E36-varnis91
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Pulēsi plauktu un krāsosi vai atstāsi pagaidām šādus?
Diski ļoti labi Kāds et, kāda gumija uzstutēta virsū? Tie vispār r17 vai r16? Manuprāt, pie attiecīga sēdinājuma izskatīsies ļoti labi.
šitie diski nav nākuši no HGK puses?
pagaidam atstasu sadus pa ziemu nemsos ar pulesanu un krasosanu!melaro rakstīja:Pulēsi plauktu un krāsosi vai atstāsi pagaidām šādus?
nu nēēē...... eh.... zilie diski un pat dzeltenie bija 100X foršāki.
pa to es nešaubos
bet tas, ka atkal stailpiecveidīgie, nu cik var orģinalitāte 0 salīdzinot ar tiem pašiem dzeltenajiem. Ok, viss kārtībā, Tavs auto taču, taisi jau sev
Gribēji vnk plauktu, tad taču ir Brock B1 vai tie paši Borbet A utt.
bet tas, ka atkal stailpiecveidīgie, nu cik var orģinalitāte 0 salīdzinot ar tiem pašiem dzeltenajiem. Ok, viss kārtībā, Tavs auto taču, taisi jau sev
Gribēji vnk plauktu, tad taču ir Brock B1 vai tie paši Borbet A utt.
es tev pilnigi piekritu, bet bija izdeviba tikt pie sadiem un savadakus neviens nepiedavaja!!!
gan jau ka bus ok!
gan jau ka bus ok!
Super diski, man ļoti patīk šie.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
kadu laiku nekas istii nav darits ! tad nu sodien tika darits daudz !!!
nokrasots bampers un uzlikts! un pie viena tad ari nopuleta masina ! dazas bildes no procesa nepaspeju sabildet ar gatavu jo jau bij tumsa!!! :D:D
nokrasots bampers un uzlikts! un pie viena tad ari nopuleta masina ! dazas bildes no procesa nepaspeju sabildet ar gatavu jo jau bij tumsa!!! :D:D
Izskatās kā tikko krāsots nevis pulēts
Katrā ziņā skaisti tgd kopskats ar diskiem, visur vēl balto optiku un pa pirmo
Ja vien ar vārdu salikumu ''ļoti ilgi'' Tu domāji 2011 vai 2012. gadu...varnis91 rakstīja:ne ne krasots sis auto laikam nav loti ilgi!
tadel bik jauzspodrina bij!
Izskatās ļoti labi.
Eh, patika tas zolīdais skats iepriekšējā bildē bez ntajām uzlīmēm un lūpu, bet ne mans auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right