E36- em.dzhii zemesskrāpis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 16
- chevron_right
Lampas uzstādītas, koilas, biš paskrūvētas uz augšu
Iedarbināts, kārtīgi izsildīts
Uzlikti 15ieki
Iedzīts garāžā
Noņemti numuri
Tgd krājam naudiņu, nākamie updeiti būs M sliekšņi, iesp GT spoileris, nelieli metināšanas darbiņi un beigās pilna auto pārkrāsošana.
Vienīgi nesanāca nomazgāt pirms dzīšanas garāžā.
Iedarbināts, kārtīgi izsildīts
Uzlikti 15ieki
Iedzīts garāžā
Noņemti numuri
Tgd krājam naudiņu, nākamie updeiti būs M sliekšņi, iesp GT spoileris, nelieli metināšanas darbiņi un beigās pilna auto pārkrāsošana.
Vienīgi nesanāca nomazgāt pirms dzīšanas garāžā.
Kādā krāsā krāsosi?
Paliks melns, bet gribētos sameklēt kāds ir vismelnākais no melnākajiem
Cik ilgi nebiji darbinājis viņu? Viegli piešķīlās?
Bij kkāds mēnesis, pirmais grieziens bij tāds smagāks, bet tā bez problēmām
jet blackem.dzhii rakstīja:Paliks melns, bet gribētos sameklēt kāds ir vismelnākais no melnākajiem
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
tiesi sito gribeju rakstit. bet minuss ka ta nav metalika. svaigs cosmosschwarz ari ir loti melns. diamondschwarzu var poda nolaist, ta reali ir tumsi peleka krasarvars rakstīja:jet blackem.dzhii rakstīja:Paliks melns, bet gribētos sameklēt kāds ir vismelnākais no melnākajiem
Hei, hei, kas tas par rasismu pret diamantschwartzu
Sent from my E2003 using Tapatalk
+ Man liekas, ka dimantmelnais ir daudz smukāks par cosmo. Dimantam ir tie sudrabainie spīdumi + ja piejaudz zelta spīdumus, manuprāt konfekteJorensHS rakstīja:Hei, hei, kas tas par rasismu pret diamantschwartzu
Jo tiešām esmu tādu redzējis, un nu
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
te iet runa par melnu krāsu nevis parodiju melnai krāsai nesaku ka viņa ir nesmuka, bet īsti par MELNU nenosauksi
Bet kurā brīdī melns vairs nav melns, bet tumši pelēks, jo starp diamantschwartz un jet black ir 50 shades of grey, no kuriem viens ir cosmoschwartz
Bet filozofiju metot malā, jet black ar kaudzi spīdumiņu tiešām ir way to go, jo kad saule būs pusceļā uz horizontu nenožēlosi
Bet filozofiju metot malā, jet black ar kaudzi spīdumiņu tiešām ir way to go, jo kad saule būs pusceļā uz horizontu nenožēlosi
ja es krāsotu kaut ko melnu un tie,kas mani pazīst tiešām zin,ka tad es būtu saspiedies,tad tas būtu diamondshwarc,tā krāsa ir riktīgi laba,manā skatijumā,interesanta,jo nav īsti melna
Ne velti es minēju, ka gribu vismelnāko no melnajiem, dimants viņš ir tāds, nu gaiši melns ;D
un jet black neapmierina ar to ka nav metālika
Šodien iepirkts larafēns, rīt būs first try lakas nodabūšanā no diskiem
Edit: Vajag uzzināt, ko darīt ar skrūvēm, cinkot vai hromēt?
Hromēt- zbis ļoti spīdīgi utt, cena noteikti arī salasās diezgan
Cinkot- vai var iegūt normālu spīdumu? toties cena salda
un jet black neapmierina ar to ka nav metālika
Šodien iepirkts larafēns, rīt būs first try lakas nodabūšanā no diskiem
Edit: Vajag uzzināt, ko darīt ar skrūvēm, cinkot vai hromēt?
Hromēt- zbis ļoti spīdīgi utt, cena noteikti arī salasās diezgan
Cinkot- vai var iegūt normālu spīdumu? toties cena salda
Vismelnakais man lieks ir swarch 2
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
tas ir tas pats jetblacks.
cinkotas ir pietiekami ok, vari mana topika pastities, tur ir svaigi cinkotas. hrometas manliekas letak bija jaunas uzsutita(aftermarket), bet tur solids cipars salasijas, ja nemaldos pat trisciparu. tie diski nav to verti
cinkotas ir pietiekami ok, vari mana topika pastities, tur ir svaigi cinkotas. hrometas manliekas letak bija jaunas uzsutita(aftermarket), bet tur solids cipars salasijas, ja nemaldos pat trisciparu. tie diski nav to verti
Nekāds baigais updeits nav, sākta lēnām likt iekšā kondiška.
Bet uznākušas baigās pārdomas, mby nah neko tur neiespringt uz vizuālo utt, sametināt reduktoru, šur tur poly, hidra, stures leņķis un kāds uzlabojums motoram, un mēģināt nākamgad startēt street klasē, iesakat ko labāk darīt
Bet uznākušas baigās pārdomas, mby nah neko tur neiespringt uz vizuālo utt, sametināt reduktoru, šur tur poly, hidra, stures leņķis un kāds uzlabojums motoram, un mēģināt nākamgad startēt street klasē, iesakat ko labāk darīt
Man jau tās izlaizītās žurkas patīkem.dzhii rakstīja:Nekāds baigais updeits nav, sākta lēnām likt iekšā kondiška.
Jo vairāk tādu, jo labāk. Labāk citu bundžu nopērc un to safis ( ne burtiski)
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
drifts,
agnis ar sāka nepareizi
agnis ar sāka nepareizi
Tas nav ZzevsS' a zagtais bampers ?Pēc krāsas izskatās līdzīgs !
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 16