Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 88
- chevron_right
vilks25 rakstīja:tas nav plastmasa vāks,tas ir vārstu vāks,vins viss ir no plastmasa.tas ir m52,bat ar m50 ieplūdi
vaitad m52 elas korkis nebija tuvak prieksai? varbut kludos
...
Tas ir M50 motoriitisvilks25 rakstīja:bet varbut arī ka aluminija vāks tik nopūsts melns
un varbūt tas ir m50 jo izplūde no m50
kāa tur ir orkān?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Armando rakstīja:vilks25 rakstīja:tas nav plastmasa vāks,tas ir vārstu vāks,vins viss ir no plastmasa.tas ir m52,bat ar m50 ieplūdi
vaitad m52 elas korkis nebija tuvak prieksai? varbut kludos
ir ir, m52 eļļas korķis priekšā, m50 aizmugurē.
Nu tad taaaa!!!! Tik taalu nu esmu ticis
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Molodec
Prieks skatīties uz pārmaiņām =] veiksmi :)
Prieks censties un cerams ,ka puules attaisnosies
Kas tev ar kardānu, reduktoru notiek? Teorētiski tas viss arī būtu jāmaina...
Kardaans no donora. Reduktors buus cits:) Maneejam attieciiba ir 4.45 Bet vispaar buus blokjis
Siekala jau sāk tecēt
Malacis!
Malacis!
Orkaans rakstīja:Kardaans no donora. Reduktors buus cits:) Maneejam attieciiba ir 4.45 Bet vispaar buus blokjis
Interesanti - cilvēks no 1.6 gāzes pārkāpj uz 2.5 ar bloķi utt.
Beidzot izdarīta pareizā izvēleRuu rakstīja:Orkaans rakstīja:Kardaans no donora. Reduktors buus cits:) Maneejam attieciiba ir 4.45 Bet vispaar buus blokjis
uz 2.5 bloķi+gāzi pariet
Bet gaaze tak vienalga paliekRuu rakstīja:Orkaans rakstīja:Kardaans no donora. Reduktors buus cits:) Maneejam attieciiba ir 4.45 Bet vispaar buus blokjis
Shodien tika ieruucunaats un pat izmests pirmais liikuminjsh
http://www.youtube.com/watch?v=JJro8bT-ADo
http://www.youtube.com/watch?v=JJro8bT-ADo
Tu mēģināji uztīt vai ko tur darīji?
Pie stuures ir koleegjis:) Veel jau nav blokjis tapeec pagaidaam spoleejas tikai 1 ritenis. Un vispaar tas bija ar tresho aatrumu
Nu skaidrs, izskatījās galīgi gurdens
Veel jau taada lieta ,ka izpuuteeja nav:)) Kolektoors un viss
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 88