Dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 15
- chevron_right
zinaams
tasjau senzinams.pipars rakstīja:nezinaaju kur ierakstiit bet sodien uzzinaaju baigo fiicu par pultiim(televizora,maga u tt)konkreti par lietu-atradu sen aizmirstu maga pulti,kurai vajadzeja nomainiit bateriju un nezinaaju vai vina vispar sancee nekad nebiju vinu izmantojis,un tad man viena gaisaa galva apgaismoja kaa var parbaudiit vai pults dod araa signaalu,tatad nepieciesams paliigaa buus telefons ar kameru,taatad kip caur telefonu ,kas ieslegts kameras gaidiisanas rezimaa(nav jafocee vai jafilmee) nu taa pa tukso skatamies uz pults signala lampinu un dodam pa pogaam pultij,un ja signaals tiek dots tad redz to lampinu mirgojot! ir arii pultis kuram redz to lampinu mirgojot taa pat ,bet tam kuraam neredz ar aci var to redzeet caur telefonu,gan jau domu nokeeraat!
iespeejams ka tas jau visiem sen zinaams,bet nu man tas ir jaunums
piem. viasat pultīm iemetīsi duracell baterijas pēc kāda laika pults nešancēs. Shēmano bus oksidējusies. attaisi vaļā visa shēma bus lipīga .notīri viņu un atkal aidā.
Ar duracellu nebūs nekāda sakara. Tik pat labi var iztecēt jebkura cita baterija un jebkurā pultī. Lipīgā viela nav nekāds oksidējums, bet želeja no baterijas. Pultis strādā ar infrasakanajiem stariem. Ārpus redzes diapazona. Kameras optikas matrica to "redz" un visa "ķīmija" :)
sveiki, varbūt kāds ir kaut ko tādu darījis,
kā lai noņem 11 detaļu???? ;(
http://realoem.com/bmw/diagrams/h/o/127.png
kā lai noņem 11 detaļu???? ;(
http://realoem.com/bmw/diagrams/h/o/127.png
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
vienkārši uzmanīgi sākot no pirekšpuses jāplēš nost, mēģinot to nesalocīt.
viņi ir pielīmēti vai kā savādāk uzlikti??? :) man vienkārši vienā vietā ir krāsa nobirusi un gribējās uzlikt jaunu???
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
cik esmu saskaaries, tad tikai uzmaukti.
Kad liec atpakal, tad uzmanies ka nesaloki. Es iznemu aizmugurejo logu un priekshejas durvs gumiju lai normali saliktu atpakal. Un tagad jau atkal krasa nolobijusies. Domaju visvieglak ir aplimet nevis krasot to liisti
P.S. Bet tapat salocijas
P.S. Bet tapat salocijas
Kāds nodarbojas ar auto aplīmēšana? Ideja ir pārlīmēt visu auto.
Ja kas tad PM.
Vai arī ja kāds zin kur pa labām cenām to var izdarīt tad iemetat šeit info.
Ja kas tad PM.
Vai arī ja kāds zin kur pa labām cenām to var izdarīt tad iemetat šeit info.
parskrien paari podzinjas topikam, tur ja pareizi aceros bija linki utt par aplimesanu
...
es jau tur pārskrēju pāri - aizsūtīju pāris e-pastus.
Bet nu kas atnāca atpakaļ cenas bija no 450 - 600,-LVL.
un gribu vienkāršu melnu plēvi.
gribas nedaudz lētāk
Bet nu kas atnāca atpakaļ cenas bija no 450 - 600,-LVL.
un gribu vienkāršu melnu plēvi.
gribas nedaudz lētāk
Jūsu viedoklis par šādu salonu,dodot savu (parasto) vietā un piemaksājot 100ls... komplektā viss (elkonbalsts visi kresli apsifkas!
Prieksejas kresls tāds pačakarēts,bet ar laiku varētu paršut(bildē trakāk kā dzivajā) un aizmugurē japielimē atpakal esot ta maliņa apšifkai!
Kā ar cenu par šādu + - Ir ok vai nav? tādā dilemas priekšā par viņu
Ps kas tās par pogām kreslam malā apsilde vai?
Prieksejas kresls tāds pačakarēts,bet ar laiku varētu paršut(bildē trakāk kā dzivajā) un aizmugurē japielimē atpakal esot ta maliņa apšifkai!
Kā ar cenu par šādu + - Ir ok vai nav? tādā dilemas priekšā par viņu
Ps kas tās par pogām kreslam malā apsilde vai?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Pogas malinjaa ir domaatas lai piepumpeetu atzveltni
Ja darbojas, tad forsha manta un ljoti eerta mugurai
Ja darbojas, tad forsha manta un ljoti eerta mugurai
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Te tīri gaumes jautājums par salona krāsu :)
Ja nemaldos, tad pie Beigtā auto krāsas varētu labi izskatīties/sakrist!
Jap ar krāsu sakristu :) tik es par to cenu domāju nez tas i daudz vai maz vai atbilstoshi
es jav nenemtu!150 ls jav recaro var atrast!
+1,
Saki ka dosi savu salonu+ 50-70ls+ četrpaka!
Ja, nepatīk,lai sēž un tirgo citam, krāsa pietiekami specifiska un citu pircēju būs grūti atrast!
Beigās nonāks atpakaļ pie tevis!
Ja, nepatīk,lai sēž un tirgo citam, krāsa pietiekami specifiska un citu pircēju būs grūti atrast!
Negribās itkā lai aizzied līdz ar visu auto ja tas e36 ir pardošanā...Vnk pirms pardošanas sarunāju ka varu dabūt salonu...erda rakstīja:+1,
Ehh tā dilema... nez ko lai izlemj...
Ps biedriem neieteikšu ja nu kāds skatās šo uz iegādi... http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... flxmx.html
ka ir ar tiem prieksejiem pasparniem,vini ir viena veida vai vairaku?
jo pieliku m prieksejo bamperi un kka nesaiet koopa ar bamperi,pasparns sanak garaks ka vajag...
jo pieliku m prieksejo bamperi un kka nesaiet koopa ar bamperi,pasparns sanak garaks ka vajag...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 15