aigarzzz jaunais melniitis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12
- chevron_right
diakus smuki esi uztaisījis
nav mana darishana,bet liekas ka disku krasa neiet kopa ar melnu auto
bet kopumaa viss
golf luupa arii ir
bet kopumaa viss
golf luupa arii ir
ar kompatu pa brugji
Nevaru vien sagaidīt to brīdi, kad varēšu savējo izdzīt no garažas, lai salīdzināt buferu augstumu
mļēēē, tad man jāmēģina dabūt zemākRVS rakstīja: Nevaru vien sagaidīt to brīdi, kad varēšu savējo izdzīt no garažas, lai salīdzināt buferu augstumu
manējasi labi ja sestdien vakarā būs braucamscipruss18 rakstīja:riit tev visas iespeejas
haubi arī plāno norūsināt?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Man patik tās lūpas un numura vieta ar atskiriga, var pa gabalu tgd pateikt ka mybe aigarzzz brauc pretim
Vienīgi es būtu izmantojis aizmugurējo garo moldingu un apgriezis vinju lai aiztaisitu numura orginalo vietu ciet:)
tā darīju iepriekšējiem, šim pārliku ar visu numura moldingu uz sānu un apgriezu sāna moldingu īsāku šķiet ka ir tomēr labākKV_ rakstīja: Man patik tās lūpas un numura vieta ar atskiriga, var pa gabalu tgd pateikt ka mybe aigarzzz brauc pretim
Vienīgi es būtu izmantojis aizmugurējo garo moldingu un apgriezis vinju lai aiztaisitu numura orginalo vietu ciet:)
vismaz pagaidām nē...rvars rakstīja:haubi arī plāno norūsināt?
kaut kas notiek, iespēju robežās...
biš lukturi ietonēti ar plēvi, nomesta aizmugure lejā, aizmugurē uzlikts kkāds supersport bundulis ar 2 ieejām un izejām, pa vidu pāreja uztaisīta no 1 uz 2 trubām, skaņa patīkama, bet tāpat joprojām prasās pēc dvēseles maiņas
vēl pa vidu visam mašīna ievaskota, lai smuki spīd, bet bildēs jau netīra, stulbais lietus visu šačakarēja
biš lukturi ietonēti ar plēvi, nomesta aizmugure lejā, aizmugurē uzlikts kkāds supersport bundulis ar 2 ieejām un izejām, pa vidu pāreja uztaisīta no 1 uz 2 trubām, skaņa patīkama, bet tāpat joprojām prasās pēc dvēseles maiņas
vēl pa vidu visam mašīna ievaskota, lai smuki spīd, bet bildēs jau netīra, stulbais lietus visu šačakarēja
Melnītis paliek melnāks un zemāks
njā, gribas vēl priekšu dabūt zemāk, jāmeklē amortoņi ar īso štoku un vrb sēdinātajām atsperēm vēl vijumu jānogriež, gribas tā lai oriģinālais bampers no zemes ir tā kā tgd tā lūpa vēl jāsameklē riepas zemākas (joprojām esmu atvērts piedāvājumiem) un vrb logus jānotonē...ORHIDEJA100 rakstīja:Melnītis paliek melnāks un zemāks
"gribas tā lai oriģinālais bampers no zemes ir tā kā tgd tā lūpa"- mhm, un melnītis pēc gada diviem būs šrotā 100 punkti!
d[-_-]b
no kurienes tādi secinājumi?325 BMW rakstīja:"gribas tā lai oriģinālais bampers no zemes ir tā kā tgd tā lūpa"- mhm, un melnītis pēc gada diviem būs šrotā 100 punkti!
nesapratu...
Pēdējais labojis aigarzzz - 10 Apr 2014, 00:09, kopā labots 1 reizi.
maaaaat
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12