E36-reezo drifta žurka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 14
- chevron_right
Pagaidām m60b40 ar standarta vadību. Autiņš tiek tehniski sagatavots, lai īpašnieks varētu pamācīties braukt, satrenēties un tad jau skatīsies pēc vajadzībām un vēlmēm. Vienmēr jau var paspēt piemest VEMS'u un kompresoru vai tuuurbo
Pēdējā laikā mīłākā lasāmviela :p
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pareizā izvēle sporta autiñam :)
Vēl čupińa ar noderīgām lietām
Problēma atrisināta :)
kas tā pa trosi, kur tiek pielietot?
Man šķiet, ka tas ir masas slēdzim..zogs rakstīja:kas tā pa trosi, kur tiek pielietot?
Tieši tāmāriņš rakstīja:Man šķiet, ka tas ir masas slēdzim..zogs rakstīja:kas tā pa trosi, kur tiek pielietot?
kā tas pasākums strādā ar to trosi un slēdzi?
Kā jebkuras discipliinas sporta autinjam ja tu saac kuupeet, degt vai esi jau uz vaaka - lai cilveeks var no mals pienaakt un izraut masu. Troses gals attodas aarpus auto un ir savienots salonaa ar masas sleedzi - taa ir obligaata prasiiba jebkuram sporta auto :)
Work in progress...
Cepuri nost Jūsu priekšā, tiešām ir uz ko paskatīties un jaunu infu ievākt
Veiksmi, veiksmi un vēlreiz veiksmi darbos
Veiksmi, veiksmi un vēlreiz veiksmi darbos
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Man šis topiks kalpo kā paraugs daudziem sīkiem darbiem.
Tāpēc arī nekautrēšos uzprasīt, kā tā plāksne ir/būs nostiprināta panelī? Negribu, lai tur ir liekas skrūves vai kniedes no ārpuses redzamas.
Tāpēc arī nekautrēšos uzprasīt, kā tā plāksne ir/būs nostiprināta panelī? Negribu, lai tur ir liekas skrūves vai kniedes no ārpuses redzamas.
Tas ir šķidras panelis?
Shaadi divas liistes jaaizloka un jaapieskruuvee un gatavs :) tur pat arii oem skruuvju caurumi - praktiski vieniigaa vieta kur var normaali piestiprinaatNixon rakstīja:Man šis topiks kalpo kā paraugs daudziem sīkiem darbiem.
Nea - shkiedras paneli atstaadim pagaidaam naakotnes plaaniem. P.s. Protams shkiedras panelin buutu vieglaak shos stiprinaajumus uztaisiit :)māriņš rakstīja:Tas ir šķidras panelis?
Šito topiku salasās un saskatās bildes un video, tad man siekala līdz zemei un pa naktīm vairs nevar pagulēt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 14