A_Cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Teorētiski 2/3 atvaļinājuma tika pavadīts pie auto.
Ielikts jauns stikls ar pareizās krāsas augšu. Protams arī veideriem vieta atradās Salikta priekša. Ar jauniem paspārniem, 3sturiem utt. Skats no apakšas
+ nomainīts 1 eņģeļu bloks. Paldies Edzim un Tazikam par palīdzību. Līdz 5 no rīta neatkāpās ne soli Juglas testa aplītī sanāca tā ka nolūza izplūdes kolektors Paldies poweredbysiikais par ātru izlīdzēšanu. Samainīts arī jumts, kurš gaida pēdējās trosītes. Un aiziet pēdējajā atvaļinājuma nedēļā. Rīga, Valmiera, Ķegums, Ventspils, Pavilosta, Liepāja, Kandava.
Ielikts jauns stikls ar pareizās krāsas augšu. Protams arī veideriem vieta atradās Salikta priekša. Ar jauniem paspārniem, 3sturiem utt. Skats no apakšas
+ nomainīts 1 eņģeļu bloks. Paldies Edzim un Tazikam par palīdzību. Līdz 5 no rīta neatkāpās ne soli Juglas testa aplītī sanāca tā ka nolūza izplūdes kolektors Paldies poweredbysiikais par ātru izlīdzēšanu. Samainīts arī jumts, kurš gaida pēdējās trosītes. Un aiziet pēdējajā atvaļinājuma nedēļā. Rīga, Valmiera, Ķegums, Ventspils, Pavilosta, Liepāja, Kandava.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
elkonbalsts gan tads taka no aizpagajusa gadsimta
Elkoņbalstam noņēmu ādu. Jāgaida kad pāršūsies Tikmēr izravēju vispār ārā lai nebojā skatu.EJANSONS rakstīja:elkonbalsts gan tads taka no aizpagajusa gadsimta
Beautiful Mechanical Wonder
Šodien redzēts pie alfas. Bildes skatoties nodomāju un dzīvē redzot tas arī apstiprinājās,nu neder ne pa kam pie tik smuka auto tie diski,izskatas prasti un garlaicīgi,tik vien kā spīdīgi. Protams tās ir tikai manas domas,bet nu jā,es neko skaistu tajos diskos nesaredzēju...
Ojā, purna likšana līdz 5 no rīta bija labs piedzīvojums
Nu nezinu, man tie diski ar likās tādi nekādi, bet kad uzlika uz mašīnas, cita lieta, patīk daudz, daudz labāk par tiem vecajiem
Nu nezinu, man tie diski ar likās tādi nekādi, bet kad uzlika uz mašīnas, cita lieta, patīk daudz, daudz labāk par tiem vecajiem
Vienam māte, otram kleitaBeerzins rakstīja:Šodien redzēts pie alfas. Bildes skatoties nodomāju un dzīvē redzot tas arī apstiprinājās,nu neder ne pa kam pie tik smuka auto tie diski,izskatas prasti un garlaicīgi,tik vien kā spīdīgi. Protams tās ir tikai manas domas,bet nu jā,es neko skaistu tajos diskos nesaredzēju...
Man patīk tas arī svarīgākais
Priekšā ir 0.5. Aizmugurē teorētiski ir vieta vēl 0.5 flancim. Par cik arkas nav valcētas vairāk tur dabūt iekšā nevar un sapist labu darbu arī nav mākslaAgnis rakstīja:Flančus vajag lai ir normāli līdz ar arku, tad arī būs gerai
Uzkniedē arkas un aizmirsti problēmas
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Cik grūti bij pārlikt jumtu?
Manam ir jānomaina brezents, tik nevaru iedomāties cik liels tur čakars
Teorētiski ja maina audumu tad var griezt veco kopā un peetīt kas kā nāk nost. Cakars notiekti būs liels.Riks* rakstīja:Cik grūti bij pārlikt jumtu?
Sākumā iegādāju šo jumtu ar visu mehānismu. Vnk bija piedāvājumā kādreiz par tādu ciparu ka nedrīkstēja laist garām. Iebraucu angārā domāju ātri veco noraušu un jaunais būs iekšā. Izrādījās, ka vajadzīgi pārs spec instrumenti un jumts vēl diez gan specefiski jāregulē un jākalibrē.
Beigās sazvanījos ar Pastnieku kurš arī visu salika. Pavasarī vēl jumts jākalibrē jo bija nopuvušas jumta trosītes un kamēr jaunas atnāca pagāja 2 mēneši.
Vēl ir kur pielikt rokulaicaans rakstīja:Deeeeeeyum! Salons max bomba!
Nu man ir vēlviens jumts pilnā zborā, gribu pārlikt tikai pašu audumu, jo mans zilais ir padilis, un ir izdiluši daži caurimiņi..A_C rakstīja:Teorētiski ja maina audumu tad var griezt veco kopā un peetīt kas kā nāk nost. Cakars notiekti būs liels.Riks* rakstīja:Cik grūti bij pārlikt jumtu?
Sākumā iegādāju šo jumtu ar visu mehānismu. Vnk bija piedāvājumā kādreiz par tādu ciparu ka nedrīkstēja laist garām. Iebraucu angārā domāju ātri veco noraušu un jaunais būs iekšā. Izrādījās, ka vajadzīgi pārs spec instrumenti un jumts vēl diez gan specefiski jāregulē un jākalibrē.
Beigās sazvanījos ar Pastnieku kurš arī visu salika. Pavasarī vēl jumts jākalibrē jo bija nopuvušas jumta trosītes un kamēr jaunas atnāca pagāja 2 mēneši.Vēl ir kur pielikt rokulaicaans rakstīja:Deeeeeeyum! Salons max bomba!
P.S.- Uz atklāšanu būs gatavs?
Nu man arī mehānisms bija padilis, bet šim ir kā jaunsRiks* rakstīja:Nu man ir vēlviens jumts pilnā zborā, gribu pārlikt tikai pašu audumu, jo mans zilais ir padilis, un ir izdiluši daži caurimiņi..A_C rakstīja:Teorētiski ja maina audumu tad var griezt veco kopā un peetīt kas kā nāk nost. Cakars notiekti būs liels.Riks* rakstīja:Cik grūti bij pārlikt jumtu?
Beigās sazvanījos ar Pastnieku kurš arī visu salika. Pavasarī vēl jumts jākalibrē jo bija nopuvušas jumta trosītes un kamēr jaunas atnāca pagāja 2 mēneši.Vēl ir kur pielikt rokulaicaans rakstīja:Deeeeeeyum! Salons max bomba!
P.S.- Uz atklāšanu būs gatavs?
Auto jau pa iepriekšējo vasaru tika braukts. Sezonai gatavs, ja neuznāks neparedzētas iegribas
Jūs gaida LIELS pārsteigums šajā topikā
Es minēšu, Kļaviņš nopirka atpakaļ kabri?
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Inuta rakstīja:Jūs gaida LIELS pārsteigums šajā topikā
Mani nē :(
Jāaizbrauc ciemos
vakar redzēti tie jaunumi
Bet nē, kabri neesmu atpircis
Bet nē, kabri neesmu atpircis
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es tāpat zinu vairāk par visiem
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7