Turco Cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 10
- chevron_right
Paldies, tiešām visa tā vaina bija turmaartyd rakstīja:Ja pirms tam esi noņēmis aķi, tad aiztaisi durvis un tad mēģini pacelt logus. Visam auto ir jābūt aizvērtam.
P.s. KARS, pakaļa arkā sēdēja. Un viņš viss būs zemāks dēļ zemprofila riepām.
Laba diena visiem!
Kāds brīdis ir pagājis,un ir šas tas arī Cabrio sakarā pavirzījies uz priekšu!
Vakar Rīgā satikti pāris forumisti,dažādi labumi iepirkti(koilas,gongs,taurīte,pelntrauks, un ilgi meklētais zem stūres elemetrs vesels) Diski nopulveroti,uzmontēti!
Nākamnedēļ likšu koilas. Tad gaidīšu 1.martu kad varēs ar vasarenēm laist un aizbraukšu uz savirzi.tad beidzot sapratīšu kādus flančus vajag. Varbūt nākamnedēļ pieķeršos izplūdei, tur interesantu variantu esmu izdomājis...
Ir vēl jaunas emblēmas,bet problēma ka bagāžnieka cabrio ir mazā 58mm. Protams ebay komplektā bija parastā(pats jau vien vainīgs ka neizdomāju uzreiz) Tpc esmu mazās emblēmas medībās
Kāds brīdis ir pagājis,un ir šas tas arī Cabrio sakarā pavirzījies uz priekšu!
Vakar Rīgā satikti pāris forumisti,dažādi labumi iepirkti(koilas,gongs,taurīte,pelntrauks, un ilgi meklētais zem stūres elemetrs vesels) Diski nopulveroti,uzmontēti!
Nākamnedēļ likšu koilas. Tad gaidīšu 1.martu kad varēs ar vasarenēm laist un aizbraukšu uz savirzi.tad beidzot sapratīšu kādus flančus vajag. Varbūt nākamnedēļ pieķeršos izplūdei, tur interesantu variantu esmu izdomājis...
Ir vēl jaunas emblēmas,bet problēma ka bagāžnieka cabrio ir mazā 58mm. Protams ebay komplektā bija parastā(pats jau vien vainīgs ka neizdomāju uzreiz) Tpc esmu mazās emblēmas medībās
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Salons smuks, tik maģi prasītos oem vai vismaz visu melnu. Un bardačoku sataisīt, lai turas kārtīgi ciet.
Pag tu diskus nokrāsoji kopā ar skrūvēm? Pa virsu titānam nolaidi krāsu?
nezinu no kāda materiāla skrūves bet jā.Tās nav skrūvējamās, tikai dekoratīvās-AF- rakstīja:Pag tu diskus nokrāsoji kopā ar skrūvēm? Pa virsu titānam nolaidi krāsu?
Tad tas nav OEM diski. Bet padjobkas . Tad OK. Jo OEM ir divdaļīgais un ar titāna skrūvēm
A kāds vispār prikols tajos pacmitdaļīgajos diskos - kkādi pseido pačota punkti vnk jebšu ir arī kkas no performance daļas? Ja nav - tad kāda starpība dekors vai ne, ņipoņāātno
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
es esmu sapratis to ka daudz vieglāk ar jaucamajiem diskiem ir tos "sapulcēt".
Piemēram centrus pārkāsot ir daudz vienkaršāk - nav vajadzīgi nekādi skoči utt.
Piemēram centrus pārkāsot ir daudz vienkaršāk - nav vajadzīgi nekādi skoči utt.
nu ja tas ir vienīgais plusiņš tiem diskiem tad es esmu vīlies
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Kad busi Fashij sapulejis kaut vienu disku un izjutis atshkjiribu tani gemaraa,tad sapratiisi.
ar kompatu pa brugji
Jaucami diski 90% gadījumu nāk ar kaltām mucām. Kalta muca ir vairākas reizes izturīgāka par lietu un arī vieglāka.
3 daļīgus/ 2 daļīgus diskus taisa, lai pielāgot konkrētam auto, mainot disku platumus pēc savas izvēles. Kā arī 3 daļīgam diskam var veikt daudz lielāku virsmas apstrādes dažādību.
3 daļīgus/ 2 daļīgus diskus taisa, lai pielāgot konkrētam auto, mainot disku platumus pēc savas izvēles. Kā arī 3 daļīgam diskam var veikt daudz lielāku virsmas apstrādes dažādību.
Disku pulēšana, krāsošana, restaurēšana - PM
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
Diezgan jebljiigi gan ar taam titana skruvem kuras luzt nost
BMW_The Ultimate Repair Bill
Koilas vēl neuzliku, patreiz uzliku aizmugurē augstākas atsperes un flančus 18mm un 16mm. Uztaisīju savirzi. Iznesums labs. Drošvien priekšā koilas un 2cm zemāk palaidīšu..
Ja koilis liksi, kamdēł savirzi taisīji? Vai pēcāk vēlreiz taisīsi?
Jo nevarēju izdomāt vai likšu koilas vai ne, pabraukšu kādu laiku tagad, lai riepas nedilst-AF- rakstīja:Ja koilis liksi, kamdēł savirzi taisīji? Vai pēcāk vēlreiz taisīsi?
Dēļ kaut kādiem kretīniem nākamie darbi zināmi, jumta pāršūšana
Vai ir ieteikumi ar kādu speciālistu uz jumtu pāršūšanu?
Vai ir ieteikumi ar kādu speciālistu uz jumtu pāršūšanu?
PM powerā Suvejs
Vai arī caur ebay no Vācijas pasūti
Vai arī caur ebay no Vācijas pasūti
Sagrieza vai uzmeta/uzkrita virsū?
Sagrieza..KasparsG rakstīja:Sagrieza vai uzmeta/uzkrita virsū?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 10