E36-dexter1
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Godīgi sakot- patīkami, kā braukt ar jaunu mašīnuLawwr rakstīja:izskatās
kā ir lietošanā?
Kaut arī tagad intensīvi tiek lietota kūtiņa, par kupeju netiek aizmirsts. Vakar pārlasiju aizmugurējo bremžu sistēmu- pārlasīti suporti, jauni rocenes loki, ventilējamie bremžu diski, kluči. Krāsots un strūklots pie wu-rider.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu ir viņi nedaudz oraņdži, bet tu nav tik traki kā bildēs, es kad dabuju viņus arī biju nedaudz pārsteigts par rezultātu.Armando rakstīja:nu pa smuko!!
intresanta krasas izvele, bet ir labi
Paldies KLAVINS par detaļām, labas cenas un termiņi.
Kupeja gatava krāsoties.
Kupeja gatava krāsoties.
Gatavojamies nelielai virsbūves restaurācijai.
Izskataas ok resultata,kas krasoja?
krāsoja Jelgavas Ruļļu/ Viskaļu krāsotavā. ja krāso, tad tikkai tur, pie viņiem viss līmenī, tik rindas kosmosā!reezo rakstīja:Izskataas ok resultata,kas krasoja?
dexter1 rakstīja:Šodien saņēmu stūri no šuvēja.
Vienkārši kosmiski labi izskatās tā perferētā āda!
Man ar šitādu vajag, vari iedot kontaktus?
Nomainītas logu gumijas.... darbi turpinās.... Dodiet haubi un M moldingu un sliekšņu klipšus.
Salaboti, apstrādāti un iekonservēti sliekšņi + salikti jauni mildingu un slikšņu klipši.
Viss nostājās savās vietās.....
Salons
Pēc manām domām prasās tik feislifta brilli ar hroma nierēm un noraut plēvi no lukturiem.
Pēc manām domām prasās tik feislifta brilli ar hroma nierēm un noraut plēvi no lukturiem.
Mašīna
+1GatisB. rakstīja:noraut plēvi no lukturiem.
bet tā
Salons vnk
Auto patiešām skaists, pat sava ziņā patikami kad m conturas virsu, skats kā uz orģinālu m3, tik man pietruks spoileris - var listiti vai ari orģinālo īsto.
Auto patiešām skaists, pat sava ziņā patikami kad m conturas virsu, skats kā uz orģinālu m3, tik man pietruks spoileris - var listiti vai ari orģinālo īsto.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right