E36-Ivo_Fr
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
lai gan man pašam patīk ar gaterismu nodarboties..jāmāk tas gaumīgi..
melnas lampas ar rūsainu kapotu nu ..neiet kopā, principā rūsa te galīgi nevietā, vai nu aizlīmē arī pagriezienus un uzliec normālu kapotu vai vispār nedari neko
melnas lampas ar rūsainu kapotu nu ..neiet kopā, principā rūsa te galīgi nevietā, vai nu aizlīmē arī pagriezienus un uzliec normālu kapotu vai vispār nedari neko
Nekad nesapratīšu šitādus idiotus, kas dara tādu huiņu, kas reāli var apdraudēt citus ceļu satiksmes dalībniekus. Ja pašam par sevi pohuj, tad vismaz citus nevajag pakļaut riskam.
Nu vienmēr kādam ir jābūt sliktajam,lai cits uz tā fona izskatītos labais...
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tu atbalsti šādas izdarības?
nu jau sākas penžuku skumjas..
auto nepēckā neizskatās, piekritīšu, bet sākt raudāt par kurmis racing? tad jau sākat labāk ar reduktoru svarkotājiem, stīlijiem utt.
auto nepēckā neizskatās, piekritīšu, bet sākt raudāt par kurmis racing? tad jau sākat labāk ar reduktoru svarkotājiem, stīlijiem utt.
Man nav ar viņu jābrauc + es pieņemu 90% iespēju, ka es viņu nesatikšu dzīvē ,līdz ar to -> man vienalga.
Mans skats
Parastās bosh lampas - neaiztiktas
Haube ar bundžas krāsu
M moldingi
un style 32 vai mkontūras ( orģinālā BMW disku pelēkā)
un Tev ir gatava pieklājīga neuzkrītoša sarkana kupe.
Bet ne mans auto ne mana izvēle.
Mans skats
Parastās bosh lampas - neaiztiktas
Haube ar bundžas krāsu
M moldingi
un style 32 vai mkontūras ( orģinālā BMW disku pelēkā)
un Tev ir gatava pieklājīga neuzkrītoša sarkana kupe.
Bet ne mans auto ne mana izvēle.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
TU filozof, paskaidro kā es apdraudu Tevi vai citus?Kristaaaaps rakstīja:Nekad nesapratīšu šitādus idiotus, kas dara tādu huiņu, kas reāli var apdraudēt citus ceļu satiksmes dalībniekus. Ja pašam par sevi pohuj, tad vismaz citus nevajag pakļaut riskam.
tikpat labi jebkas nestandarta e36 komplektācijas apdraud tavu un citu dzīvības
ripuļi ārpus arkām...slepkava, melni lukturi...slepkava, pārāk zems auto...slepkava , jo redz Ta nevar iziet
tad visi braucam ar stock e36
ripuļi ārpus arkām...slepkava, melni lukturi...slepkava, pārāk zems auto...slepkava , jo redz Ta nevar iziet
tad visi braucam ar stock e36
Kautkas kopīgs ir ar Nixona izbijušo krosa is'u, abiem nav priekšējās lampas, tikai viņam viņas patiešām nebija vajadzīgas!
Labāk visi brauc ar smukiem ar/bez M tehnikas stockiem, kas diemžēl pat nav tā, kā visi te runā, nekā sapist auto līdz galam.
Autors ietiepīgs!
Labāk visi brauc ar smukiem ar/bez M tehnikas stockiem, kas diemžēl pat nav tā, kā visi te runā, nekā sapist auto līdz galam.
Autors ietiepīgs!
Bet galvenais tak ir lai pašam saimniekam patīk, vai ne?!
Nekas, gan izaugsi
Gan jau.
Smuki bremžu diski aizmugurē
Viss normali, galvenais tachu lai saimniekam patīk.marux rakstīja:Smuki bremžu diski aizmugurē
TG/AM
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pārlasi topiku nedaudz augstāk klauns.marux rakstīja:Smuki bremžu diski aizmugurē
Izlasīju pēdējās 2 lpp. Kas man bija jāatrod? Un kāpēc "klauns"? TIkai norādīju, ka tev aizmugurē forši bremžu diski.
Man pat'ik, smuks!
purnu vajadzētu vēl nosēdināt kādas riepas domā likt uz steelies?Ivo_Fr rakstīja:Pastaigā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right