Johnny's cowshed 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12
- chevron_right
Paldies, jā laiks ir nedaudz limitēts.kristaps90 rakstīja:Daudz darbi,pa īsu laika posmu jāsadara! tad jau veiksmi darbos!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Disku centrus atstāsi violetus vai krāsu mainīsi ? Būs japiebrauc ciemos paskatīt kā verās ar jauno dvēselīti.
Disku centri laikam krāsosies.
Nu iespējams šodien būs tā diena, kad Baklažāns izripos no Siikā, bet es labāk neskriešu notikumiem pa priekšu. Uzzvanīšu Tev, ja būs jaunumi!
Nu iespējams šodien būs tā diena, kad Baklažāns izripos no Siikā, bet es labāk neskriešu notikumiem pa priekšu. Uzzvanīšu Tev, ja būs jaunumi!
Kaa Tew iet ar sawu projektu!? Ir jau ieksha jaunais motors?!
Vajadzees kkad pa slapjo kopaa izbraukt ielaas, tapat kaa toreiz ziemaa! :)
Vajadzees kkad pa slapjo kopaa izbraukt ielaas, tapat kaa toreiz ziemaa! :)
Dzinējs ir iekšā, bet sīkumu dēļ viss atliekas no dienas uz dienu, cerams šodien!
Kā būs tehniskā kārtībā, tā laidīšu uz krāsotavu, tā kā pāris nedēļas anyway.
Kā būs tehniskā kārtībā, tā laidīšu uz krāsotavu, tā kā pāris nedēļas anyway.
Veiksmi darbos.
Gaidu kad parādīsies ielās.
Gaidu kad parādīsies ielās.
Paldies, auto vēl ir pie Siikā.
Šodien sāka mākt domas par pilnīgu pārkrāsošanu, jo gribot negribot ir jākrāso aptuveni 67% detaļu.
Šodien sāka mākt domas par pilnīgu pārkrāsošanu, jo gribot negribot ir jākrāso aptuveni 67% detaļu.
tad jau labaak lai pilniba visu masinu parkraso , protams ja lidzekli to lauj, tomer svaigi krasots ir svaigi krasots
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu jā, tas ir skaidrs, vairāk laika ne naudas pietrūkst.
Kaut man tā būtu. Man parasti trūkst abi.
Vakances ir nonstopā, kājām treniņš, tūristiem patīk un bablo nāk ļoti labi.
Forumiešus jau pavizināju.
Šis ir mans otrs ikdienas transportlīdzeklis, kuram vakar iepirku krāsu (Tehno Violet Metal ) tā kā drīzumā ripos divi Baklažāni. Pēc rikšas krāsošanas plānos ir arī mūziku ieravēt.
Forumiešus jau pavizināju.
Šis ir mans otrs ikdienas transportlīdzeklis, kuram vakar iepirku krāsu (Tehno Violet Metal ) tā kā drīzumā ripos divi Baklažāni. Pēc rikšas krāsošanas plānos ir arī mūziku ieravēt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
cik tev sanāktu nopelnīt ar šito, ja kādu vestu no Rīgas līdz Liepājai?
varbūt esmu palaidi garām bet kāds motors iekš tava E36 ir tgd? M52B28
varbūt esmu palaidi garām bet kāds motors iekš tava E36 ir tgd? M52B28
Pa darbadienām pārāk neraujos un taupos vīkendiem, tad nu min sotaks pa dienu ir, pēdējā laikā jau stipri vairāk sanāk.
Jā tagad ir M52B28 iekšā, drīz jau ripos.
Jā tagad ir M52B28 iekšā, drīz jau ripos.
Nu jau kā 9 dienas ripinos ar Baklažāna jauno dvēseli. Pagaidām fotku nebūs, drīzumā auto dzīšu un pilnīgu pārkrāsošanu, tad cerams būs, kur mielot acis. Jaunie iespaidi par dzinēju ir tādi, ka neskan kā traktors un iet sulīgi labāk gan un ar prieku tankā var 98.to liet.
Pie dzinēja maiņas Baklažāns ir arī ticis pie nu jau vecās Karrlo izplūdes, kura diezgan ļoti dimdina un šauda manu bošku ikdienā tāpēc vēl neesmu pārliecināts vai palikšu pie šīs, bet nav jau arī tā, ka nepatīk.
Vēl jānomaina tāds sīkums kā spidometra panelis vai kā tur viņu sauca, cerams tas arī sakārtos pareizu degvielas daudzuma rādīšanu bākā, jo divreiz jau esmu gandrīz apstājies pie priekšpēdējās iedaļas ar wtf galvā, kāpēc rīstās, aaha sauss! Ar pilnu bāku pa nedēļu nobraukti ~450km, sanāk kādi 80% vizināties pa pilsētu.
Pie dzinēja maiņas Baklažāns ir arī ticis pie nu jau vecās Karrlo izplūdes, kura diezgan ļoti dimdina un šauda manu bošku ikdienā tāpēc vēl neesmu pārliecināts vai palikšu pie šīs, bet nav jau arī tā, ka nepatīk.
Vēl jānomaina tāds sīkums kā spidometra panelis vai kā tur viņu sauca, cerams tas arī sakārtos pareizu degvielas daudzuma rādīšanu bākā, jo divreiz jau esmu gandrīz apstājies pie priekšpēdējās iedaļas ar wtf galvā, kāpēc rīstās, aaha sauss! Ar pilnu bāku pa nedēļu nobraukti ~450km, sanāk kādi 80% vizināties pa pilsētu.
Diski būs gatavi līdz ar auto pārkrāsošanu, jo laidīšu abus kopā.
Aizmirsu pieminēt, ka turbai ir pāris caurumi, kurus rīt vedīšu salāpīt un pašu galu jāpalaiž zemāk, citādi difuzoram nav vietas.
Un vēl tāda štellīte, ka pēc dzinēja maiņas kopā ir nobraukta aptuveni pusotra bāka, bet izpūtējs baigi dūmo (bāka netika mainīta), ko lietpratēji labu pateiks?
Aizmirsu pieminēt, ka turbai ir pāris caurumi, kurus rīt vedīšu salāpīt un pašu galu jāpalaiž zemāk, citādi difuzoram nav vietas.
Un vēl tāda štellīte, ka pēc dzinēja maiņas kopā ir nobraukta aptuveni pusotra bāka, bet izpūtējs baigi dūmo (bāka netika mainīta), ko lietpratēji labu pateiks?
Reti redzēt, kad pārbūvē no dīzeļa uz benzīnu
Jautajums cik aptuveni izmaksāja tev pārbūve csdd no dīzeļa uz benzīnu?
Piedāvāju dažādus auto remonta un metināšanas darbus.
PM.
PM.
Pārbūve vēl nav reģistrēta, kad iešu skati oktobrī, tad arī ņemšos ar papīriem.
Otrdien dzenu uz pārkrāsosanu, lîdz tam derētu izvilkt visas krusas buktes, lai nav jāshpakteljo, kāds var kko ieteikt, iznjemot buktes.lv?
Nesteidzīgi meklēju touringa jaunus vai loti labā stāvoklī M moldingus, M sliekshnjus un aizmugurējo M difuzoru divām trubām.
Nesteidzīgi meklēju touringa jaunus vai loti labā stāvoklī M moldingus, M sliekshnjus un aizmugurējo M difuzoru divām trubām.
Kas vainas buktes.lv?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …