E36-Bogdans

Profila bilde
JanisM
Ziņojumi: 99
Pievienojies: 03 Jūn 2015, 22:58
Braucu ar: 328

17 Aug 2015, 21:22

:super:
Profila bilde
Alpine
Ziņojumi: 197
Pievienojies: 09 Nov 2013, 22:26
Braucu ar: e36 320

17 Aug 2015, 21:25

naljanke rakstīja: Tak ja nav naudas, tad nah metināt? Un taisīt laukus ar fleksi atsperēs, esmu students un zinu ko runāju
Un tā nav atruna nav naudas, gribēsi kko, nopelnisi un uzliksi nevis aizbildināsies ar to , ka stock bloķis ir huiņa, koilas ari ir huiņa , un to ka golf lūpa ir skaistuma kalngals, jo kjip mpaka un style 5 ir visiem :lol:
Studentiem vēl daudz jāmācās un jāpieaug, lai zinātu ko runā.
Profila bilde
tataars
Ziņojumi: 395
Pievienojies: 24 Feb 2015, 00:40
Braucu ar: kuci

17 Aug 2015, 22:29

Nevisi pērk e36, lai to izlaizītu, moš džekam ir tā nauda, bet nesaskata jēgu daudz guldīt tajā auto. Tāpēc respektējiet arī citus un uzbraucienus paturat pie sevis. Peace :bye:
klucifers
Ziņojumi: 75
Pievienojies: 17 Aug 2015, 23:13
Braucu ar: bamsli ķepā

17 Aug 2015, 23:17

tataars rakstīja:Nevisi pērk e36, lai to izlaizītu, moš džekam ir tā nauda, bet nesaskata jēgu daudz guldīt tajā auto. Tāpēc respektējiet arī citus un uzbraucienus paturat pie sevis. Peace :bye:
Jā, bet šeit tomēr ir šī modeļa entuziastu forums, un saķengājot e36 gluži baigo cieņu un respektu nevar iegūt.
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

17 Aug 2015, 23:20

klucifers rakstīja:
tataars rakstīja:Nevisi pērk e36, lai to izlaizītu, moš džekam ir tā nauda, bet nesaskata jēgu daudz guldīt tajā auto. Tāpēc respektējiet arī citus un uzbraucienus paturat pie sevis. Peace :bye:
Jā, bet šeit tomēr ir šī modeļa entuziastu forums, un saķengājot e36 gluži baigo cieņu un respektu nevar iegūt.
:super: Labi pateikts!
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

17 Aug 2015, 23:29

vitjazz rakstīja:
klucifers rakstīja:
:super: Labi pateikts!
Pilnīgākā huiņa! Šajā forumā labi ja 5% no visiem lietotājiem ir īsti e36 entuziasti... :idiots:
Profila bilde
Edvards77
Ziņojumi: 253
Pievienojies: 08 Feb 2015, 02:00
Braucu ar: behu
Atrašanās vieta: Tukuma
Reputācija: 2

17 Aug 2015, 23:29

Šinī topikā tēma mazliet aizgāja uz citu pusi! :rolleyes:
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....

17 Aug 2015, 23:47

Ne visiem auto ir tikai dupša pārvadāšanas līdzeklis....
Un visu var kokā iedzīt,bet vai tas ir tā vērts!
Te vrb ne visi ir e36 entuziasti,bet tas nav arī vajadzīgs,jo kopt auto nav jābūt entuziastam,ir jāmīl arī sevi un mašīnu pēc kuras daudz var pateikt par īpašnieku! ;)
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

18 Aug 2015, 01:08

klucifers rakstīja:
Nevar iegūt, lai ko darītu. Cieņu un respect te var iegūt tikai sēdinot, liekot m-pack/style5, koilas. Par to jau sen viss ir skaidrs, darot jeb ko citu, būs :emo:
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

18 Aug 2015, 07:22

ZzevsS rakstīja:
klucifers rakstīja:
Pilnīgākā huiņa! Šajā forumā labi ja 5% no visiem lietotājiem ir īsti e36 entuziasti... :idiots:
Ir vai nav entuziasti, kāda starpība? Fleksētas atsperes būs lauki, gateris un bomž edišn jebkura sevis cienoša cilvēka uzskatos!
Profila bilde
em.dzhii
Ziņojumi: 1048
Pievienojies: 09 Aug 2012, 16:07
Braucu ar: 530D 525D
Reputācija: 1

18 Aug 2015, 10:24

Alpine rakstīja:
naljanke rakstīja: Tak ja nav naudas, tad nah metināt? Un taisīt laukus ar fleksi atsperēs, esmu students un zinu ko runāju
Un tā nav atruna nav naudas, gribēsi kko, nopelnisi un uzliksi nevis aizbildināsies ar to , ka stock bloķis ir huiņa, koilas ari ir huiņa , un to ka golf lūpa ir skaistuma kalngals, jo kjip mpaka un style 5 ir visiem :lol:
Studentiem vēl daudz jāmācās un jāpieaug, lai zinātu ko runā.
Varbūt kā paraugu ņem sevi studentu gados, bet par mani lūdzu nespried, nekad neko nediršu par lietām kuras nezinu.
Sry par offtopicu
Boogdan, krč sačakarē to auto līdz galam un miers un tad pārdod kādam par kapeikām :D
Profila bilde
EJANSONS
Ziņojumi: 1035
Pievienojies: 19 Mar 2013, 23:05

18 Aug 2015, 15:43

jus idioti esat internetu parlasijusies, un dirshat par to ko nezinat, kaut ari liekas ka zinat jo lasijat neta. 80% dirseju kas saka ka flekseetas ir gateris, pat braukusi nav ar tadam. Protams, es nesaku ka tas ir labi, bet iesakumam pat loti labi der, pats nobraukaju kadu pusotru gadu ar fleksetam pirms uzliku koilas, un zinat ko, nebija pat tik traki, labi protams bedru/nelidzenumu/utt absorbacija ir pakalaa, un ja nepgraizi atboinikus tad reizem ir ka ar batutu braukt, bet pa lielam ir pat loti pienemami, ja nevelies uzreiz gruzt piki koilas lai saprastu vai tas ir tas ko velies.

un par svarku runājot, ir tiesi tas pats, ar lsd nekad nebus tada sajuta ka ar 100% ja vien tas blokis nebus ar palielinatu blokesanas procentu. 100% mana uzskata gazsanai ir 10x labaks un uzticamaks neka lsd. ja auto ielai un iekramet reizi nedela tad protams lsd labak. un ne man nav metinatais, braukaju ar lsd jo bija jau uz auto, ja nebutu, sametinatu un aizmirstu. bet jums akstiem un interneta lasitajiem to nesaprast jo jums svarigak pucet autinu pec etiketes un likt updeitus sava topika neka gazt
Profila bilde
tataars
Ziņojumi: 395
Pievienojies: 24 Feb 2015, 00:40
Braucu ar: kuci

18 Aug 2015, 16:40

EJANSONS rakstīja:jus idioti esat internetu parlasijusies, un dirshat par to ko nezinat, kaut ari liekas ka zinat jo lasijat neta. 80% dirseju kas saka ka flekseetas ir gateris, pat braukusi nav ar tadam. Protams, es nesaku ka tas ir labi, bet iesakumam pat loti labi der, pats nobraukaju kadu pusotru gadu ar fleksetam pirms uzliku koilas, un zinat ko, nebija pat tik traki, labi protams bedru/nelidzenumu/utt absorbacija ir pakalaa, un ja nepgraizi atboinikus tad reizem ir ka ar batutu braukt, bet pa lielam ir pat loti pienemami, ja nevelies uzreiz gruzt piki koilas lai saprastu vai tas ir tas ko velies.

un par svarku runājot, ir tiesi tas pats, ar lsd nekad nebus tada sajuta ka ar 100% ja vien tas blokis nebus ar palielinatu blokesanas procentu. 100% mana uzskata gazsanai ir 10x labaks un uzticamaks neka lsd. ja auto ielai un iekramet reizi nedela tad protams lsd labak. un ne man nav metinatais, braukaju ar lsd jo bija jau uz auto, ja nebutu, sametinatu un aizmirstu. bet jums akstiem un interneta lasitajiem to nesaprast jo jums svarigak pucet autinu pec etiketes un likt updeitus sava topika neka gazt
Vārdi vietā :super:
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga

18 Aug 2015, 19:52

EJANSONS rakstīja:jus idioti esat internetu parlasijusies, un dirshat par to ko nezinat, kaut ari liekas ka zinat jo lasijat neta. 80% dirseju kas saka ka flekseetas ir gateris, pat braukusi nav ar tadam. Protams, es nesaku ka tas ir labi, bet iesakumam pat loti labi der, pats nobraukaju kadu pusotru gadu ar fleksetam pirms uzliku koilas, un zinat ko, nebija pat tik traki, labi protams bedru/nelidzenumu/utt absorbacija ir pakalaa, un ja nepgraizi atboinikus tad reizem ir ka ar batutu braukt, bet pa lielam ir pat loti pienemami, ja nevelies uzreiz gruzt piki koilas lai saprastu vai tas ir tas ko velies.

+325 :super:
ElvijsR
Ziņojumi: 2412
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 525d 328i

18 Aug 2015, 20:00

Pjērs rakstīja:

+325 :super:
Ouu jēē, zelta vārdi :super: :bmw: vajag gāzsy
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

19 Aug 2015, 15:37

Jā, es nekad neesmu braucis ar fleksētām atsperēm un netaisos to darīt. Priekš kam riskēt pašam un apraudēt citus? Esmu redzējis kā nošķiļas cilvēki ar fleksētajām atsperēm vai citiem nabagu risinājumiem un pavelk sev līdzi citus. Neesmu bomzis un varu atļauties nopirkt sēdinātas atsperes, ja gribas auto nolaist zemāk. Bet atsperu fleksētāji mēģina uzlekt augstāk par savu dirsu - it kā zemu auto gribas, bet naudiņas nav, līdz ar to atsperes tiek vienkārši nofleksētas īsākas, aizbildinoties, ka tā viņi tikai pārbauda, vai viņiem vajag koilas vai nē. Tavi vārdi, ka ar tādām brauci pusotru gadu tieši par to arī liecina, jo šaubos, ka tik ilgs laiks ir nepieciešams.

Runājot par svarku - ikdienas auto tas nahuj nav vajadzīgs.

Un gāzt vajag trasē. Tur arī varat gan reduktorus metināt, gan atsperes fleksēt, gan visus pārējos eksperimentus veikt.
kasiks
DIY pavēlnieks
Ziņojumi: 1986
Pievienojies: 19 Sep 2011, 21:46
Braucu ar: Tavu mutari
Atrašanās vieta: Daugavpils
Reputācija: 10

19 Aug 2015, 15:49

sorry par forum piekakāšanu, bet kāpēc nevar sašaibot reduktoru uz 45%, armando taču ir uztaisījis lielisku DIY.
Profila bilde
ArnoSan
Ziņojumi: 204
Pievienojies: 24 Jūl 2012, 23:48
Braucu ar: Ploteri

19 Aug 2015, 16:09

EJANSONS rakstīja:...

:lol:
Daudz gan piķis jāgrūž, koilas jau var dabūt pa 150e jaunas, ja tas ir par dārgu, tad varbūt jāpērk etalons :gigigi:

Bogdan, sorry par offtopic
SAVAGES CREW
Profila bilde
EJANSONS
Ziņojumi: 1035
Pievienojies: 19 Mar 2013, 23:05

19 Aug 2015, 17:13

Inferno rakstīja:

Jā, es nekad neesmu braucis ar fleksētām atsperēm un netaisos to darīt. Priekš kam riskēt pašam un apraudēt citus? Esmu redzējis kā nošķiļas cilvēki ar fleksētajām atsperēm vai citiem nabagu risinājumiem un pavelk sev līdzi citus. Neesmu bomzis un varu atļauties nopirkt sēdinātas atsperes, ja gribas auto nolaist zemāk. Bet atsperu fleksētāji mēģina uzlekt augstāk par savu dirsu - it kā zemu auto gribas, bet naudiņas nav, līdz ar to atsperes tiek vienkārši nofleksētas īsākas, aizbildinoties, ka tā viņi tikai pārbauda, vai viņiem vajag koilas vai nē. Tavi vārdi, ka ar tādām brauci pusotru gadu tieši par to arī liecina, jo šaubos, ka tik ilgs laiks ir nepieciešams.

Runājot par svarku - ikdienas auto tas nahuj nav vajadzīgs.

Un gāzt vajag trasē. Tur arī varat gan reduktorus metināt, gan atsperes fleksēt, gan visus pārējos eksperimentus veikt.
atkal spried pec savam interneta izlasitajam gudribam. ka var noskilties del fleksetajam??? riskesana :hahaha: pec sita teksta saprotu ka visticamakais tu esi kartejais kas ir atklausijies fatera gudribas, kur katras izmainas no rupnica paredzeta ir nopietns drauds tev un iedzivotajiem. zinu loti daudzus kas ir fleksejusi, gan pazistami, gan vienkarsi zinami un nekad neesmu dzirdejis ka kads del vinam noskiltos, pat neesmu dzirdejis/redzejis ka atspere no vietas lektu ara. Un es flekseju nevis del ta ka nauda nebija, bet vienkarsi sakumam tas likas pienemams risinajums, neviena vieta nekaunos par to un ari nesaku ka ta ir pilniga huina kautgan ar koilam nevar salidzinat. ludzu izstasti man kaut vienu gadijumu no dzives kur kads ir del fleksetajam noskilies, un kur tiesam ta ir atsperu vaina nevis meginaja kramet, iepisa apmale un vaino fleksetas jo kipa nevareja savaldit auto :lol:

un trase ari tiek gazts, bet sita sludinasana ka iela nav kramesanai ir apriebusies, reali ja esmu diezgan 100% parliecinats par savam spejam un ja ir tukss likums prieksa bez auto un gajejiem celaa vai malaa, kada tev starpiba ka es ielieku skersam?? tev tikai labak, varesi kartejo video uznemt un delfi reportierii ielikt

un tu plevskovskij tas 150e koilas vari pakala sev iestumt, jo vinas ir mesls. tjipa domajat ka uzliekat savas ta koilinas un esat parakie vechi ar super piekari kas neko neapdraud?? drizak lielaka iespeja ka ta kinas koila kada bedre parluzis neka kautkas notiks ar oem ami un nogrieztu atsperi.
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

19 Aug 2015, 17:33

Jāsaka godīgi, ka izbraucot ar auto, kuram ir zāģētas atsperes un braucot ar savu sēdināto nekādu milzīgo atšķirību neizjutu, varbūt vaina tajā, ka neesmu vīrietis :lol:
Visdrīzākais cilvēks vienkārši sasitis mašīnu un atsperes bijušas zāģētas līdz ar to radās secinājumi, ka atsperes pie vainas. Tikpat labi avārijas izraisītājs varētu būt arī rūsa uz spārna vai ar skrūvēm piestiprināta vnr.

Metinātais reduktors gan varētu būt kādas avārijas izraisīšanas iemesls, bet trasei kāpēc gan ne. Cik dzirdēts daudzi saka, ka lsd galīgi neder traseo un nedomāju, ka nauda viņiem būtu baigā problēma.
Cik cilvēku tik viedokļu :drink:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi: