Dakar yellow
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Nu vo ,
2.5k auto ja kadam vaig bez diskiem + aizmugure el logus dodu lidzi.
ja kads njem tad njem ja ne tad ne.
mans suns piedirsa kaimiņa pagalmu, tapēc es vairāk nevilšku melnās bikses, ok
tak nomierinies, braukā i vsjo, pirms 15 min par to zināja tikai Tu + kkādi Tavi čomi
lgan tagad to zin jau daudz vairāk purnu
tak nomierinies, braukā i vsjo, pirms 15 min par to zināja tikai Tu + kkādi Tavi čomi
lgan tagad to zin jau daudz vairāk purnu
un tas kakjekava kadu aizdedzina,tas jau vairs nav nekas jauns
zhel cilveka,et par mashinu,pilnigi pohuj,lej bendzinu un gazee taalak
tagad kkadu savu iedomu delj ka ieprieksh mashina piedereja slepkavai,tagad vairs raukt nevar??
tad jau ar autobusiem un lidmashinam ari nevar parvietoties jo tur kads kilers sedejis
zhel cilveka,et par mashinu,pilnigi pohuj,lej bendzinu un gazee taalak
tagad kkadu savu iedomu delj ka ieprieksh mashina piedereja slepkavai,tagad vairs raukt nevar??
tad jau ar autobusiem un lidmashinam ari nevar parvietoties jo tur kads kilers sedejis
ar kompatu pa brugji
tu esi drošs? a liktenīgajā dienā viņš bija ar citiem diskiem?IKKI rakstīja:Nu vo ,
es domāju labāk liec šķūnii, lai noput, vai sūti uz fāterlandi
Cik sapratu auto mekle ta cilveka tuvinieki , lai izreikinatos , bet taka es esmu jaunais ipasnieks nevelos vinus satikt un meiginat iestastit , ka tur nesmu bijis , jo ar so auto parvietojos tadel.
Varbūt tādā gadījumā sazinies ar viņiem? Teorētiski gribi pārdot un lai jaunais īpašnieks ar viņiem sastopas un vispār nesaprotot, kas notiek, iespējams cietīs, vai kā?
tev tak ir teh pse un datums kura datumaa registreeta uz tevi iebaaz aciis un lai paliek valjaa muteem!!! un kamēr nav bijusi tiesa piederigiem vispaar jaseez ar udeni mutees!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
pasūti e.csdd izziņu par auto vēsturi. kurā dienā tu viņu pārrakstīji? kurā notika tās šausmas Ķekavā?
tad tiem tuviniekiem ir jaiet arstetiesIKKI rakstīja:Cik sapratu auto mekle ta cilveka tuvinieki , lai izreikinatos , bet taka es esmu jaunais ipasnieks nevelos vinus satikt un meiginat iestastit , ka tur nesmu bijis , jo ar so auto parvietojos tadel.
kads te sakars ar masinu vispar? vinji tacu nesabrauca to cilveku bet gan nosava!!!
un ticamakais ka par to ka masinu mekle tuvinieki ir karteja izpusta piile
Instagram INDIGAIS
cilveeks kursh sho auto atdzina atrodas jura kaadu laiku jau.....kautkas te galiigi nejiet kopaa....
BMW_The Ultimate Repair Bill
+9999999999aivis328 rakstīja:tad tiem tuviniekiem ir jaiet arstetiesIKKI rakstīja:Cik sapratu auto mekle ta cilveka tuvinieki , lai izreikinatos , bet taka es esmu jaunais ipasnieks nevelos vinus satikt un meiginat iestastit , ka tur nesmu bijis , jo ar so auto parvietojos tadel.
kads te sakars ar masinu vispar? vinji tacu nesabrauca to cilveku bet gan nosava!!!
un ticamakais ka par to ka masinu mekle tuvinieki ir karteja izpusta piile
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
tiem chaliem tak piemeerots apcietinaajums un domaaju radi to noteikti zin un nevienu nemekleeIKKI rakstīja:Cik sapratu auto mekle ta cilveka tuvinieki , lai izreikinatos , bet taka es esmu jaunais ipasnieks nevelos vinus satikt un meiginat iestastit , ka tur nesmu bijis , jo ar so auto parvietojos tadel.
karoch mainu pret savu kompotu stylus vari patureet
ruskiii pardeva to slipetajam un slipetajs pardeva man.ramyrez rakstīja:cilveeks kursh sho auto atdzina atrodas jura kaadu laiku jau.....kautkas te galiigi nejiet kopaa....
un sliipeetaajs ir tas kad noshaava onku????
sorry vnk nepaspeeju izsekot pirksanas/pardoshanas momentam...
sorry vnk nepaspeeju izsekot pirksanas/pardoshanas momentam...
BMW_The Ultimate Repair Bill
saku 2.5k bez diskiem un auto jusu , mainat nr , plesat uzlimi nost krasojat vienalga pectam ko jus ar vinju darat. dzinejs iet lopa , lsd blokis utt. orginalie oem m-pack individual utt
ja Tev tiešām iekas, ka Tevi meklē vai ko tur, izņem no sskas..
nu bediigs stasts ,ko lai es tev saku!
bet mashina nav vainiga un tu te esi uzcepis ziepeni kuru varetu uztaisit ka par asa sizheta filmu
bet mashina nav vainiga un tu te esi uzcepis ziepeni kuru varetu uztaisit ka par asa sizheta filmu
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right