gincha 323 touring
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 10
- chevron_right
Nu bet vakaru nav? Pasaki, lai vienu vakaru sieva paciešas bez сэкасa un visu izdari.gincha rakstīja:var jau pats,bet man nav laika uz darbu jaiet,vel pasam jabrauc viss japerk,un beigas tas pats man vien sanaktu,un zaudeta darba diena.prieks De.ta ir normala cena,servis maksa sakot 60eur/st.+detalas
Būtu normāli ieekonomējis, sanāktu puse no viena diska
Dārgi, kas ir dārgi? Algas tur ir lielākas, līdz ar to cilvēkstundas maksā vairāk, tur attiecībā pret algām tas ir lēti, latvijā tie 15ls/h attiecībā pret algām ir dārgi, jo boss(seko daudz lamuvārdu) iekāš lielāko daļu sev, bet darbiniekiem maksā pēc iespējas mazāk, kas normālās valstīs nav ļoti izplatīta prakse.
vakara isti negribas,ja esi nostradajis 12st.un uz ielas es to nedarisu,un pazemes garaza ir tumss.labak pats necakarejos un samaksaju profinam naudu!
seeingman rakstīja:Kas vainas uz ielas paremontēties? Pienāks vēl kāds palīdzēt utt
Pienāks gan... Atcerējos vecu joku:
Auto īpašnieks maina ielas malā cauru riepu. Iet garām čalītis un prasa:"Ko dari?" Saimnieks atbild:"Skrūvēju riteni nost!" Čalītis paņem ķieģeli, izsit sānu stiklu un saka:"Nu tad es ņemšu magnetolu!"
Sodien sadaritas labas lietas.nomainitas sveces,degvielas filtrs
Un vel ieguts jauns nummurs,sakartotas visas aprosinasanas lietas lai nebutu jamaksa kossmas.
Paris bildes!
Un vel ieguts jauns nummurs,sakartotas visas aprosinasanas lietas lai nebutu jamaksa kossmas.
Paris bildes!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kā ēst prasās priekšējos tumšos (smoked) sānu pagriezienus.. Tad būtu vienkārši ideāli..
smukas bilodites sanakusas! pieregistreji vacija, tapec ka letaka apdrosinasana sanak tada gadijuma?gincha rakstīja:Sodien sadaritas labas lietas.nomainitas sveces,degvielas filtrs
Paris bildes!
...
Piekrītu par pagriezieniem- vajag tumšos, ja jau tev visa optika tumša!
Masīna izskatās pa smuko!
Atļaušos piekrist par optiku. "Hallo pusnaktis", smoked pagriezienus, krustus miglās un būtu
smukas bildiites! Es reku tagad pasuutiiju no LV apdroshinaashanas veesturi uz seviim anglu valodaa no shejienes http://www.ltab.lv/ , tas lai es vareetu te tagad leetaaku apdroshinaashanu dabuut.gincha rakstīja:Sodien sadaritas labas lietas.nomainitas sveces,degvielas filtrs
Paris bildes!
nummurs atbilstošs!
Grūti ir tādu dabūt iekš DE? Vai process ir tāds pats kā LV.
vajadzeja likt skaistakie e36 topika
Par optiku dzive ir gandriz vienadi,seit bildes izskatas gaisi tie pagriezienierda rakstīja:Piekrītu par pagriezieniem- vajag tumšos, ja jau tev visa optika tumša!
man jau sen ir tads papirs vienkarsi vini idini piesejas man par to ka no 2008-2010g.man nav bijusas masinas,bet nu es izciniju savu taisnibu un tagad viss ir ok.Archizlv rakstīja:smukas bildiites! Es reku tagad pasuutiiju no LV apdroshinaashanas veesturi uz seviim anglu valodaa no shejienes http://www.ltab.lv/ , tas lai es vareetu te tagad leetaaku apdroshinaashanu dabuut.gincha rakstīja:Sodien sadaritas labas lietas.nomainitas sveces,degvielas filtrs
Paris bildes!
par nummuru samaksa 10,20eur un liec kadus ciparus vai burtus kadus gribi.RENIO rakstīja:nummurs atbilstošs!
Par numuriem gan maļina
kruta cena par Nr.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8