Norbis/N.Tense žurkulis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Vakardien ar shadowscreenn, crazyfrog un Brici un Daini kopīgiem spēkiem ienesta jaunā bundža un uzlikta uz sāniem, mazi metināšanas darbi priekšā, grīdas apstrāde un liekam hadeni virsū :)
Kā jau iepriekšējā postā minēju, šobrīd jaunā virsbūve plika ar vadiem ir ienesta garāžā un nolikta ērtā pozā un sāna.
No vecās bundžas jāizravē trūkstošā pravodka salonam(obc 18pogu), un aķa vads uz bagāžnieku, jo jaunā bundža sākumā bijusi mazmotors. Priekšējais tilts sen noņemts un kopā ar motoru izjaukts reizinātājos, bet pakaļējais tilts tikai tuvākajās dienās tiks noņemts no vecās bundžas, jo dēļ darba nav īsti laika, un naktī pa aukstumu un tumsu nesanāk labi skrūvēt vecās skrūves ārā.
Bilde no garāžas un korpusa kopbilde Perfekti taisni lanžeroni bez metinājuma vai spakteļa Dupsis Rezerves rata vieta bagāžniekā, tikai netīrumi un virspusējs ruslans Nevaru nepateikt paldies visiem, kas bijuši iesaistīti, un, protams, shadowscreenn, kurš palīdz brīvprātīgi
No vecās bundžas jāizravē trūkstošā pravodka salonam(obc 18pogu), un aķa vads uz bagāžnieku, jo jaunā bundža sākumā bijusi mazmotors. Priekšējais tilts sen noņemts un kopā ar motoru izjaukts reizinātājos, bet pakaļējais tilts tikai tuvākajās dienās tiks noņemts no vecās bundžas, jo dēļ darba nav īsti laika, un naktī pa aukstumu un tumsu nesanāk labi skrūvēt vecās skrūves ārā.
Bilde no garāžas un korpusa kopbilde Perfekti taisni lanžeroni bez metinājuma vai spakteļa Dupsis Rezerves rata vieta bagāžniekā, tikai netīrumi un virspusējs ruslans Nevaru nepateikt paldies visiem, kas bijuši iesaistīti, un, protams, shadowscreenn, kurš palīdz brīvprātīgi
Atvēru pēdējo lappu paskatīties, liekas nebiju šo topiku baigi ievērojis, tagad beidzās ar to, ka izlasīju no pirmās lappas visu
Nekas, man arī tādu pašu "ideālu" miskasti negribot vai "negribot" iesmērēja lietotājs riba nu jau dažus gadus atpakaļ . arī nebija jēga bundžu taisīt.
Bet nu krutas lietas esi sadarījis, vismaz kas interesants, gaidu apdeitus
Nekas, man arī tādu pašu "ideālu" miskasti negribot vai "negribot" iesmērēja lietotājs riba nu jau dažus gadus atpakaļ . arī nebija jēga bundžu taisīt.
Bet nu krutas lietas esi sadarījis, vismaz kas interesants, gaidu apdeitus
WOah, darba daudz, bet novelu veiksmi un izturību sakopšanā!
Neviena lapā nemanīju kautkā, bet man interesē - kā izpaužas tas, ka "durvis nav atveramas tam paredzētajā viedā"?
Pārējais ir saprotams, bet nu tas man ir kautkas jauns
Neviena lapā nemanīju kautkā, bet man interesē - kā izpaužas tas, ka "durvis nav atveramas tam paredzētajā viedā"?
Pārējais ir saprotams, bet nu tas man ir kautkas jauns
Vienām durvīm(blakussedetaja), bija nosprādzis durvju atvēršanas mehānisms
Ha, nu skaidrsNorbis rakstīja:Vienām durvīm(blakussedetaja), bija nosprādzis durvju atvēršanas mehānisms
es pats nevaru sagaidītvlAdlik rakstīja:zhdem
tā tik turpināt!
malacis, prieks skatīties, ka nestāv uz vietas šis topiks :)
Kurinam, kurinam
Vakar iecelts stūres stienis ar visu apkarināmo, pedāļi arī jau vietā.
Pievienots arī ABS un bremžu vakumnieks. 5diena pavadīta līdz vēlai naktij pēc darba esot uz muguras uz metāla ar vadiem un pāris reizes dabūt ar bremžu pedāli pa ķobi nepatīk manai mašīnai, ka bremzes aiztieku
Šodien ciemos brauc DogMa, iziesim cauri vadiem :)
Pievienots arī ABS un bremžu vakumnieks. 5diena pavadīta līdz vēlai naktij pēc darba esot uz muguras uz metāla ar vadiem un pāris reizes dabūt ar bremžu pedāli pa ķobi nepatīk manai mašīnai, ka bremzes aiztieku
Šodien ciemos brauc DogMa, iziesim cauri vadiem :)
Pēdējais labojis Norbis - 03 Mar 2014, 23:06, kopā labots 1 reizi.
Projektos, diemžēl, gandrīz vienmēr darbi aizķeras un darbi tiek pārlikti, bet nu jau daudz tuvāk patiesajai dvēseles ievietošanas dienai kā iepriekšs.
Skatījos te apkārtējos topikus, visi jau krāso mašīnas un meklē diskus, bet es tik sirsniņu tīru. Bet visam savs laiks un vieta. Šobrīd ir tā, kā ir.
Liels paldies Z-Street par detaļām un saldajiem cipariem.
Liels paldies Shadowscreen par jauno blīvju, filtru, saļņiku un citu detaļu sadabūšanu par saldiem cipariem.
+ par jau šobrīd ieguldīto darbu, kuru nezinu kā tev kompensēšu
Liels paldies DogMai par sevis traucēšanu vēlā vakara stundā un dumju vai vienkārši jau jautātu jautājumu jautāšanu.
Kā arī liels paldies Dainim, kura dēļ šis vispār ir iespējams un mans melnītis nav nonācis tolmetā, bet gan tur kur ir šobrīd.
Šodien izdarītais/nomainītais.
Vārsta vāka blīve
Priekšējie un aizmugurējie saļņiki
Kartera blīve vai kā viņu tur sauc.
Eļļas un degvielas filtrs.
Noņemta beigtā termomufta.
Izplūdes kolektora skrūvju vietas pārurbtas pa jaunam un būs bez gaisa noplūdēm.
Bildes ieskatam:
Vēl biškiņ nervus sabeigt, bankrotā tālāk ieslīgt un dūks kā bitīte
Skatījos te apkārtējos topikus, visi jau krāso mašīnas un meklē diskus, bet es tik sirsniņu tīru. Bet visam savs laiks un vieta. Šobrīd ir tā, kā ir.
Liels paldies Z-Street par detaļām un saldajiem cipariem.
Liels paldies Shadowscreen par jauno blīvju, filtru, saļņiku un citu detaļu sadabūšanu par saldiem cipariem.
+ par jau šobrīd ieguldīto darbu, kuru nezinu kā tev kompensēšu
Liels paldies DogMai par sevis traucēšanu vēlā vakara stundā un dumju vai vienkārši jau jautātu jautājumu jautāšanu.
Kā arī liels paldies Dainim, kura dēļ šis vispār ir iespējams un mans melnītis nav nonācis tolmetā, bet gan tur kur ir šobrīd.
Šodien izdarītais/nomainītais.
Vārsta vāka blīve
Priekšējie un aizmugurējie saļņiki
Kartera blīve vai kā viņu tur sauc.
Eļļas un degvielas filtrs.
Noņemta beigtā termomufta.
Izplūdes kolektora skrūvju vietas pārurbtas pa jaunam un būs bez gaisa noplūdēm.
Bildes ieskatam:
Vēl biškiņ nervus sabeigt, bankrotā tālāk ieslīgt un dūks kā bitīte
Malacis, attiecībā uz apņēmību..
Bet neizskatās, ka tev motors būtu tīrs (ja esi kaut ko darījis). - iesaku ar benzīnu mazgāt.
Bet neizskatās, ka tev motors būtu tīrs (ja esi kaut ko darījis). - iesaku ar benzīnu mazgāt.
Jā, vajadzēja mazgāt ar bendzīnu, bet nebija garāžā uz to momentu, tāpēc iztiku ar kautkādu pūšamo līdzekli. Kad būs dziesmā, domājams motortelpu visu iztīrīšu.Alps rakstīja:Malacis, attiecībā uz apņēmību..
eļļu vislabāk noņem bremžu tīrītājs. ar benzīnu kko ņemtiers ir diezgan pastulbi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right