Ģenerātors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Sveiki!
Steidzami vajag padomu (briest patāls brauciens)- ar katru nākošo reizi pielaist auto paliek grūtāk, nepietiek jaudas. aķi pārbaudiju- spriegumu tur. kur tālāk skatīties un ko meklēt? + man parādījusies sīcoša skaņa kura nāk no ģenerātora un reaģē uz apgriezieniem, līdzīga kā no tumbām, kad pastiprinātājs sūdīgi pieslēgts.
Steidzami vajag padomu (briest patāls brauciens)- ar katru nākošo reizi pielaist auto paliek grūtāk, nepietiek jaudas. aķi pārbaudiju- spriegumu tur. kur tālāk skatīties un ko meklēt? + man parādījusies sīcoša skaņa kura nāk no ģenerātora un reaģē uz apgriezieniem, līdzīga kā no tumbām, kad pastiprinātājs sūdīgi pieslēgts.
Izklausās pēc ģeneratora diožu tilta.
tādas pazīmes viņam ir? vienkārši, ja mašīnu pielaiž, tad strāva ir diezgan stabila un strādā bez problēmām, vienīgi tāda sajūta ka aķi lādē ļoti švaki, gandrīz necik!dogMa rakstīja:Izklausās pēc ģeneratora diožu tilta.
Mērīji, ka saki, ka stabili strādā, lādē?
pie iedarbināta motora pieliec multimetru pie klemmēm un pārbaudi vai ir 14,7v ( ja nemaldos tā bija jārād) liela iespēja kadgenerators sadilis un nedod pietiekami daudz strāvas.
es mērīju sistēmā strāvu, pie klemmēm vēl neesmu licis klāt.dogMa rakstīja:Mērīji, ka saki, ka stabili strādā, lādē?
būs jāpamēģina.Lācis rakstīja:pie iedarbināta motora pieliec multimetru pie klemmēm un pārbaudi vai ir 14,7v ( ja nemaldos tā bija jārād) liela iespēja kadgenerators sadilis un nedod pietiekami daudz strāvas.
P.s. ja ģeneratoram ir kirdik es varu likt 140A? nebūs pārējiem mezgliem pretenziju?
pie klemēm ir 14.4V un nelēkā!dexter1 rakstīja:es mērīju sistēmā strāvu, pie klemmēm vēl neesmu licis klāt.dogMa rakstīja:Mērīji, ka saki, ka stabili strādā, lādē?
būs jāpamēģina.Lācis rakstīja:pie iedarbināta motora pieliec multimetru pie klemmēm un pārbaudi vai ir 14,7v ( ja nemaldos tā bija jārād) liela iespēja kadgenerators sadilis un nedod pietiekami daudz strāvas.
P.s. ja ģeneratoram ir kirdik es varu likt 140A? nebūs pārējiem mezgliem pretenziju?
Droši vari likt 140A.
Radusies problema , tika iepirkts lietots generators , uz stenda radija ka dod araa 13v idle, ieliku masina , lampina nedeg bet akji nelade. Neta pamekleju ka varetu but drosinatajas beigts (http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=12&fg=29) 20nr . Kur vinju atrast ? vai ari kas cits pie vainas ?
aķīm lādējot jārāda 14,7v nevis 13v.
nerunā nu muļķības, jābūt 12.7-14.7vLācis rakstīja:aķīm lādējot jārāda 14,7v nevis 13v.
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Ja tajā stendā grieza tukšgaitā, tad būtu jābūt ap 14,7. Tgd uz autiņa tad jānomēra cik ir spriegums?!
d[-_-]b
Uz auto atkariba cik uzladets , bet kriitas tagad 11,55
aķis normāli lādējas tikai starp 13,9 - 14,7v. Zemāk reāli ir par maz un nespēj pielādēt aķi.Azbests rakstīja:nerunā nu muļķības, jābūt 12.7-14.7vLācis rakstīja:aķīm lādējot jārāda 14,7v nevis 13v.
Aizbrauc pie kāda servisa kuri ir akulamatoru centri un viņi pieliks speciālu instrumentu ( pretestīūbu palielinošu ierīci kas pārbaudīs cik tavs aķis ir spriegum noturīgs) iespējams tev aķis arī var būt beigts.nokolats rakstīja:Uz auto atkariba cik uzladets , bet kriitas tagad 11,55
Man liekas viens pīpis, ja nekas daudz no patērētājiem nav saslēgts, tad pat pie miruša aķa būtu tie 14V uz viņa klemmēm (pie nosacījuma, ja dzīvi vadi un visi atbilstošie konakti) (strādājot motoram). Tāka jāskatās uz ģeni tomēr..
d[-_-]b
Tatad problema atrisinata , problema bija taja ka generatora vadam kas pienak pie statera nebija kontakta ar starteri. Ja nu kadam gadas ka man varbut var meklet risinajumu tur.
Baigā bēda...šorit piešķiļot autiņu,braucot blāvi sāka degt pie maziem rpm aķīša lampiņa panelī...vairāk rpm lampa pazūd....vakarā braucu ar visiem uguņiem un parejiem pateretajiem...arī tas pats,līdz vsp gaismas izbeidzās diezgan ātri un autiņš vsp noslapa. Kādi varianti? Rīt sākšu ar oglītēm...jaiečeko kas un kā...nav viņam kkādi lādēšanas releji vai drošinātāji? Aķis galīg jauns. Iepriekš nekas tāds nebija. Viss sākās ar šo auksto rītu:D tās oglītes var apskatīt, neņemot nost ģeneratoru?
Sent from kiegelis using Tapatalk.
Sent from kiegelis using Tapatalk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8