AJmotorsports BMW ///M V8 compact
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 36
- chevron_right
Durvju abšuvumu vietā alumīnija plāksne. :)vilks25 rakstīja:ko durvju apšuvju vietā?plastmass,alumīnijs?un kur pirki plastmasas stiklus,cik maksā?
Par stikliem atmet kkad PM, es jau neatceros precīzu ciparu m2...
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Šādas tāds bildes. Tikko fotogrāfētas, tapēc tumšs.
Aptuvenā vieta hidro rocenei. Panelis labi ja 1kg sver. iekšā netiks montēti nekādi pulksteņi, būs VEMS vadības displejs ar visiem mērījumiem utt. Panelis tiks noflokots. Paldies HGKmotorsport. Slēdžiem arī aptuvenā vieta, varbūt kaut kas mainīsies.
Aptuvenā vieta hidro rocenei. Panelis labi ja 1kg sver. iekšā netiks montēti nekādi pulksteņi, būs VEMS vadības displejs ar visiem mērījumiem utt. Panelis tiks noflokots. Paldies HGKmotorsport. Slēdžiem arī aptuvenā vieta, varbūt kaut kas mainīsies.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Šosezon tak būsiet trasē?
Protams, kaut kad tuvākajā laikā domājam testēt!
Ok, gaidu rindā uz vizināšanos.
daudz gribetaju.
Ja viss kustēsies kā līdz šim, tad mans bra4ka būs redzams 12. maijā uz strīpas proAM, kā treniņš pirms PRO.
Pirms tam:
.)Izplūde piekarināta līdz galam. Check
.)Vems regulēšana...uz stendu nebrauksim, tam nav laika, regulēsim autošosejas treniņu laikā vai kur citur.
.)Pedāļu grupa un hidro rocene jāpievieno un tad jāmauc.
Pirms tam:
.)Izplūde piekarināta līdz galam. Check
.)Vems regulēšana...uz stendu nebrauksim, tam nav laika, regulēsim autošosejas treniņu laikā vai kur citur.
.)Pedāļu grupa un hidro rocene jāpievieno un tad jāmauc.
Šodien ar GintsK palīdzību tika noregulēta VEMS vadība, noritēja arī pirmie testi pa lidlauku. n
Uzskates materiālu nav! paldies!
Nākamie Testi jau trasē!! Paldies!
Uzskates materiālu nav! paldies!
Nākamie Testi jau trasē!! Paldies!
Nu ko dzheki un meitenes!!!! arii lenkis ir gatavs
Tad vakaraa trasee dziisim nost visas beernu kaites!
Tad vakaraa trasee dziisim nost visas beernu kaites!
Izvizināsi? Jāņem līdzi tīras biksiņas?
reyno rakstīja:Izvizināsi? Jāņem līdzi tīras biksiņas?
a, tev sajugs gatavs?:D trenina buusi?reyno rakstīja:Izvizināsi? Jāņem līdzi tīras biksiņas?
Riepiņas nevajadzēs?
Pashi ar to nodarbojamies!:DRuu rakstīja:Riepiņas nevajadzēs?
Kur Jūs drifteri to naudu rokat šitiem projektiem + treniņiem + pašiem sačiem utt ??
Es šito nesaprotu.. okey ja ir sponsoru tad jā.. bet nu
jenchs rakstīja:Pashi ar to nodarbojamies!:DRuu rakstīja:Riepiņas nevajadzēs?
Da man vnk 4 lieki un lietoti komplekti mētājās, nevienam laikam nevajag.
Te jua pa PRO līmeni viss notiek!
durvis arī ne-metāla?
durvis arī ne-metāla?
Durvis standarta, atvieglinātas(bez karkasa un polikarbonāta logi).
Sievu un mašīnu draugiem neaizdod.
Volvo V40, Phase 2, Silver green
Volvo V40, Phase 2, Silver green
mm cik noskatiijos - gaaja labi :)
Paši skrūvējam, pelnam, un ir arī atbalstītāji daži arī ir....visa ziema tika sēdēta garāžā, lai vasarā varētu izklaidēties, tas jau ir entuziasms, tapēc arī braucam!STUDENTS rakstīja:Kur Jūs drifteri to naudu rokat šitiem projektiem + treniņiem + pašiem sačiem utt ??
reyno vari uzprasit ja ir uz 16 collam!Ruu rakstīja:jenchs rakstīja:Pashi ar to nodarbojamies!:DRuu rakstīja:Riepiņas nevajadzēs?
Da man vnk 4 lieki un lietoti komplekti mētājās, nevienam laikam nevajag.
erda rakstīja:Te jua pa PRO līmeni viss notiek!
durvis arī ne-metāla?
kā jau Salvis minēja! :)salvis rakstīja:Durvis standarta, atvieglinātas(bez karkasa un polikarbonāta logi).
Protams ka PRO, treniņos viss gāja very well, tad arī PRO gonkā gan jau kompakts tiks redzēts!
Nākamreiz e36.lv biedri nākat droši klāt savādāk nevienu nepazīstu!Agris rakstīja:mm cik noskatiijos - gaaja labi :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8