e36.lv pusgada svinības!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 19
- chevron_right
Gofmans rakstīja:Ja līdz tam laikam salikšu braucamo ta gan būšu un vai kādam ir paredzēts sīčus ņemt līdzi?
Piebiedrojies kādam citam braucējam.
Nu diemžēl sūdīgi ar šādu variantu. Kāpēc nevari izdomāt līdz noteiktajam datumam? Kas sagādā problēmas domāt?just4you112 rakstīja:Sveiki Ruu!!! Man jautajums,vai uz vietas nebus iespejams samaksat par pirti,jo es tagad domaju braukt vai veel nee un busu laikam ar kadiem 2 + respektivi +2 cilveki vai pat 3...?
Braukt jau uz salidojumu brauksu,bet nevaru izdomat par pirti,jo uz sadu pasakumu (e36) brauksu pirmo reizi,nevienu nepazistu,nu jebkura gadijuma es centisos naudu ieskaitit lidz noteiktajam datumam...
Cik cilveke aptuveni laidis uz pirti stabili,vai ir saraksts?
Ruu rakstīja:Gofmans rakstīja:Ja līdz tam laikam salikšu braucamo ta gan būšu un vai kādam ir paredzēts sīčus ņemt līdzi?
Piebiedrojies kādam citam braucējam.
Redz man doma +1 un sīcis
varētu ar tām vietām būt pašvaki.
Tak nekādu problēmu. Pagaidām cik esmu cilvēkus saticis no šī foruma - visi smaidīgi un draudzīgi. Tak katrai lietai pienāk pirmā reize - pirmo reizi gājām uz skolu, pirmo reizi gājām uz darba interviju, pirmo reizi gājām augstskolā, pirmo reizi uz randiņu. Neredzu problēmu pirmo reizi piedalīties šādā pasākumā.just4you112 rakstīja:Braukt jau uz salidojumu brauksu,bet nevaru izdomat par pirti,jo uz sadu pasakumu (e36) brauksu pirmo reizi,nevienu nepazistu,nu jebkura gadijuma es centisos naudu ieskaitit lidz noteiktajam datumam...
Tā kā - čill un tiekamies pasācienā.
Gofman - kupejā jau aizmugurē ir 3 vietas. Domāju ka sedanā vai universālī pat varētu būt arī diezgan ērti.
Saraksts ir šitā topika 1. lapā. Bet noteikti būs vairāk, tie ir tikai tie kuri jau ir samaksājuši. Un jā, par to, ka nevienu nepazīsti, nepārdzīvo, dienas gaitā iepazīsi būs ok.just4you112 rakstīja:Cik cilveke aptuveni laidis uz pirti stabili,vai ir saraksts?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es sākumā arī nevienu nepazinu , bet tgd jau vairākums aktīvāko biedru ir labi čomi .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Jū, pat tiek Vecrīgā kopā patusēts, vai arī alus iedzerts.
p.s. - Kristaps Ozols ir HoodieBro?
Kad pārskaitiet naudu, pie Maksājuma mērķa rakstiet savu foruma NIKU!!
p.s. - Kristaps Ozols ir HoodieBro?
Kad pārskaitiet naudu, pie Maksājuma mērķa rakstiet savu foruma NIKU!!
Yup, tas pats
It kā "detaļas saņēmējam" biju ierakstījis, varbūt dēļ atšķirīgām bankām kkas nesagāja
It kā "detaļas saņēmējam" biju ierakstījis, varbūt dēļ atšķirīgām bankām kkas nesagāja
Fočēšanās notiks pie Elkora vai kur citur?
un cik saprotu, tad Erda būs galvenais fotogrāfs?
un vēl jautājums, vai tiks arī kaut kas filmēts vai tikai fotogrāfēts?
Gribās, lai ir ko pašam paskatīties + citiem parādīt.
un cik saprotu, tad Erda būs galvenais fotogrāfs?
un vēl jautājums, vai tiks arī kaut kas filmēts vai tikai fotogrāfēts?
Gribās, lai ir ko pašam paskatīties + citiem parādīt.
Par filmēšanu mēģinu noskaidrot, vai cilvēks piekritīs :)
Ruu pieraksti man +1
Fočēsim Palzas otrakā stāvā.
klikics rakstīja:Ruu pieraksti man +1
+1 maksā maksā 5ls.
Ok, pierakstīšu.
Protams, tur nav jautājumu, būs +5ls! :)
Ko mēs tikai 1o mašīnas būsim, tak sarosās, visi bava kā ta vjag, bet kad ir, klusums!
Ko mēs tikai 1o mašīnas būsim, tak sarosās, visi bava kā ta vjag, bet kad ir, klusums!
Ja godīgi - piekrītu klikicam. Biju gaidījis lielāku atsaucību.
isteniba ta gribetos aizsaut, bet ir apstakli, ka del netieku! greks butu nebraukt ja vis notiekas tepat deguna gala! :)
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Iespējams piedalītos līdz kartingiem (ieskaitot)'
Kas no manis nepieciešams?
žurka ir
Kas no manis nepieciešams?
žurka ir
Benzīns žurkā, lai atbrauktu.
bendzīns ir, riepas ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …