sierrarot 328i e36 by ieska
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Jebal acīt, širmis.
Pat vēders sagriezās skatoties.
Pat vēders sagriezās skatoties.
No katra birst sava gudrība..
Piekrītu, ikdiena diezgan daudz parvietojos ar dzīvu 3.0d e39 un čoms kurš pārdeva 2.8 ar nebija no tiem sliktākajiem, pārkāpa uz e46 3.0d un protams, ka 2.8 bija daudz jestrāks un jaudīgāks.-AF- rakstīja:dzīvs 2.8 iekš e36 kupejas,sedana sabāzīs parastu m57 184/193hp čipšotu e46/e39 kur nu vēl e38,
ja skriesieties no 0-200
pārbuadīts..
3 pa slapju tak pa slapju ar inerci līdz piektajam var aiziet kad saķere pazaudēta
Bet fakts kā tāds ka 2.93 ir galīgi bēdīga attiecība uz 328, man jau 3.15 sāk gruzīt, domāju par 3.23 vai 3.45, īsāku gan nē uz 5ganģa jo mēdzu izbraukt arī ārpus Rīgas
Nu nezinu, mans ex e39 ar 2.93 un 2.8 likās, ka verās lupatās. Nu max svaigs viņš ārī paņēmās no De, bet žēl, ka neatceros vai gāja labāk vai sliktāk salīdzinājumā ar kompaktu ar M50TUB25. Pēc dirsas liekas, ka pat ar visu masu un 2.93 gāja krietni jestrāk, vai tā bija, nemācēšu teikt.
tad padomā kāds kampiens būtu bijis ar 3.23
Aj tak Deivid uzkurii zaļo un ej pavizinies ar ričuku, ps, neiepis nekur tikai70cc rakstīja:3 pa slapju tak pa slapju ar inerci līdz piektajam var aiziet kad saķere pazaudēta
Lielais drifta karalis 2.5 žurku nevar aplī slīpi dabūt
par to visu ir tukši runāt, katram tā sajūta vai tas e36 iet vai neiet ir savādāka atkarībā no pieredzes
man no pirmā 1.6 pārejot uz 2.5 un 3.73 diffa arī likās ka iet nereali
man no pirmā 1.6 pārejot uz 2.5 un 3.73 diffa arī likās ka iet nereali
@instagram - anrijs.v
iebāz urbi ausī, moš sāksi ar galvu domāt.ieska rakstīja:Aj tak Deivid uzkurii zaļo un ej pavizinies ar ričuku, ps, neiepis nekur tikai70cc rakstīja:3 pa slapju tak pa slapju ar inerci līdz piektajam var aiziet kad saķere pazaudēta
Sen no tā vecuma esmu izaudzis un ja vēl kkas ir sakāms, tad raksti PM nevis smirdi te70cc rakstīja:iebāz urbi ausī, moš sāksi ar galvu domāt.ieska rakstīja:Aj tak Deivid uzkurii zaļo un ej pavizinies ar ričuku, ps, neiepis nekur tikai70cc rakstīja:3 pa slapju tak pa slapju ar inerci līdz piektajam var aiziet kad saķere pazaudēta
Kur admini par sito beztemu jabano!!!
Lol man patīk teiciens "dzīvs motors" lai arī ko tas nozīmētu un kādu metāllūzni apzīmētu
Hvz tad kad šitā žurka smuki šķērsām uzgāja pa kalniņu augšā neizskatijās,ka tur kaut kas būtu smagi miris,"dzīvs motars" kā sak
Bet nu diskusija gavno,tak salikt slīpi var 1,6 kaut vai poh reāli,un es te nerunāju par savu mighty turbo one point six em fourty bet par žurku ar m43 ,kožas salonu,poh gāja slīpi ,laikam"dzīvs motars" bija...tikai izjaucot varēja redzēt,ka tur visam pīzģc ir
Hvz tad kad šitā žurka smuki šķērsām uzgāja pa kalniņu augšā neizskatijās,ka tur kaut kas būtu smagi miris,"dzīvs motars" kā sak
Bet nu diskusija gavno,tak salikt slīpi var 1,6 kaut vai poh reāli,un es te nerunāju par savu mighty turbo one point six em fourty bet par žurku ar m43 ,kožas salonu,poh gāja slīpi ,laikam"dzīvs motars" bija...tikai izjaucot varēja redzēt,ka tur visam pīzģc ir
Nu jau piedirsāt džekam topiku. Auto smuks, gaidu kad arī dzīvē redzēšu. Krāsa gan ir max bomba.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Ļoti skaisti [emoji7]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čotka, bet prasās mazo līstīti uz bagūža
Vakar manīts uz čakenes! Auto labi izskatās un ir pamanāms!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right