkas tiribai :) ceresim ka nebus joki un spoki, kuru delj varetu but kauns braukt no setas ara :D
Attēls
Profila bilde
gda33

18 Okt 2012, 23:04

Nu ko, sakara ar to ka ziema vairs nav ar kalniem un vienas no pedejam forshajam dienam, viena vakara nebij ko darit, tas ir, izdomajam ka vajag bedri :D Aizbraucam, patrakojam un labi ka dzirdeju kko noblikskjam :d gribeju jau atkal mest likuma, bet nu tfu tfu tfu :D apstajos :D
Attēls
Ar shadu skatu beidzas man 3dienas vakars bedree, bet prieks jau liels :) otro komplektu norakstam :D Jolcinja jau teica ka esot dzirdejusi mani :D

Bet nu protams darbi iet uz prieksu, un mana interese vel vairak, izdomaju ka vajag visu smuki 4iki piki, tapec liels paldies userim Uldis.R kas izbriveja dienu un savu garazu lai mes varetu fiksi izjaukt manejo, un 6dien bus gara gara un vel garaka diena lai visu sa4initu un sametinatu :)

Izraujot ara paklaju atradas paris nesmukas vietas, kuras ir caurumi un citi nesmukumi, tapec tas tiks atri labots, lai ziema neredz bedu :) ta teikt, negribu pec ziemas meklet jaunu e36 :D

Seit dazas bildes no izjauktaa :pupi:
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Nevaru teikt ka kapi, jo ir redzeti daudzreiz lielaki brinumi, bet darba pietiks, tapec jacinas kamer vel var un ta teikt ir jega :)

Noraujot manas super duper saldas slieknju uzlikas , vismaz kreisaja puse paradijas skaists skats uz dzivi kas sirdij lika nomierinaties, jo katrs samarezs ko skruvejam ara lika svist un uztraukties par to kas bus apaksa :) Kreisas puses slieksnis izstas tiesam svaigs un vis kartiba :) Bet nu labajam bus ko padarit, jo prieksas mala kas nak pie sparna ir iesista uz ieksu mazliet, tapec tgd nevaru izdomat ko darit, griezt ara no cita un metinat sev klat jaunu, vai sito pasu censties salapit :)

Bildes no slieknjiem aizmirsu :d tas bus velak :clap:

Nekas nav apstajies, un turpinajums shim cinjam sekos :sarunats:

Stay tuned :bmw:
Profila bilde
stalone
Ziņojumi: 143
Pievienojies: 14 Okt 2012, 17:13
Braucu ar: ZAZ

18 Okt 2012, 23:10

Tā riepa jau vel lietojama :giggle: P.S. cik tad ilgi turēja ??
BMW forever
Profila bilde
Kobreti
Ziņojumi: 1305
Pievienojies: 13 Mar 2011, 14:02
Braucu ar: 325
Reputācija: 9

18 Okt 2012, 23:19

jā sapuvušas standarta vietas :pupi: lai veicas metināšanā ;)
Profila bilde
gda33

18 Okt 2012, 23:27

stalone rakstīja:Tā riepa jau vel lietojama :giggle: P.S. cik tad ilgi turēja ??
godigi sakot bija kkur 5 min ko paardijos un beidzas :D bet sakuma pat normals prokjis bija :d sakat ko gribat m+s riepas the best :D nokupeja ka nemetas :D bet nu laikus apstajos, jo ta butu bijusi skade :D diski butu lupataas :D
Profila bilde
Uldis_R

19 Okt 2012, 00:09

dovai dovai metinies lai varam manejo nemt prieksa:) gan jau manejam bus trakaks skats kad izraus paklaju.
Profila bilde
gda33

21 Okt 2012, 19:42

Nu ta pa lielam grida sametinata :) nostradata ar mastiku kas nelaiz cauri udeni, un pa virsu tam visam sapusts grubulis :) ta jau liekas ka ir oke :) pec ziemas redzes vai bij ta verts :D Nav ipasi daudz bilzu no procesa, un gala rezultata ar vel nav, bet nu bus :) bisk nacas veco skanjas izolaciju paplest ara, bet nekas, vieta tika iepirkta jauna, bet pa maz :d tapec naksies vel pariti nopirkt, un tad jau lipinas klat, sildis un beidzot vares kramet kopa masinu :)
dAzi foto no darba dienas :)
Attēls
mazliet pakasijam veco izolaciju :)
Attēls
bagaznieka nodalijuma pie zapaskas ari atradam 2 caurumus :D
Attēls
Nu un protams man ka lielakajam slinkim tika uzticets lielais uzdevums braukt uz tuvejo tanku pakal edienam, dzerienam utt :) ta teikt izsutamais zens :hahaha: bet to darijam ar shiku :clap:
Attēls
bmw aizvietotajs :d tik zel ka ne oficiali :sad:
Attēls
:supeer: :supeer: :supeer:
Profila bilde
gda33

28 Okt 2012, 21:32

Sodien daudz darba padarits :hahaha: Salikts 90% no salona atpakal, izlimeta visa grida sakot no pedaliem lidz aizmugurei ar skanjas izolaciju, Paldies dogmam par idejas zagshanas iespejam :rolleyes: Salimets ari bagazas nodalijums, un tgd ieksa masina sezot var dzirdet tikai motora skanjas :supeer: Protams spiezot var dzirdet manu papuvuso gala bunduli, bet tas jau ir to do lista :)

Kopsumma esmu ljoti apmierinats ar paveikto un iznakumu :super: Bildes diemzel soreiz nav, bet bus tikai ar gala iznakumu, tas ir, saliktu salonu atpakal :idiots: Bet nu ja. prieks un laime kur tu rodies, mans bmw atkal izskatas pec bmw :bmw:
Profila bilde
gda33

08 Nov 2012, 17:08

Ilgi nekas tolkam nav darits, un tgd ari nekas daudz, bet tomer pasam patik :) ieliku piemerit un izdomat vai vajag man orginalas lampas ar lecu un melnaas nierites :) paliku pie secinajuma ka JA! :)

vecas luninga lampas :D
Attēls
un te jau Bosch lecu lukturisi :)
Attēls
diemzel ar nieritem fo4enes nav, jo palika tumsh un saka gazt lietus :D

Paldies Uldis.R par atvestajam nierem :)
Profila bilde
poweredbygirts
Ziņojumi: 1140
Pievienojies: 01 Jūl 2012, 21:31
Braucu ar: GE950

08 Nov 2012, 17:10

Protams ar original lukturiem daudz labāk uzreiz! :super:
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Reputācija: 20

08 Nov 2012, 17:19

tagad jau tiešām daudz labāk izskatās! ;)
Profila bilde
Uldis_R

09 Nov 2012, 11:24

Ka jau teicu man patik ka izskatas tagad. nav par ko prieks palidzet:)
Profila bilde
BRASS
Ziņojumi: 466
Pievienojies: 01 Okt 2012, 21:18
Braucu ar: Ziemeli

09 Nov 2012, 11:46

Ir labi. Nedaudz pat prasās eņģeļus tur.
Profila bilde
gda33

23 Nov 2012, 15:28

Nu jau atkal kadu laicinju nekas nav drukats, bet nu darbi ar bija apstajusies mazliet, bet nekas, tgd saravu paris dienas, un ir diezgan daudzkas izdarits :) un protams, veljoprojam stikls darza majas metajas :d nav ielimets :doh:

Bet nu tagad pie lietas :hahaha: Sestdien bijam aizbraukusi uz 18 novembra svetkiem Drustos, cesu novada, vis ka pienakas, utt :) bet nu prieks beidzas ar to ka pa celjam izkrita pavarots, izsita 2 drosinatajus, aizlidojam pa motortelpu logu skidruma ba4oks, kkur uzsists radiators, noskrapeta brille and other stuff :clap: :doh:

Nekas, atbraucu uz rigu, silto gaisu neputa ka sugu, atsalu 19 datuma rita, un nospljavies 20.11.2012 plkst. 21.00 izbraucam ar Uldis.R uz Jelgavu, ciemos pie Edzinjs, ta teikt pod kartigam rukavodstvam, nocelam karbu, iznjemam sajugu un konstatejam ka nu ir s**i :hahaha: sajuga kurvim 3 kjepas nolauztas, spararaats vis vienas svikaas un sajuga disks plans ka iepakojuma kartons :D

Nu tad nu lidz 4iem nakti mainijam visu to, salikam un prieks un laime kur tu rodies, beidzot ir iespejams normali parvietoties, apgriezieni celjas vienmerigi ar atrumu nevis slid sajugs un vis bumbas :D :sarunats:
Attēls
Attēls
Nu un talak protams mana sirdsmilestiba, audio :D cik ilgi var klausities nokia connecting peaople, nu kaitina :grrr: vislaik jamoka aizmugurejas elipses lai varetu paklausities vsm kautkadu muziku, tad nu sodien tada asha un negaidita ideja, bijam tehnolanda, un sheku reku pioneer 13 cm prieksejas 2joslu tumbinjas, cena adekvata, vis kartiba, nu tad ko, janjem ciet :)
Attēls
Attēls
Sprauzam ieksa masina, un griezam virsu muzon4iku, godigi sakot paliku ar zokli valja :super: tiesam skan vnk superigi, uzgriez fadder pa 0 parbaudit, prieksa aizmugure vienadi dod, un vis vnk :supeer: :supeer: :supeer: man patik, esmu apmierinats, un tgd vien atliek aizmugure pioneer subwoofer ar pastiprinataju, lai butu pilns vienas markas muzikas :)

Un protams, liels paldies Uldis.R kas lidz 5iem nakti man palidzeja ar sajugu, Edzinjs par pamacisanu, jo pirmoreiz ko tadu dariju, un protams ari vinjs daudzko darija, Ch moralo 5 min atbalstu, sasveicinoties :D

So we gone chillin with music popping in our head :gigigi:

Heads will roll
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

23 Nov 2012, 15:40

dezitis=ibumetins+tumbas=? :D