EBagatskis 328i Cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Esmu gar zemi vecīt, krāsa ir lieliska, tagad atcerējos, ka piektdien šmigā Koijotos man parādiji tak vienu no šitām bildēm. un diski piestāv, būtu čakars, bet diez kā izskatītos mašīnas krāsā aplīmēt diskam līniju diametrā uz kantes.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Šodien manīju uz Alojas ielas noparkotu un vēl soda kvīts virsū...
Izskatās
Izskatās
Hahahaha, es atceros, jo man tad jau bija izgaajis viss, es biju skaidrs. Nezinu, tgt ir vairaakas domas tieshi par to kaa buutu ja viss iznjemot kantes buutu balts vai zelta, bet kantes paliek melnas... Fig vinj zin.Johnny rakstīja:Esmu gar zemi vecīt, krāsa ir lieliska, tagad atcerējos, ka piektdien šmigā Koijotos man parādiji tak vienu no šitām bildēm. un diski piestāv, būtu čakars, bet diez kā izskatītos mašīnas krāsā aplīmēt diskam līniju diametrā uz kantes.
viewtopic.php?f=18&t=4173
Es shon vispaar labi esmu pastaaveejis... 30 ls par to, plus stundu veelaak 8ls Piena staavvietaa...BeamerGuru rakstīja:Šodien manīju uz Alojas ielas noparkotu un vēl soda kvīts virsū...
Izskatās
Zelta nē Manuprāt izskatītos garām..EBagatskis rakstīja:Hahahaha, es atceros, jo man tad jau bija izgaajis viss, es biju skaidrs. Nezinu, tgt ir vairaakas domas tieshi par to kaa buutu ja viss iznjemot kantes buutu balts vai zelta, bet kantes paliek melnas... Fig vinj zin.Johnny rakstīja:Esmu gar zemi vecīt, krāsa ir lieliska, tagad atcerējos, ka piektdien šmigā Koijotos man parādiji tak vienu no šitām bildēm. un diski piestāv, būtu čakars, bet diez kā izskatītos mašīnas krāsā aplīmēt diskam līniju diametrā uz kantes.
Vai nu atstāt melnus, pamēģināt Johnny ideju vai arī pamēģināt baltus.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Nu vakar siikais ar Pachu ieteica zelta, tapeec taadas domas... :)
Tai kraasai vareetu iet klaat hromeeti diski vai kkaadi tamliidziigi
Jaaa, bet tad tikai Lexani, un tie ir bish pa saalju.
a durvju iekshmalas, motortelpa, bagazhnieka iekshmala ari aplimeti?
Durvju iekshmalas buus peec kaada laicinja, bagaazhnieks un motortelpa paliks arktiksillber.
kad būs kāds bildes?
Kam tieshi bildes vajadziigas? Nav jau nekas updeitots.
Labi labi
Nejau par nelaimēm runā, bet jauno krāsojumu
Oj, tad būšu aizmirsis to un RENIO gnj ko citu domāja.
Diskus vēl tirgo?
Ja kas, dod ziņu - 27859892
Ja kas, dod ziņu - 27859892
Otrai bildei labs efekts - kalendāra cienīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5