540i Tumšais 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
p.s tad gribat teikt kad manam e36 naca pilnigi atskirigaka kaste?
kas pas nah**j?
kas pas nah**j?
Visu izšķir gads.
Kādu tad Tev vajag, to lielo (kas ir kopā ar GMM bildē) vai mazo? Man tāda mazā viena lieka ir.
Kādu tad Tev vajag, to lielo (kas ir kopā ar GMM bildē) vai mazo? Man tāda mazā viena lieka ir.
Lielo kastīti vajag... , pa šo nedēļu plānots salikt atpakaļ priekšu iegāzst 98, jo auto iktā čipots, un tad iedot iekšās ja nekas neizgērpsies tad uz sezonas atklāšanu būšu.. , stroķi mainu Maija sākumā , varēs pa super saldo dabūt 318is izpūtēja pēdējo posmu, vnk nebūs kur viņu likt tā kā var pieteikties jau tgd..
Vietā nāks
Filtra kaste sadabūta..
Vietā nāks
Filtra kaste sadabūta..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Priekšējo bamperu rotās šada uzlīme, pašam jau patīk, vnk tur bija coķis...apmēram tik liels kā uzlime..
e36
cokjis tapec, ka kad pirku to bamperu, tur bija ietjuuneetas diodes(tip gabariti)
Un es domāju kā var ovālu coķi dabūt.. , ne izdoma cilvēkiem netrūkst...M bamperī kkadas figņas stutēt
e36
Visticamaak ,ka buferis ir atceljojis no Beljgjijas Tur kjipa peec noteikumiem saanos esot jaabuut gabariitiem, taadi ir daudz redzeeti
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu varbut ari, tatad vainu no belgijas vai kada vieteejaa tjuunera
jo pirku srotaa vinju, atceros, ka bij veel sarkans drebes salons
jo pirku srotaa vinju, atceros, ka bij veel sarkans drebes salons
Galīgi nesanāk laiks pieķerties autiņam, pa šo laiku tikai nogruntēts vāciņš aizmugurējam bamperim, krāsa arī kavējās, palika pāri no krāsosanas aizvedu uzpildīd baloniņā cerams šonedēl būs vnk kad aizvedu esot bijusi par šķidru prekš pildīšanas.., nu tā kka, līdz sezonas atklāšanai cerams pamatdarbus būšu pabeidzis.. , ja nē braukšu ar tādu kāds ir, gribās apskatīties uz skaistiem e36
e36
Paciemojos auto exotica, e36 stends uzsita garšu vakaru pavadīju pie savas lamatas , saliku priekšu... , vizuāli būšu kcik piepucējis, ideāli nav nākotnes "to do" listu nemaz netaisīšu pagaidām, auto tīrs būs tikai uz sezonas atkāšanu..
e36
Šodien, izdomāju ka vajag mazliet arī papriecāties, nevis tikai skrūvēt, tāpēc izvilku auto no garažas, vel nav izpūtējs jaunais uzlikts, bet pa lielam šāds, tikai tīrs vizināsies, nākošie uzlabojumi planoti , M stūre iespējms mtech -3 , un M moldingi, cik ātri būs tad manīs..
Braukt ar auto ir patīkami nav gluži kā ar ex 323 e36 bet sajutas iekāpjot no ikdienas auto ir pozitīvas, 'tatad auto savu funkciju pilda..
Braukt ar auto ir patīkami nav gluži kā ar ex 323 e36 bet sajutas iekāpjot no ikdienas auto ir pozitīvas, 'tatad auto savu funkciju pilda..
e36
Šodien super laiks nevar nevizināties...
e36
prieks par auto
stuuriite ir pusaadas jaa jo tur visa augsa nolupa un rokas smeereeja jau
uzliec veel vinjam to mazo spoilerluupinju uz bagaznieka vaaka
stuuriite ir pusaadas jaa jo tur visa augsa nolupa un rokas smeereeja jau
uzliec veel vinjam to mazo spoilerluupinju uz bagaznieka vaaka
Apmazgāts..., hmm ja kads var piedāvāt par sezonas atklāsānas cenām labu m-tech3, un M - kupejas moldingus ar klipšiem PM
e36
Rīt gazeju pec M-tech 3 sturites, pasutiti M moldingi, un bagaznieka lupina taka bus bomba pasam preks sevis vismaz...
e36
Jaunā stūrite...
e36
taa stuure jebkuram e36 salonu padara daudz forsaaku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7