330d kutina by Vitala
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
O, es arī bildē tiku
Labs aparāts, tik tagad vel mpack vajag sagaidīt
Labs aparāts, tik tagad vel mpack vajag sagaidīt
Fuck the fuel economy!
cipruss18 rakstīja:Tev stock turbina?cik hp pec chiposhanas?doma savu e38 nochipot
man no f.l. dzineja turbina un visi deveji, turbina gt2260 man liekas, tagad 240-260zs. vasarai bus vel regule6ana vajag but kadi 280-290zs.
nu 290zs tur no stock motora pat ar lielu turbīnu neizdabūt
Jo sprauslas un degvielas sistēma spēj noturēt salīdzinoši mazu degvielas apjomu/spiedienu
Degvielas sistēma konkrēti regulātors 1550bar max
Stock sprauslas no m57 -1400bar (labākajā gadījumā)
M57N motoram gan viss ir stipri fienāk
p.s ja vēlies 300+ uzreiz vari meklēt ***097 sprauslas no 3.5d 200kw to ražība ir ievērojami lielāka, un ieliekas mierīgi galvā
Jo sprauslas un degvielas sistēma spēj noturēt salīdzinoši mazu degvielas apjomu/spiedienu
p.s ja vēlies 300+ uzreiz vari meklēt ***097 sprauslas no 3.5d 200kw to ražība ir ievērojami lielāka, un ieliekas mierīgi galvā
Ak jā, izlasīju ka tev "sprāgst" nost motors
kādu kļūdu meta? Rail pressure plausability ??
Ja vajag palīdzību ar šī motora un DDE sistēmas niķiem un aspektiem un regulēšanu vari droši PM
Ja vajag palīdzību ar šī motora un DDE sistēmas niķiem un aspektiem un regulēšanu vari droši PM
Tu savejam nau merits? Interesanti bija izbraukt ar tavejo, apmeram tada pasa komplektacija man liekas!-AF- rakstīja:nu 290zs tur no stock motora pat ar lielu turbīnu neizdabūt
Ir tada lieta es domaju ka tas augstspiedienu suknis bija jau ar vinu problema, nomajniju uz kautkadu lietotu kadu menesi gaja nor un pec tam atkal.-AF- rakstīja:Ak jā, izlasīju ka tev "sprāgst" nost motors
esmu saskaries man liekas ar teju visam iespējamajām slimībam
Sūknis tur vizmazāk iespējams ir , visdrīzāk pie chipošanas ir aizmirsts par kādu no ierobezotājiem kuri ir noslēpti daudzās grafās
vai arī vnk ir uzlikts pieprasījums par spiedienu uz 1600bar - kaut arī minēju, sistēmai maksimums ir 1550bar un sprauslām ir vēl mazāk, tā kā nav brīnums ka tāds rastos, bet ja vajag, varu tev palīdzēt
Mans auto stāv garāžā izjaukts, lieku virsū m57N degvielas sistēmu ar vadību jo tēmēju uz 400+
man ar stock sprauslām un Karosa chipu bija ap 260hp un 555Nm (Jelgavā mēriju) uz to brīdi liku kloķi daudziem.
Vēlāk ar 3.5d sprauslām un ar Turbochipa regulāciju dabūju virs 300Hp un virs 635Nm, precīzi nepateikšu jo nebiju vēl noregulējis turbo, kad noregulēju tad vnk sāka 6staru keramika slīdēt, bet toties arī 3 robā spolēja taisnē :)
ar 3.5d un M57 degvielas sistēmu un gt2260v var dabūt ap 340hp un ap 700Nm, vismaz tik bija paziņam Tallinā
ja gribi vairāk, tad jāliem M57N degvielas sistēma
šis bija pēdejais mērijums, vēlāk noregulējot precīzu pūtienu 1.9/2.0bar no 2300rpm līdz 4300rpm dabūju vēl kaut ko klāt un stipri atsaucīgāku auto
Sūknis tur vizmazāk iespējams ir , visdrīzāk pie chipošanas ir aizmirsts par kādu no ierobezotājiem kuri ir noslēpti daudzās grafās
vai arī vnk ir uzlikts pieprasījums par spiedienu uz 1600bar - kaut arī minēju, sistēmai maksimums ir 1550bar un sprauslām ir vēl mazāk, tā kā nav brīnums ka tāds rastos, bet ja vajag, varu tev palīdzēt
Mans auto stāv garāžā izjaukts, lieku virsū m57N degvielas sistēmu ar vadību jo tēmēju uz 400+
man ar stock sprauslām un Karosa chipu bija ap 260hp un 555Nm (Jelgavā mēriju) uz to brīdi liku kloķi daudziem.
Vēlāk ar 3.5d sprauslām un ar Turbochipa regulāciju dabūju virs 300Hp un virs 635Nm, precīzi nepateikšu jo nebiju vēl noregulējis turbo, kad noregulēju tad vnk sāka 6staru keramika slīdēt, bet toties arī 3 robā spolēja taisnē :)
ar 3.5d un M57 degvielas sistēmu un gt2260v var dabūt ap 340hp un ap 700Nm, vismaz tik bija paziņam Tallinā
ja gribi vairāk, tad jāliem M57N degvielas sistēma
šis bija pēdejais mērijums, vēlāk noregulējot precīzu pūtienu 1.9/2.0bar no 2300rpm līdz 4300rpm dabūju vēl kaut ko klāt un stipri atsaucīgāku auto
Hvz par ierobezatajam man ari karos reguleja patejca ka viss tip top bet problema ir, talak karos pateica ka man tagad kadi 260 ir, atrodas cilvek no depilsa sareguleja e46 2000g. 193kw pilnigi stok izbraucam ar vinu no 30-200 vins mani gandriz PARVAL ka ta sanaca? Manejam drapakam svars ari mazak.
193hp?? vai 193kw?
nū es arī agrāk regulēju auto pie karosa - agrāk
kā jau teicu, varu tev ar to palīdzēt
nū es arī agrāk regulēju auto pie karosa - agrāk
kā jau teicu, varu tev ar to palīdzēt
Tas ir labi man pagaidam viss garaza lidz vasarai, pec tam vajag izdarit lai viss tip top bija. Bus jautajums uzrakstiju tev
Cik kg Tava e36 kūtiņa ir vieglāka kā e46 330d?Vitala rakstīja:Hvz par ierobezatajam man ari karos reguleja patejca ka viss tip top bet problema ir, talak karos pateica ka man tagad kadi 260 ir, atrodas cilvek no depilsa sareguleja e46 2000g. 193kw pilnigi stok izbraucam ar vinu no 30-200 vins mani gandriz PARVAL ka ta sanaca? Manejam drapakam svars ari mazak.
E36 pas.m. 1400 pilna 1600zzhurka rakstīja:Cik kg Tava e36 kūtiņa ir vieglāka kā e46 330d?Vitala rakstīja:Hvz par ierobezatajam man ari karos reguleja patejca ka viss tip top bet problema ir, talak karos pateica ka man tagad kadi 260 ir, atrodas cilvek no depilsa sareguleja e46 2000g. 193kw pilnigi stok izbraucam ar vinu no 30-200 vins mani gandriz PARVAL ka ta sanaca? Manejam drapakam svars ari mazak.
E46pas.m. 1600 pilna 2000
Apmeram kadi 200kg. Starpiba.
kas te jauns vai vecs?
P.S tavs Ex motors vel uz galda man metajas,
P.S tavs Ex motors vel uz galda man metajas,
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jau daudz izdariju, hibrid turbinu, jaunas riepas, saliku salonu, pilna mpak, un daudz citus.... velak bus laiks sabildeju un uzrakstiju, gaidu sezona atklasanu.
labs prodžekts ,interesants:yes:
tik tie hp tur fantastiski,hz brīnums kā neplēš kopā to e36 tie tavi 260 vai ciktur tagad hp,
cik bij palasīts AFas stāsts tur,dzinēja spilveni,sajūgs,pusasis un kastik netk mainījās biežāk nekā te dažs labs zeķes maina!arī marihuānam kabrim plēsa tiltu ārā visulaiku un kas tik nebija a šitam bez pusstundas 300hp un šļifujet i perdoļit
tik tie hp tur fantastiski,hz brīnums kā neplēš kopā to e36 tie tavi 260 vai ciktur tagad hp,
cik bij palasīts AFas stāsts tur,dzinēja spilveni,sajūgs,pusasis un kastik netk mainījās biežāk nekā te dažs labs zeķes maina!arī marihuānam kabrim plēsa tiltu ārā visulaiku un kas tik nebija a šitam bez pusstundas 300hp un šļifujet i perdoļit
parādi ko ar turbīnu sadarīji?Vitala rakstīja:Jau daudz izdariju, hibrid turbinu, jaunas riepas, saliku salonu, pilna mpak, un daudz citus.... velak bus laiks sabildeju un uzrakstiju, gaidu sezona atklasanu.
Ļoti interesē jo pašam ir aktuāli
Kads garazs?rews rakstīja:Bieži pļavniekos redzu, kaimiņs garāžā
kāreiz redzēju šodien šito mašīnu,moš vecs palieku,redze klibot sāk, bet pakas uz viņas nebija
paku atdodu uz parkrasasonu-tihijs- rakstīja:kāreiz redzēju šodien šito mašīnu,moš vecs palieku,redze klibot sāk, bet pakas uz viņas nebija
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right