E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 30
- chevron_right
Atklājam pavasari, silto laiku, pozitīvas emocijas
yanks, tev tik piesieties pie visa
yanks, tev tik piesieties pie visa
kur es kam piesējos tagad - normālu jautājumu uzdevu
Bet ja nopietni ir kāds kas varētu parādīt ceļu no ostas lidz 3x3 ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Paskaties kartē, kā tik līdz Līčiem. Tad tikai taisni pāri Tallinas šosejai un būsi klāt.
Noteikti buushu 333 trasee ,bet vai braukshu uz kempingiem neesmu paarliecinaats varbuut aizbraukshu kollonaa liidz apelsiinam un tad prom!
Doma braukt uz talsiem uz ralliju
Doma braukt uz talsiem uz ralliju
Es ar noteikti būšu 333 trasē ar savu 328is, maybe 344 kompots ar būs, ja nebūs ieplānots biķerniekos bmw festa drifts! :)
Par "Jūras priedi" domāju, domāju, 19. maijā jāskrien maratons!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Var jau atbraukt, nemaksāt par nakts māju, bet par ēdienu samaksāt patusēt kādu laiciņu un vakarpusē laist mājās uz nākošās dieniņas maratonujenchs rakstīja:Es ar noteikti būšu 333 trasē ar savu 328is, maybe 344 kompots ar būs, ja nebūs ieplānots biķerniekos bmw festa drifts! :)
Nav tāda opcija, ka tikai pa ēdienu, diemžēl.
noteikti bija domaats maksaat to telts vietu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Jap, tā arī biju domājusi!KLAVINS rakstīja:noteikti bija domaats maksaat to telts vietu
Tas ir ljoti slikti, ka tadas opcijas nav. Mans minejums, ka uz nakti paliks kluba biedri.
vo vo kapeec tadas domas ? kaut ka pagajuso gadu uz nakti palika visi gan kluba biedri gan forumistiV1Beta rakstīja:Tas ir ljoti slikti, ka tadas opcijas nav. Mans minejums, ka uz nakti paliks kluba biedri.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
V1Beta rakstīja:Tas ir ljoti slikti, ka tadas opcijas nav. Mans minejums, ka uz nakti paliks kluba biedri.
Es brīžiem nesaprotu, Tu raksti rakstīšanas pēc vai kā?
Tikai izsaku savu mazsvarigo viedokli. Kad par mani izsakas, tad man jauzklausa viss. Bet kad es ko saku, tad viss ir slikti.
Bet Tu izsaki viedokli par to, par ko Tev nav ne mazākās nojausmas. Ja arī izsaki savas domas, tad PAMATO. Kāpēc Tev liekas ka pa nakti paliks tikai kluba biedri?
Nē, bet kāpēc tu domā ka tur pa nakti paliks tikai kluba biedri? Pagājušo gadu varbūt kādi 10% aizbrauca prom vakarā..
EDIT: aaiii, Ruu jau pasteidzās
EDIT 2: kad būs saraksts ar tiem, kas jau samaksājuši? galvenokārt, lai redzētu, vai te viens par mani jau ir ieskaitījis naudu
EDIT: aaiii, Ruu jau pasteidzās
EDIT 2: kad būs saraksts ar tiem, kas jau samaksājuši? galvenokārt, lai redzētu, vai te viens par mani jau ir ieskaitījis naudu
Manā interpretācijā sezonas atklāsana (datums) ir kā "dead line", lai auto būtu gatavs sezonai-tā, lai visi ieplānotie darbi pie auto būtu padarīti!yanks rakstīja:nesaprotu ši pasākuma nosaukumu. Tusinņš ir tusiņš ok. A kādu sezonu jūs tur atklājat?
ja tā to skatās, tad 2013 sezonas atklāšana ir jārīko 2014 beigās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …