Arktissilber 323i Ziemelis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 17
- chevron_right

kā jau iepriekš teicu - viens no maniem favoritsedaniem e36 forumā - tiirs un taisns stock
hmm.. tikai taa gludaa aada man ne visai..
bet parejais auto

hmm.. tikai taa gludaa aada man ne visai..

bet parejais auto

pasties vai lampinjas abas puses visas deg... ir jadeg katra lukturi pa 2 lampinjam

Tieši tā, tur katrā pusē pa vienai gabarītu lampiņai nedeg
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
šitāds variants daudziem redzēts. tā divjoslu spulzde vai kā nu sauc, man arī izdega. ieliekot to man šitāds pats variants. bez viss darbojas kā vajag. samaini spuldzīti.

Baltas led lampas, manuprāt, visur var likt, galīgi nav šķūnis un izskatās ļoti labi 

Man pēdējā laikā arī doma likt diodes atpakaļ numura apgaismojumā,
bet kkā visu laiku šaubos, nevaru izdomāt vai vajag
bet kkā visu laiku šaubos, nevaru izdomāt vai vajag

man jau otro gadu šādas diodes ir numuram - man patiik.. un tonis arii balts nav zilgans un labi apgaismots...

Ok, tad laikam būs vien jāliek LED
Viens jautājums, es tagad pamazām ķimerējos ar vadiem un taisu miglas, vai kāds var lūdzu pateikt, kādas spuldzes ir jāliek miglas lukturos?

Viens jautājums, es tagad pamazām ķimerējos ar vadiem un taisu miglas, vai kāds var lūdzu pateikt, kādas spuldzes ir jāliek miglas lukturos?
Miglās laikam iet H1. Tikai, lūdzu neizdomā tur iebāzt ksenonu 

E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Runajot par lukturiem, kapec ta nedeg, iespejams, ka lampinas vietam samainitas, jo ieksejai tik spilgtai nevajadzetu but!!kristapskarlis rakstīja:Ok, tad laikam būs vien jāliek LED![]()

Pasaki, kur var tik baltu un SPILGTU led'u nopirkt, ari gribu tik smuku, baltu

Miglas ir H1

ja vajaga man ir majas divas lampinjas numura apgaismojuma tiesi , arii spilgi baltas
varu nopardot , protams ka jaunas 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

ja jau notīra tos stikliņus tad uzreiz spilktākas :)
tādas kā "možajam" tās jau diezgan krutas un labas
Tagad jau visādas diodes met pakaļ ;D tāpēc jāskatās cik kvalitatīvas gribi.
tādas kā "možajam" tās jau diezgan krutas un labas

možais rakstīja:man stāv iekšā šadas - ir ok... http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=36
Man The samee

Uzmanību sanese...

man vajadzeja taisiit homemade stiklinus no auto spidometra stikla, lai spidetu normali, jo oem bija tik matets palicis ka nekaa....Emzī rakstīja:ja jau notīra tos stikliņus tad uzreiz spilktākas :)
tādas kā "možajam" tās jau diezgan krutas un labas![]()

Paldies, laba ideja par to homemade numura stiklinu. Un es Audi tas LED lampas pirku bixenon, lati 3 par abam.

Nu tad stāsts tāds - man auto ir tas joks, ka tad, kad spiežu pīpi, ir vāja skaņa un panelī iedegas priekšējo miglu lampiņa. Šodien atklāju, kādēļ ... Es jau vadītāja pusē atradu nogrieztos miglu vadus (brūns, zeltens&brūns), tad meklēju tos arī pasažiera pusē. Izrādās, ka tie ir iesprausti pīpē. Tātad, kāds gudrinieks ir pīpi uz stūres uztaisījis par miglas lukturu slēdzi un vadus pievienojis pīpei.
Tagad man interesē, kā uztaisīt, lai miglas lukturu slēdzis ir normālais slēdzis. Vai kāds var palīdzēt?

Tagad man interesē, kā uztaisīt, lai miglas lukturu slēdzis ir normālais slēdzis. Vai kāds var palīdzēt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 17