oshels e36 sedan
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12
- chevron_right
pasveicu ar jauno TA.
Nu par rūsu viņi jau defaultā liek
Nu par rūsu viņi jau defaultā liek
man ari interese kur ir tie vadi kur ir termometrs klat, jo man ari rada -37, varbut kads var nobildet un paradit kur meklet vinu zem haubes vai kur citur
Vadi parasti ir priekšā kreisā stūrī zem bufera, kur nāk kanāls gaisam kas aiziet uz arku Bet tā kā man viņš nebija, tad pagaidām tik tālu nemaz neesmu aizvilcis
džeki, jūs tās mašīnas sākat baigi personificēt!
Sāk skanēt dīvaini!
Tak vajadzēja uzreiz pilnoOBC mēģināt stutēt iekšā?!
Stūri ar vajadzētu pamainīt uz kādu no mtech!?
Tik traki jau nav, bet kaut kas uz to pusi velk
Tā kā bija tikai analogais pulkstenis, tad ar ievilkšanu pilnajai baigi liela mocīšanās sanāk, visu devēju iegūšana un salikšana, tad pagaidām vismaz lai neizskatītos tik pliks, tad ieliku vismaz mazo obc
Ar to stūri arī ir kā ir, gribēju likt M-tech2, bet nederēja, dēļ slīdripas (nestrādā ne signāls kā arī pazūd airbags), der tikai jaunā apaļā m-tech vai no e-46, visticamāk ar laiku uzlikšu orģinālo trīsstaru ādas stūri
Tā kā bija tikai analogais pulkstenis, tad ar ievilkšanu pilnajai baigi liela mocīšanās sanāk, visu devēju iegūšana un salikšana, tad pagaidām vismaz lai neizskatītos tik pliks, tad ieliku vismaz mazo obc
Ar to stūri arī ir kā ir, gribēju likt M-tech2, bet nederēja, dēļ slīdripas (nestrādā ne signāls kā arī pazūd airbags), der tikai jaunā apaļā m-tech vai no e-46, visticamāk ar laiku uzlikšu orģinālo trīsstaru ādas stūri
Ko nozīmē jaunā, apaļā?!
Šitai tak tev jāder?Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jā šitais cik atceros ir USA mtech II modelis.
Bet tas ka tavai agrā gada mašīnai der tikai ši USA stūre man liekas ir batonu spraušana!
MOš tev vienkārši gadījās nočakarēta stūre ar to gredzenu, nolauzts plastmass!?
Bet tas ka tavai agrā gada mašīnai der tikai ši USA stūre man liekas ir batonu spraušana!
MOš tev vienkārši gadījās nočakarēta stūre ar to gredzenu, nolauzts plastmass!?
Cik zinu, tad M-tech2 nāk, signāls ar grafīta stienīti, bet ja nemaldos sākot ar 95.g. ir jau ar vadiem. Un ja grib pāriet uz veco variantu tad jāmaina stūres stienis ar aizdedzes atslēgu. ir nācies sastapties ar šo problēmu vienam no ex e36 meklējot aizdedzes atslēgas korpusu, kur vēl variantu piedāvāja, ka derot no e38, un meklēju jau šim stūri, bet uzliekot Mtech2, nestrādā signāls un nav airbags, pašas nūtis un viss pārējais jau derētu. Ir jau viss dzīvajā mēģināts, ja gribas to stūri mainīt, tad vislabākie varianti ir šie divi bildēs redzamie.
Man ir otrais variants.
Man arī tieši tas pats otrais variants, laikam ja nemaldos tad ar 95.g. sākas. Un tādēļ to stūri ir mazliet grūtāk atrast, var likt gan no e46, gan e39,38 (tik šiem diametrs lielāks)
nja man ar gribetos sev to M tech sturiti ar airbag tas USA variants smuks bet man kkas tur nepatiik.
Jāpaceļ atkal mazliet savu topiku ārā no aizmirstības
Tad nu pa šo laiku e36 ticis pie cita sēdinājuma aizmugurē, lai izlīdzinātu auto augstumu vienā līmeni, aizvākts nepatīkamais ātrumkloķis, ielikts temperatūras dačiks lai nebūtu -37, kā arī iegūti citi diski vasarai no R16 uz R17, tik vēl jāsameklē riepas un laikam arī būs jāpārkrāso diski uz nākošo sezonu, plus būs atpakaļ lūpiņa un citi sīkumiņi, bet visticamāk joprojām tiks ieturēts stock stilā, ar melnajām apakšām un bez pakas. Sorry pa bilžu kvalitāti, bildēts ar telefonu ieskatam tik.
Tad nu pa šo laiku e36 ticis pie cita sēdinājuma aizmugurē, lai izlīdzinātu auto augstumu vienā līmeni, aizvākts nepatīkamais ātrumkloķis, ielikts temperatūras dačiks lai nebūtu -37, kā arī iegūti citi diski vasarai no R16 uz R17, tik vēl jāsameklē riepas un laikam arī būs jāpārkrāso diski uz nākošo sezonu, plus būs atpakaļ lūpiņa un citi sīkumiņi, bet visticamāk joprojām tiks ieturēts stock stilā, ar melnajām apakšām un bez pakas. Sorry pa bilžu kvalitāti, bildēts ar telefonu ieskatam tik.
diski izskatās labi!
diski piestav
Sāku saprast kas ir m-tech un tavam būtu ļoti labi
Krāsa man vispār baigi patīk šitā
Krāsa man vispār baigi patīk šitā
Kaut kā galīgi neiespringstu uz to Mtech, man nezinu kāpēc, bet tieši tas stock stils pievelk. Iespējams kādreiz ja būs lieki līdzekļi tad varbūt paņemšu tad pilnu pakojumu, bet pagaidām līdzekļus ieguldu citās lietās, kas ir mazliet savrīgākas un paka varētu būt tikai kā noslēgums auto ieguldījumos
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12