tataara kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Pacel bikses tulīt nokritīs
Ok, ok, to pieliks pie nākamajiem darbiemem.dzhii rakstīja:Pacel bikses tulīt nokritīs
Maks pa plānu, bet nu manuprāt recaro ērtāki par veideriem, nezinu ka citiem, tas tik manas domas no pieredzes:)dynamite rakstīja:Trukst vader'i!
Vaderi nav ērti! Likt tik ponta un izskata dēļ arī neredzu jēgu!
pats neesmu brauci vēderos, bet manuprāt viņiem arī nav jābūt ērtiem, jo tie gāja emmītēm, to primārais uzdevums max. cieši noturēt tevi beņķī!
Tikai problēma ka viņi nenotur max cieši, nearko neatšķirās no sportzicēm palielam
To pašu var teikt par parastajiem e36 ādas beņķiemvitjazz rakstīja:Vaderi nav ērti! Likt tik ponta un izskata dēļ arī neredzu jēgu!
Vaderi ir fucking neērti
nu nejau dēļ ērtuma pērk tos beņķus
Dēļ izskataLawwr rakstīja:nu nejau dēļ ērtuma pērk tos beņķus
Wow, tads butthurt's, es jau prikola pec tos veiderus piemineju.
Bet ta kupejai labs potencials!
Prieks ka mans vecais dzienjs kadam labi noder!
dynamite rakstīja:Wow, tads butthurt's, es jau prikola pec tos veiderus piemineju.
Man bija Vaderi manā kupejā un teikt ka viņi nav ērti ir pilnīgs stulbums! Viņi ir cietāki par jebkuriem e36 krēsliem, bet ar viņiem ir ļoti ērti braukt, itsevišķi līkumos. Garos gabalos dēļ cietuma protams tūplis sāks atrofēties, bet tas ir vienīgais mīnus. Manā skatijumā tie labākie e36 beņķi!vitjazz rakstīja:Vaderi nav ērti! Likt tik ponta un izskata dēļ arī neredzu jēgu!
Pats saprati ko pateici? It īpaši līkumos.... te runā par daily braukšanu. Izskats viņos ir,nekas vairāk....Archizlv rakstīja:Man bija Vaderi manā kupejā un teikt ka viņi nav ērti ir pilnīgs stulbums! Viņi ir cietāki par jebkuriem e36 krēsliem, bet ar viņiem ir ļoti ērti braukt, itsevišķi līkumos. Garos gabalos dēļ cietuma protams tūplis sāks atrofēties, bet tas ir vienīgais mīnus. Manā skatijumā tie labākie e36 beņķi!vitjazz rakstīja:Vaderi nav ērti! Likt tik ponta un izskata dēļ arī neredzu jēgu!
Man viņi bija ikdienas braukšanai un jā tieši līkumos viņi ir zaibis, sēdi taisni un nekur neslidi ārā. Un jā uz zaļās salas, te ir tikai līkumaini ceļi, nav tādi taisni gabali vislaik taka LV. Nezinu ko tu tur nevari saprast, man viņos braukšana bija salīdzinoši ērta.
Katram savs,katram savs,bet par ērtākiem tos nekad nenosauksi,tici man...Archizlv rakstīja:Man viņi bija ikdienas braukšanai un jā tieši līkumos viņi ir zaibis, sēdi taisni un nekur neslidi ārā. Un jā uz zaļās salas, te ir tikai līkumaini ceļi, nav tādi taisni gabali vislaik taka LV. Nezinu ko tu tur nevari saprast, man viņos braukšana bija salīdzinoši ērta.
tu viņus vismaz rezējis dzīvajā esi? caur lodziņu, garām ejot neskaitās
kā žurka vispār var būt ērta? Veiderīši Ja ir iespēja ieķert ne par kosmosu, tad tik tā jādara. Esmu sēdējis un braucis , diži atščirību mīkstumā starp recaro un veideriem nesaskatiju, bet nez, vai nu man pakaļa pa mazu ,bet veideram tā apakšdaļa neapņēma kā recaro. Bet ja gribi ērtu braukšanu, tad liec spilvenu zem dibena.
Bet tā kupeja smuka. Tik tgd.skatos visi tik SARKANS SARKANS SARKANS Vai belarusa zils
Bet tā kupeja smuka. Tik tgd.skatos visi tik SARKANS SARKANS SARKANS Vai belarusa zils
Es Vitjazzu izvizināju autiņā kurā ir Vaderi, tākā nevajag lieki pirstem.dzhii rakstīja:tu viņus vismaz rezējis dzīvajā esi? caur lodziņu, garām ejot neskaitās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right