ArchizLV TECHNO VIOLET
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 23
- chevron_right
es tikai izteicu savas domas - pēc savas pieredzes diendienā strādājot ar automātiskajām kārbām un līdz riebumam ari skatoties un to cooleriem...
prieks palidzeet....
prieks palidzeet....
Vienkaarshi shodienas paaris bildes, tas taa, lai paraadiitu cik mums ir jauka ziema un visu laiku smidzina vai liist lietus.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
smuks auto!
Tiešām skaists Es tgd labprāt tādu laiku kā Jums gribētu, lietiņā auto izskatās vnk dievīgi
Ļoti glīts
Tik tiešām izskatās labi
ļoti, ļoti ,pievilcīgs auto...
Paldies visiem pa labiem vaardiem.
P.S. Priekshaa vel daudz darba un cerams ka uz vasaru viss jau buus daudz maz izdariits.
P.S. Priekshaa vel daudz darba un cerams ka uz vasaru viss jau buus daudz maz izdariits.
nav tač sēdināts?
Ir gan. Coiloveri firsuu staav. Tik nezinu vai prakstiskuma zinaa laidiishu priekshu zemaak, taapat jau koka kluchiem jaabrauc virsuu, lai vareetu ar damkratu pabraukt apakshaa.
P.S. Tad jau redzees, uz pavasari moshk nolaidiishu zemaak.
P.S. Tad jau redzees, uz pavasari moshk nolaidiishu zemaak.
man liekas ka bik zemāku jau varētu nolaist
pa tīrumu tak nebraukā
pa tīrumu tak nebraukā
zemāk noteikti vajag!
Pirmajā lpp. pēdējās bildēs viņš tev ir zemāks!
P.S. Un tev šotka vad pusēīsti npieguļ pie stikla.
P.S. Un tev šotka vad pusēīsti npieguļ pie stikla.
Pēdējais labojis erda - 05 Feb 2012, 20:31, kopā labots 1 reizi.
Es zinu jaa, vienkaarshi tas bij vecais rajons un lai no vina vareetu tik laukaa bija jaapaarbrauc paari milziigam guluushajaam un liidz ar to beigaas bij jaapacel auto. Tagad esmu paarvaacies uz citu rajonu, kur taadi monstri neeksistee. Lidz ar to vareeshu tagad nolaist zemaak.
smuks bembic, nevaru sagaidit kad tu vinju vienreiz uztaisisi, a to tik taisi un taisi, un pasportot mes nebraucam
ps pirmajaa bildee taa riepa gan tada dikti nabadziga izskataas
ps pirmajaa bildee taa riepa gan tada dikti nabadziga izskataas
...
Un vel taisiishu un taisiishu. Riepas jaa, prieksheejaas ir jaamaina, kreisai aareejaa mala baigi iznamaata.
pirmaa bilde super :)
Parasti snapi... bet auto izskatās ļoti kopts un skaists. Neko pielikt ne atņemt
gribu tadu ziemu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …