Zelta rudens Siguldā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 13
- chevron_right
bet par braukšanu kollonā, tiešām esiet piesardzīgi
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nu nez kā šogad ar to pļaviņu, pēc šitiem lietiem... Es tad tur ar traktoru braukšuSkudraa rakstīja:Pagājušo gadu auto novietojām pļavā pie Gūtmaņalas, domāju, ka arī šogad tur varētu novietot. Cena laikam bija 1 lats.
Pēdējais labojis Jānis - 09 Okt 2012, 20:28, kopā labots 1 reizi.
Raadaas ka man gar degunu pasaciens
es no smiltenes
tiekamies pie valletas?
tiekamies pie valletas?
Es arī no Valmieras. Pie Valletas galīgi neērti tikties, jo tilts ciet un apkārt braukt nav jēgas.
VALMIERIEŠI tikamies stavlaukuma pie Depo(Matisu šosejas puse) un ap 12 izbraucam. OKI?
Iespējams arī kopā ar Aikidoka arī parādīšos tajā pasākumā, tik sagaidot jau kaut kur pie Siguldas.
kas tad tev?..Kriseens rakstīja:Raadaas ka man gar degunu pasaciens
Žēl, ka tieši būšu ārpus LV robežām, bet nju lai jums labi atpūšās Siguldā
Sataisiet super bildes
Sataisiet super bildes
Kā Tu šitā,visos pasākumos esi un uz šo nebūsi,neesi uzdevumu augstumos,shame on you!
jap, Sabiine, kurš tagad pozees pie mašīnām.... ? fuuj...
Njuu tā sanāca, būšu kkur tālu un ķeršu saulītiaupinsh rakstīja:Kā Tu šitā,visos pasākumos esi un uz šo nebūsi,neesi uzdevumu augstumos,shame on you!
hehe..nju nau jau pēdējais pasākumsmožais rakstīja:jap, Sabiine, kurš tagad pozees pie mašīnām.... ? fuuj...
Un arī cik war, wajag arī kādreiz pauzīti uztaisīt sawādāk apnikšu ātri wisiem
Tad cikos īsti Tiekas visi rīdzenieki Depo? Es lkm braukšu un man draugs arī. Nezinu kā ir ar jaunajiem forumā, bet nu ceru ka būs forši viss :)
EDIT: Izbraucam 12 skaidrs :)
EDIT: Izbraucam 12 skaidrs :)
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
viss ir labi ar jaunajiem, neviens neatstums
Jā, esam ļoti draudzīgi
tiekās :)neraxtiman rakstīja:VALMIERIEŠI tikamies stavlaukuma pie Depo(Matisu šosejas puse) un ap 12 izbraucam. OKI?
maybe nebrauksu nevaru izlemt...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …