E36.LV sezonas atklāšana 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 31
- chevron_right
Hazard tu te nesāc ja?Hazard rakstīja:Ta tu tagad bez auto? Negribi aizlaist līdz Balviem? Rīga - Balvi autobusucipruss18 rakstīja:oi nee,es dzivoju tieshi tie 333
Ne nu es tik par sevi domaju, jo paceļam mani varetu aizvest..blondaaa rakstīja:Hazard tu te nesāc ja?Hazard rakstīja:Ta tu tagad bez auto? Negribi aizlaist līdz Balviem? Rīga - Balvi autobusucipruss18 rakstīja:oi nee,es dzivoju tieshi tie 333
Mož, tie kas brauc, labāk pārdomājiet vēlreiz?
06 May 2014, 21:32:01 AB1304 rakstīja:Nav vērts. Tas pasākums ir izgāzies jau no pašas idejas. Sabrauc 100 mašīnas. No tām 80 ir nopuvušas miskastes ar špakteli un izolācijas lentu labotas. No atlikušajām 20, 10 mašīnas ir nemotori ar spīdīgiem plastmasiem. No atlikušajām 10, 9 mašīnas ir kaut kādas it kā baigi koptās ar ķīnas m paku apkārtas un tehniski tur ir kapi. Un tad paliek Marihuāna kabriolets par ko visi slienas lej.06 May 2014, 18:11:45 Latvietis96 rakstīja:kamēr nav nekur caurrūsējis un ir tehniski OK, uz e36.lv atklāšanu tādu paņemtu06 May 2014, 17:57:30 AB1304 rakstīja:
Ja krāsa uzpūtusies, tad tur jau ir krimināla rūsa.
Pa brīdim Dogma paauro uz visiem, ka kaut kāds drifts priekš 1.6 100% bloķa saimniekiem, tad fastlaps, tad apbalvošana kaut kāda. Un beigās kluba biedri dodās nodzerties.
Pasākums - miskaste, nepatīk, otrreiz dzīvē nebrauktu.
bet pa lielam taa arii irNav vērts. Tas pasākums ir izgāzies jau no pašas idejas. Sabrauc 100 mašīnas. No tām 80 ir nopuvušas miskastes ar špakteli un izolācijas lentu labotas. No atlikušajām 20, 10 mašīnas ir nemotori ar spīdīgiem plastmasiem. No atlikušajām 10, 9 mašīnas ir kaut kādas it kā baigi koptās ar ķīnas m paku apkārtas un tehniski tur ir kapi. Un tad paliek Marihuāna kabriolets par ko visi slienas lej.
Pa brīdim Dogma paauro uz visiem, ka kaut kāds drifts priekš 1.6 100% bloķa saimniekiem, tad fastlaps, tad apbalvošana kaut kāda. Un beigās kluba biedri dodās nodzerties.
Pasākums - miskaste, nepatīk, otrreiz dzīvē nebrauktu.
taisniiba tai tekstaa ir 84,5 %
viņam vajag iedot vienreiz žaunā, tas resnais blondais mērglis ir ritīgs kroplis. Kā viņš powerā raudāja, ka viņam sists pa galvu ar radiatoru vai ko tur, kad uzjautāju, ko tad nav izpaudies, kad džeks aizbrauca izskaidroties.
Vai tad V1Beta bija ar aftery?
Am. 13.gada atklāšanā viņš nebija ne resns ne blonds ne kroplis,bet nu gada laikā cilvēki var ļoti mainīties.tas resnais blondais mērglis ir ritīgs kroplis
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tu pa V1Beta?
cik zinu tad nēHazard rakstīja:Vai tad V1Beta bija ar aftery?
zuze91, pats esi bijis uz kadu no kluba pasakumiem ?
Viņš vnk visur un vnm tiek apbižots, kā rādās arī e36.lv sezonas atklāšanā, tādēļ bija sava žults jāizgāž
smieklīgākais jau, ka pats brauc ar anāla paskata lamatu
@Rudziņš es neesmu klubā - tātad nevaru apmeklēt kluba pasākumus.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
taisi savu klubu
un tagat es nesaprotu kaapeec zuze atkal cieteejs itkaa tak beta vai kas tur bija tas deelj kaa cepiens
Vai tas by default ???
Vai tas by default ???
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8