Spuldzes un Xenoni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
ja ar releju tad 4 omi 1w,bet ja pliku pretestību, uzjautā Dogma.
Nē, nē, pliku pretestību labāk neliekam. Liekam ar releju, tas būs daudz drošāk. Var nopirkt gatavās pretestības (5Ls apm.) priekš xenoniem.. Tajās jau arī iekšā relejs + visi vadi kā nākas. Labāk biku piemaksāt, nekā uztaisīt pašam, bet nekvalitatīvāk :)
Jautajums sekojoss, cik vatigam spuldzem jabut tuvajas un cik talajas ( man stav 80w tuvajas, 55w talajas), no tuvajam galigi pakala gaisma, tumsa neko redzet nevar, kadi 6-7m redzamiba . Velaizvien vairak ieprieksejo saimnieku gribas atspardit
wrum, wrūūūm
standartā ir 55W, jo vairāk ieliksi W ir iespēja ka sačakarēsi reflektorus.
NU varbūt pie vainas ir pašas lampiņas, vai arī optika.
Kā arī ir vecs nolietojies lukturis (priekšējais stikliņš, lēca, vai iekšējais stikliņš) - uzreiz samazina kvalitāti!
Vai arī no sākuma pārbraudi lampu regulāciju.
NU varbūt pie vainas ir pašas lampiņas, vai arī optika.
Kā arī ir vecs nolietojies lukturis (priekšējais stikliņš, lēca, vai iekšējais stikliņš) - uzreiz samazina kvalitāti!
Vai arī no sākuma pārbraudi lampu regulāciju.
1. nomaini lampiņas uz normālām 55w lampiņām, jo šitās šķiuningai lampiņas ar laiku nespīd nu galīgi
2. noregulē lampas.
ja nelīdz, tad apsveicu, iepriekšējais saimnieks ar savām šķiuningai lampiņām ir nobeidzis tavām DEPO??? lampām reflektorus.
Kapēc domāju, ka depo? Tāpēc, ka bosch un zkw lampām, vismaz tām ar lēcu nāk metāla reflektori, ko nevar tik viegli nokaut pat ar 110w lampiņu, bet depo nāk plastmasa, plastmass ar laiku un/vai no karstuma deformējas un hromējums sačervelējas un atlec nost.
2. noregulē lampas.
ja nelīdz, tad apsveicu, iepriekšējais saimnieks ar savām šķiuningai lampiņām ir nobeidzis tavām DEPO??? lampām reflektorus.
Kapēc domāju, ka depo? Tāpēc, ka bosch un zkw lampām, vismaz tām ar lēcu nāk metāla reflektori, ko nevar tik viegli nokaut pat ar 110w lampiņu, bet depo nāk plastmasa, plastmass ar laiku un/vai no karstuma deformējas un hromējums sačervelējas un atlec nost.
nu tad ir 3 opcijas, sākšu ar labāko:
1. nopirkt jaunas/lietotas lampas ar veselu reflektoru, imo oem lietotas lampas ir labākas par jaunām depo
2.meklēt sadauzītas lampas un pa lēto nopirkt reflektoru, pārstādīt savai lampai
3. ņemt no sākuma ar 100to smilšpapīru izlīdzināt grubuļojumu, tad ar 400to slapjo smilšpapīru pilnīgi visu noberzt no hroma, tā, lai tiek līdz plastmasai, tad uzpūst plastmasas grunti un hroma efekta krāsu(iesaku den braven's supercolor) kā jaunas nebūs, bet DAUDZ labāk par sačervelējušos hromu būs. ( tā es izdarīju opel calibrai, pēc 2 mēn pat skati izlaida)
1. nopirkt jaunas/lietotas lampas ar veselu reflektoru, imo oem lietotas lampas ir labākas par jaunām depo
2.meklēt sadauzītas lampas un pa lēto nopirkt reflektoru, pārstādīt savai lampai
3. ņemt no sākuma ar 100to smilšpapīru izlīdzināt grubuļojumu, tad ar 400to slapjo smilšpapīru pilnīgi visu noberzt no hroma, tā, lai tiek līdz plastmasai, tad uzpūst plastmasas grunti un hroma efekta krāsu(iesaku den braven's supercolor) kā jaunas nebūs, bet DAUDZ labāk par sačervelējušos hromu būs. ( tā es izdarīju opel calibrai, pēc 2 mēn pat skati izlaida)
Lukturi ar lēcu vai bez?waarna rakstīja:Taisniba ir, hroms ir galigi nost
http://www.ebay.com/itm/Hot-Sale-New-Sl ... 27c13dae22
varbut kads var kautko pateikt par so komplektu ? Doma ir par 6000k vislabak ies kopa ar eņģeļacīm
varbut kads var kautko pateikt par so komplektu ? Doma ir par 6000k vislabak ies kopa ar eņģeļacīm
ko tur pateikt, lasi atsauksmes un njem uz savu galvu. var visaadus suudus dabuut, es labaak uzticos latvijas OLLO ko tirgo ar garantiju 1 gada.. nun jau bloki un spuldzes 2 gadi izvilkushi :)
NU par to kvalitāti ar tā šaubos, vnk 15ls nav nekāda baigā nauda, Latvijā bez 30ls toc nenopirksu, tapec ar tads jautājums. Moš kāds ir kautkur sūtijis un var padalīties pieredzē ?
Vajadzēja pirkt, kamēr bija protuninga akcija pa 19,99.
norauj puļķus un atskrūvē, šķiet ka tur varēja uzreiz redzēt lampo4kas. bet lāgā neatceros.
1.5 w ja atmiņa nevil, pats nesen mainīju!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
ok.
paldies!
paldies!
lampinja atrodas apmeram plusmaz virziena reguletaja apkartnee, cik aceros. nonemot nost prieksejoo vaaku, tur uzreiz varesi redzet kur vinja naak/kur vinjai janak, ari pec gaismas vadiklaam to var saprast
...
jā to es zinu, bet man galvenais ja kāds var atrast bildi, kā viņa tur konkrēti stāv.
vinja ir iesprausta ieksaa, velak pameginashu nofocet, ja vinja tev tur neturas ieksaa, tad tas nozimee ka platmasas pipite kur spuldzite seezh ir salausta, aptin bik izoleni ap spuldziti un tad turesies ieksaa
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right