Rom4iks_E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 18
- chevron_right
pagaidam vel ir ko pacinities velak bus bildes!activity rakstīja:Malacis !! Auto izskatās labāk, nekā ir bijis iepriekš !! Uzlabojumi iet labumā !!!
uzliku bamperi paskatiities ka izskatas,man patik un dibens smaida! sodien ari dabuti melnie griesti vecos ar gaisos nah metisu ara! sturite ari pareiza atrumklokis ari pareizas,uzliksu pilno m-paku tik par dzineju naksies domat nakoshaja plānā!
uz LV netaisies registret vinju?
Rom4cik Tu taču teici ka pārdevi šo auto....???
+ teici kaut ko par 3l, vai 4l motoru ka liksi iekšā,,,??
paliks vecais labais dzinejs ieksa bus vienkarsi skaists e36 ar mpaku tas ari viss!RENIO rakstīja:Rom4cik Tu taču teici ka pārdevi šo auto....???
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Shis bus naisss :)
tākā negribu redzet uz sava e36 vairak rusu nekur tad nojaucu nah visu priekšu! notiruju rūsu apstradaju ar brunoxu un rītā smeresu ar mastiku! nah tos ruslanus jau dzirdot kad to čali jau ta sauc tad skudras sak pa pašu skaraidit! ka arii slieksni ir parmetinati vsjo top zustand ka vajag! nakoshnedel ceru visu pabeigt sakrasot un braukt uz TA! bildes no procesa bus! kaut ir sestdiena vai svetdiena neuzskatu dotaja bridi tas par brivdienam! močī tikai!
notirijam ruslanu apsmerejam ar brunoxu!
Born to be reborn
Ivčiks paskatijas teica kad bus zajibiše!
Sirds
Turpinajums sekos sorry par bilžu kvalitati bildeju ar metinamo aparātu!
bija jau labs, būs vel nesalidzinami labāks
brunox laba manta
brunox laba manta
liels + ir tas kad sista prieksa vinjam nav bijusi un tas ir tikai plus! ja neskaita to kad es vinjam nolauzu riteni! bet visa visuma viss kartiiba bundza nav liika! tiecos uz to kad gribu vnk skaistu 328 ar m paku!
ka teikt bus viens skaists E36 ar mpaku melns,sedinats un kopts! uz shi auto rūsu nergribu redzet vairak vispar!
ka teikt bus viens skaists E36 ar mpaku melns,sedinats un kopts! uz shi auto rūsu nergribu redzet vairak vispar!
tas paliks saldaja ediena! pagaidam jatiek gala ar krasosanu! un Varna zajibal visu tik publiski pateikt visu torti man izjauci blje!
Nezinu kapēc, bet man liekas ka tieši šis eksemplārs ir tas kuram jabūt pēc iespējas melnākam un banditiskākam, kautkā baigi piesaista tas brutālais skats.Manuprāt vajag tēmēt un tādu naidīgu paskatu
Vajag mazliet "valodu" uzlabot", tad būtu pavisam labi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 18