KV_ 1.8ti compact
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 13
- chevron_right
Sabildeju dienas gaisma.
Nez pat ko lai raksta, viss ir gandriz ideals prieksh 98.gada stock auto. Tik mazgāju un braucu ar smaidu sejā.
Nez pat ko lai raksta, viss ir gandriz ideals prieksh 98.gada stock auto. Tik mazgāju un braucu ar smaidu sejā.
Ooo, tās gumijas bagažniekā nebiju pamanījis, kad skatījos Tavu kompaktu! Man tādas arī vajag slotiņai!
Same thing!KV_ rakstīja:Tik mazgāju un braucu ar smaidu sejā.
:)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nais, te neprasās ne āda salonā, ne tā m-kaka, nekas, patīk tie dubļu sargi, tīri praktiski viņi, kopumā ir labs aparāts :)
Lasot tavu topiku iešaujas doma galvā, varbūt pirkt kompaktu???
Lasot tavu topiku iešaujas doma galvā, varbūt pirkt kompaktu???
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Izskatās diezgan sterils, bet arī diezgan garlaicīgs pagaidām, ja godīgi, gaidu no šī nākotnē ko interesantu
Kādi iespaidi vispār ir, pārsēžoties no sedana kompaktā?
Kādi iespaidi vispār ir, pārsēžoties no sedana kompaktā?
kapēc tirgo?
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Ieliku vnk tpt tirgoties, mazums:)
Es nesaprotu šito prikolu, ka liek tirgoties tāpatās, bet ja nu nopirks! Vai nu tirgo vai nu nē, savādāk tas nav nopietni.
Vari paskaidrot, kas ir nofotogrāfēts 4. bildē no augšas? Uz ko tur ir jāskatās?
nu kā, ja uzradīsies kads pircejs tad ari vinjam pardoshu ...ko tur nesaprat.Archizlv rakstīja:Es nesaprotu šito prikolu, ka liek tirgoties tāpatās, bet ja nu nopirks! Vai nu tirgo vai nu nē, savādāk tas nav nopietni.
3.bildi iemetu jo tur sliedes ir tiras, parsvara esmu ieverojis ka tur parasti viss ir ruusaa un pieberts ar gruziem.
aaa, nu jā. Tas ir ļoti svarīgi.
labi, gaidam kad šis kompakts beidzot būs uz 9j un pilnībā pie zemes.
gaidiic, ja Tu uz tādiem sīkumiem neskaties, tad tas nenozīmē ka citiem arī nav jāskatās.
Bet par R16, j9 un sēdinājumu pilnīgi piekrītu un cerams arī sagaidīšu.
Bet par R16, j9 un sēdinājumu pilnīgi piekrītu un cerams arī sagaidīšu.
man piemeram pirmais kad iekapju mshina kas piesaista ir gridas tepikjis un kas daras aiz kreslu malam, personigi nepatik kolhoz stylegaidiic rakstīja:aaa, nu jā. Tas ir ļoti svarīgi.
nu uz pavasari bus
Īsti pat nav kur piesieties.
Vienīgi- kas ir ar tiem krēsliem? audums tāds? izskatās kā kāds ar kājām būtu uzkāpis.
Vienīgi- kas ir ar tiem krēsliem? audums tāds? izskatās kā kāds ar kājām būtu uzkāpis.
Ar ķīmijām, domāju, tos pleķus var nomazgāt.
Un dzīvē nemaz neesmu viņus ievērojis!
Un dzīvē nemaz neesmu viņus ievērojis!
Ja reiz tirgo tad kkas neapmierina vai gribās ko citu..
Auto kārtīgs stock aparāts..
Auto kārtīgs stock aparāts..
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7