Zuzes Ģertrūde.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Minhauzens
tad priekš kam Tu ikdienas auto nemeklē bobiku , bet vēl vienu e36 lamatu?
BOMBA!rvars rakstīja:Pirmkārt jau varētu sākt ar to, lai auto ir vienā tonī, nevis četros
Pietiks braukt augumā. Ne visiem miljonāri vecāki un viss uz paplātes. Vismaz cilvēks dzīvē cenšās kaut ko sasniegt. A jūs te tikai gudri pļurkstat netā.
1)esmu kapeikpislis kretīnsRidlihs rakstīja:tad priekš kam Tu ikdienas auto nemeklē bobiku , bet vēl vienu e36 lamatu?
2)man jau ir UAZ 469 tikai bez skates.
3)e36 nav lamata
4)Nespēju sevi iesēdināt citā auto kā BMW (UAZ 469 neskaitās cits , tā ir ģimene)
5)Jo pateicoties esošam e36 ir sastapts daudz fantastisku cilvēku kurus citādi nebūtu sastapis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
nu ir vai nav lamata ir atkarīgs no stāvokļa
nu tad ņem X5, e53 jau pa lētām naudām iet
nu tad ņem X5, e53 jau pa lētām naudām iet
apvidum x5 neder
Tu jau galvu neesi sasitis zilumos tā darot ? Katrā topikā kur ieeju, katrs tavs posts ir šāds -->
a tu neej katrā topikā Palasi pats savu bezspriģeli ko tur citu kā vēl rakstīt.
e53 nav apvidum... Tev te kurš par bezceļa sacīkstēm runāja? Nu ja tev arī tā likās, tad e36 daudz piemērotāks ne? vai atkal tevi kārtējo reizi nesaprata?
e53 nav apvidum... Tev te kurš par bezceļa sacīkstēm runāja? Nu ja tev arī tā likās, tad e36 daudz piemērotāks ne? vai atkal tevi kārtējo reizi nesaprata?
Labi, tu jau tāpat par mums visiem esi gudrāks un visu vislabāk zini.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Offtopic!!!!
Ja tā turpināsiet piekakāt visus topikus dabūsiet banu!
+RENIO rakstīja:Offtopic!!!!
Zuze91 no kurienes tad tu īsti esi? vari atbildet arī caur pm...
RF_ rakstīja:apvidum x5 neder
Un kā vēl der nevajag mīzt un vajag normālas riepas,pats ar x5 4.4 nobraucu pusotru gadu,norakt viņu var tikai dubļos vai ja uzsēdina uz vēdera ar lampām esmu sniegu ziemā stūmis
Es ļoti atvainojos, bet tas auto izskatās drausmīgi. Nekrāsoti plastmasas bamperi (un pofig, ka OEM), melni diski (banditišen edišen ) kopā ar netonētiem logiem un auto krāsas toni (cik nu tas vienkrāsains) un rižajiem pagriezieniem... Pabriesmīgi...
Barons es ļoti labi atceros ziemas sarunu skype.
Es gan nē vakarā ieiešu skaipā, atgādini
Nu tā visi heiteri un style 5 only veči var līksmot.
2014.gada Maijs BMW E36 320I tiek atsaukts uzņēmumā kā darba auto.
Pēc vienošanās pēdējās sarunā ar firmu es varu braukt ar viņu līdz skates beigām.Pēc tam man viņa jāatdod.
Visdrīzāk Martā vai aprīlī pie Activity tiks aplasīts vis labais kas tika salikts iekšā un izlikts default jeb tas kas bija.
Tādēļ es jautāju un zvanīju dažiem vai daudziem no jums par citiem e36 kas nav 2.0.gasoline.
Centīšos turpināt ar E36 jo tur tajā korpusā ir kautkas īpašs kas liek pie viņa atgriezties.
Pēdējā bilde no manas puses. Topicu var slēgt 2014.gada - 30. aprīlī. Paldies!
2014.gada Maijs BMW E36 320I tiek atsaukts uzņēmumā kā darba auto.
Pēc vienošanās pēdējās sarunā ar firmu es varu braukt ar viņu līdz skates beigām.Pēc tam man viņa jāatdod.
Visdrīzāk Martā vai aprīlī pie Activity tiks aplasīts vis labais kas tika salikts iekšā un izlikts default jeb tas kas bija.
Tādēļ es jautāju un zvanīju dažiem vai daudziem no jums par citiem e36 kas nav 2.0.gasoline.
Centīšos turpināt ar E36 jo tur tajā korpusā ir kautkas īpašs kas liek pie viņa atgriezties.
Pēdējā bilde no manas puses. Topicu var slēgt 2014.gada - 30. aprīlī. Paldies!
Neka personiga,bet kas ta par firmu kura nems sev TADU auto ka darba, vel jo vairak bez skates???
zuze91 rakstīja:Vecīt tu uzprasies uz trobeli ar cilvēku kas nevienmēr ir likuma paklausigs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right