Skudraa 320i Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12
- chevron_right
Es gan šogad būšu ļoti nemoderns - nebūs ne style5, ne koilu, ne M buferamožais rakstīja:šīssezonas aktualitāte bbs style5; m-pakas bampers; coilas
Toties bildē, paskatoties uz sniegu priekšas buferī, uzreiz ir skaidrs, ka ir nosēdināts
Tās aktualitātes ir šejieniešiem, cilvēku, kuri nezin par šo portāluarī neko tādu neliek un nedara!
Tāpat kā bija ar dzeltenajām miglām, domāja, ka nu būs daudz, bet uz ielas var tikai reto ieraudzīt ar dzeltenām miglām!
Tāpat kā bija ar dzeltenajām miglām, domāja, ka nu būs daudz, bet uz ielas var tikai reto ieraudzīt ar dzeltenām miglām!
Sēdinājums iegūts ar šādiem pričendāļiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nju jau mans e36 sāk izskatīties pēc auto
Tika izvalcēti trīs diski, priekšā uzliktas pagaidu starplikas, priekšā labas riepas uzliktas, aizmugurē gan vēl lisjē.
Tagad plānos novērst daudzos rūsas kasjakus
Te pāris bildītes:
Tika izvalcēti trīs diski, priekšā uzliktas pagaidu starplikas, priekšā labas riepas uzliktas, aizmugurē gan vēl lisjē.
Tagad plānos novērst daudzos rūsas kasjakus
Te pāris bildītes:
labs, labs tev tas Calypso
Tev niks piestāāv diskiem
Labs arkls, i neprasās nekādas Mpakas!
+1 nevajag M, šitāds komplekts uzpucēts un ar kkādu mazu odziņu būs vienkārši bombaaa
ļoti smuks
Prieksa tomer prasitos kaut ko manuprat ,bet izskatas baigi labi ,diski ar piestav ,vajadzetu vel sapulet
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
skaista kupeja, ja nomazgā..
sedinaajums
aizm. izputeejs nesaista, bet kopumā mirdzosh auto
sedinaajums
aizm. izputeejs nesaista, bet kopumā mirdzosh auto
STUDENTS rakstīja:Tev niks piestāāv diskiem
Priekšā gribu lūpu, bet ne golfa, jo tā būs pa zemu
Par izpūtēju ir tā, ka mans stock toreiz izdega, tad pa lētu naudu ieguvu šo. Vēlējos viņu nopārdot/samainīt bet neviens nepieteicās, tāpēc uzlikās šis.
Protams, ka nomazgāts auto ir daudz skaistāks, pašam tad man viņš ļoti patīk.
Lai savestu auto tehniski labā stāvoklī vajadzēja daudz līdzekļu, tāpēc pārējais viss šobrīd iebremzē.
Viss ir čiki piki ar vienu bet (vakar jau dzīvē arī ievērtēju). Vai nu priekšu prasās zemāku vai arī pakaļu augstāku, citādi izskatās ka kartupeļus bagāžniekā esi iekrāvis.
izskatās jau nu labi
Man liekas, ka, ja paceltu aizmuguri mazliet augstāk, izskatītos glaunāk :) Bet tas jau, protams, individuāli!
Bet laiks un līdzekļi ieguldīti daudz, cepuri nost!
Bet laiks un līdzekļi ieguldīti daudz, cepuri nost!
izskatas labi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ja aizmuguri grib pacelt augstāk, jāliek tas regulācijas uzgrieznis vai kā viņu tur sauc.
Drīzāk kad dabūšu divas riepas, ko uzliekt priekšā, tad priekšējās riepas ies uz aizmuguri un tad priekša ar riepu jau būs zemāka + vēl varēs nolaist nedaudz zemāk.
Drīzāk kad dabūšu divas riepas, ko uzliekt priekšā, tad priekšējās riepas ies uz aizmuguri un tad priekša ar riepu jau būs zemāka + vēl varēs nolaist nedaudz zemāk.
Par priekšējo arku, paspārni un aizmugurējo arku kuš Tie jau ir to do listē
lowraideri, smuki jau smuki tie sēdīnājumi, bet cik patīkami ir bieži aizķert dzinēja apakšu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12