sport vagons (^^_,)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
TAd nopirku citu bamperi diskus samainiju pret r18 nopirku m slieksnu uzlikas ustaisiju no lampam hella nakts ar krustiem, atveda man uz kapota prezi, nopirku sunu sietu salona, uztaisiju spidometru pod m3 ieliku floketu paneli salona! koiliveri arii tika uzlikti tik isti neaceros no kura laika! tika ielikts pilnajs obc! un m3 sture :) un dzeltenas miglas ar talajiem tika uztaisitas! :)
talak r18 tika tirgoti jo gdribeju style5 sarunaju style5 pardevu savus diskus a tas calits uzmeta! tad man bija intresejusi vieni diski bet es nezinu kur calis no bmwpowera bija vinus nemis itka orginalie bet nau un baigi plati, velak sedeju ss. un nejausi uzduros uz viniem zvanu un ceru katik nau pardoti un calis atbild ja ir es uzreiz pakal diskiem, un tad sakas darbi ap diskiem domaju kada krasa krasot un paliku pie baltiem!
Vienu bridi ss'a bija laikam...Ta jau feina kutinja, vienigais tas panelis man ne ipashi piedur, nokrasots vai aplimets ar kaut ko?
kautkadus paris menesus tika braukats ar tadu prieksu bet tas bija kautkadu gadu atpakal! :)
un otro gadu jau pec kartas man ziemas bampers izskatas sadi tikai bez tas lupinas jau! :)
kas ar masinu tika izdarits!
*tika momainita dveselite uz 2,5tds paldies siikajam pa palidzibu!
*tika uzmetinata taisna izplude ar sporta bunduli :)
*uzmetinats kronsteins ellas radiatoram un interkulerim!
*piekrasots sur tur bet pec ziemas vel vajadzes! :)
*pardota mtech3 sture un uzlikta izvirzita sport!
*pec avarijas sataisiits sans daudz maz! :)
*notoneeti logi tas jau bija senak!
planos lidz vasaraj!
*kautko nomainiit masinaj lai neizskatiitos ka pagajsgad! nepatik ka visulaiku ir vienads tas ir apnicigi patiik eksperimenteet!
*nocipot gribu
*bloki gribas
to visu redzes ka bus ar finansem! :)
un otro gadu jau pec kartas man ziemas bampers izskatas sadi tikai bez tas lupinas jau! :)
kas ar masinu tika izdarits!
*tika momainita dveselite uz 2,5tds paldies siikajam pa palidzibu!
*tika uzmetinata taisna izplude ar sporta bunduli :)
*uzmetinats kronsteins ellas radiatoram un interkulerim!
*piekrasots sur tur bet pec ziemas vel vajadzes! :)
*pardota mtech3 sture un uzlikta izvirzita sport!
*pec avarijas sataisiits sans daudz maz! :)
*notoneeti logi tas jau bija senak!
planos lidz vasaraj!
*kautko nomainiit masinaj lai neizskatiitos ka pagajsgad! nepatik ka visulaiku ir vienads tas ir apnicigi patiik eksperimenteet!
*nocipot gribu
*bloki gribas
to visu redzes ka bus ar finansem! :)
vins ir nopusts nu gandriz tas pats kas zamsada!Vitalx325 rakstīja:Vienu bridi ss'a bija laikam...Ta jau feina kutinja, vienigais tas panelis man ne ipashi piedur, nokrasots vai aplimets ar kaut ko?
Ziemas bampers tiesam ziemai
šis tourings vislaik paticis
Pirmā bilde ar parastajām miglā izskatās kopskatā baigi o.k.!
Ir ir ok
reku pirms ziemas skade opis neieveroja zimi :( bet nu vis daudz maz ir ok jau! :) noskrapets bija bikuprieksejais sparns un aizmugurejais un disks biku un slieksnis, jamaina bija durvis un stoikaj durvju stiprinajumi japaloka atpakal!
palicis uztaisit logam stiprinajums laikam biku skibs logs skibi staiga, rucku ar atslegu atslegt nevar, aizmugurejas durvis sliktak taisas bet tie tadi dzives sikumi!http:
te ar siiko izdomajam motor telpu izmazgat jo bija netira!
palicis uztaisit logam stiprinajums laikam biku skibs logs skibi staiga, rucku ar atslegu atslegt nevar, aizmugurejas durvis sliktak taisas bet tie tadi dzives sikumi!http:
te ar siiko izdomajam motor telpu izmazgat jo bija netira!
Pastasti ka uztaisiji to M spidometru
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Droši vien nolīmēja spidometra adatas (bultiņās, vai kā citādāk nosaukt) ar sarkanu plēvi, lai paliek kaut cik gaismu caurlaidīgas, ielika riņķus un pasūtīja m uzlīmi, ko uzlikt un gatavs.KLAVINS rakstīja:Pastasti ka uztaisiji to M spidometru
Takeshi, ko tu sadarīji ar viduskonsoli un cimdu nodalījuma līsti? Vienkārši nolakota plastmasa vai kas?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
gandriz trapiji tik bultinas ar sarkano spirta markeriti nokrasoju vairakas reizes, tam bultam loti akurati jaskaras klat jo es dabuju parjaukt jo pirmit keras bultina biju iespiedis ieksa!Alps rakstīja:Droši vien nolīmēja spidometra adatas (bultiņās, vai kā citādāk nosaukt) ar sarkanu plēvi, lai paliek kaut cik gaismu caurlaidīgas, ielika riņķus un pasūtīja m uzlīmi, ko uzlikt un gatavs.KLAVINS rakstīja:Pastasti ka uztaisiji to M spidometru
pirmstam bija nopirktas tas detalas koka tad nokrasoju nolakoju, nvelak nolimeju ar melnu plevi velak ar koka plevi tagad pameginaju ar karbonu! :)rvars rakstīja:Takeshi, ko tu sadarīji ar viduskonsoli un cimdu nodalījuma līsti? Vienkārši nolakota plastmasa vai kas?
man tadas lampas pirmajam e36 sedanam bija kautka negribas uz melnas masinas izkatas ok bet es kautka negribu! :)kristapskarlis rakstīja:Skaisti
Tu nu gan dod. Lai izmazgātu motortelpu dzinēju izcel laukā
Bet mašīna ļoti patīk, ar dzeltenajiem lukturiem varbūt pat nedaudz vairāk. Zinu, ka tādu ir daudz, bet vēl vairāk ir bez tādiem
Ļoti smuks tūrings, tā turēt!
P.S. Manuprāt tavai mašīnai ļoti piestāvētu šādas aizmugurējās lampas:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7