E36-Nizars
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 16
- chevron_right
Nizar, davaj visus četrus zaļus!
- būsi bomba .
- būsi bomba .
°paldies drošvien jau pēc mēneša būs kkāds progress, jo tad ir algaBooogdans rakstīja:bedigs tev tas autoo
bet diski cepigi gan
cinies ar rusliku
Forši plaukti :) man ar noderētu tādi aizmugurēkmartiiiini rakstīja:Menesi atpakalj nokraasoju tieshi savus metinaatos blekjiniekus tada pashaa kraasa, dziive ljoti cepiiga kraasa
Rubiins rakstīja: iespaidīgi
++ Re kāds iznākums :)kmartiiiini rakstīja:Izmainiit kraasu!
Nolēmu paākstīties ar bildēm,re kas sanāca
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Negribu aizvainot, bet, ja godīgi, tad, šķiet, mašīna izskatijās labāk pirms nonāca tavā īpašumā. Šādu eksemplāru dēļ arī visus E36 saukā par žurkām. Ja jau taisi par pokemonmašīnu, tad vismaz sasēdini tā, lai skrāpējas, varbūt nedaudz labāk izskatīsies.
Vot iz dis šit???
P.S. Man garāžā mētājas pāris nedabeigti krāsas baloniņi, varu uzdāvināt lielākai krāsu dažādībai...
P.S. Man garāžā mētājas pāris nedabeigti krāsas baloniņi, varu uzdāvināt lielākai krāsu dažādībai...
Vecīt ko tu dari ? / būtu labāk ar kko liedrīgāku nodarbojies !
Okay, man piedur Jūsu komentāri,bet piedodiet, es saņemu minimālo algu šobrīd. Tas nozīmē to, ka nespēju uzcelt šo bembi tā lai izskatās tā kā jums!
Diski ir pagaidu variants, drīz būs lietie diski kurus sadabūšu pat nezinu kad!
Man piedur tas, ka mans bembis ir savādāks nekā tie slaidie, svaigi pārkrāsotie e36!
Es daru to kas man ir pa spēkam.
Man patīk mans bembis tāds kāds viņš ir.
Man piedur tas, ka mans bembis ir savādāks nekā tie slaidie, svaigi pārkrāsotie e36!
Nizars rakstīja:Okay, man piedur Jūsu komentāri,bet piedodiet, es saņemu minimālo algu šobrīd. Tas nozīmē to, ka nespēju uzcelt šo bembi tā lai izskatās tā kā jums!
Es ar saņemu minimālo + mācos vidusskolā, bet neķēmoju viņu.
Es neko sliktu negribu teikt, ja patīk, tad lūdzu, ja nevari vai negribi labāk, tas paliek tavā ziņā, bet atrādīt šeit nav prātā darbs, te nodirsīs no galvas līdz kājām. Labāk nevajag šeit, tad vispār rādīt, varbūt kādreiz tiksi "neglītie e36" un ar to viss beigsies.
Nesteidzies arī bez budžeta var uztaisīt piedūrienu vai ratstyle, ko Tu minēji.
Iemet guglē ratstyle un smelies idejas cik uziet, man tie bleķi ne visai.
Iemet guglē ratstyle un smelies idejas cik uziet, man tie bleķi ne visai.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
kurš jau nu runātu, pašam tev tāds pats raibs hipiju vāģjis-bagans, lūpa, un kādreiz tie e34 ziemas diskimarux rakstīja:Vot iz dis šit???
BMW-Big Money Waste
Okay, bet kādā paskatā Tev tas bembis bija kad dabuji? Diezvai ka tāds kā man takā jā!byrbyr rakstīja:Nizars rakstīja:Okay, man piedur Jūsu komentāri,bet piedodiet, es saņemu minimālo algu šobrīd. Tas nozīmē to, ka nespēju uzcelt šo bembi tā lai izskatās tā kā jums!
Es ar saņemu minimālo + mācos vidusskolā, bet neķēmoju viņu.
Es neko sliktu negribu teikt, ja patīk, tad lūdzu, ja nevari vai negribi labāk, tas paliek tavā ziņā, bet atrādīt šeit nav prātā darbs, te nodirsīs no galvas līdz kājām. Labāk nevajag šeit, tad vispār rādīt, varbūt kādreiz tiksi "neglītie e36" un ar to viss beigsies.
Ja ir bilde kāds bija tev bembis kad dabuji viņu tad iemet šeit. Gribu pamielot acis uz to kā viņš ir mainijies
Lūdzu, skaties! Mainās minimāli vizuāli, pamatīgāk tehniski
viewtopic.php?f=18&t=2017&hilit=byrbyr
viewtopic.php?f=18&t=2017&hilit=byrbyr
Tagad stila guru viedoklis
- Noplēs 'stiga' uzlīmes
- nopūt melnas nāsis
- bleķus nopūt melnus
- nr. zīmi liec tai paredzētajā vietā
- nosēdini
Šis viss Tev izmaksās pāris flekša ripas, un baloniņus ar melno krāsu. Un tici man, būs vairāk pozitīvu komentāru nekā tagad.
āaaa, jā, paklājiņu vietā ielocīto linoleju samaini kaut vai ar melnu tepiķi, un būs labāk.
- Noplēs 'stiga' uzlīmes
- nopūt melnas nāsis
- bleķus nopūt melnus
- nr. zīmi liec tai paredzētajā vietā
- nosēdini
Šis viss Tev izmaksās pāris flekša ripas, un baloniņus ar melno krāsu. Un tici man, būs vairāk pozitīvu komentāru nekā tagad.
āaaa, jā, paklājiņu vietā ielocīto linoleju samaini kaut vai ar melnu tepiķi, un būs labāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 16