ToTo 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Nu tiešām skaisti Tev viņš izskatās
Pa smuko, ir doma nākošajās brīvdienās aizbraukt līdz Bauskai, varētu atkal dzīvē ievērtēt padarīto.
izskatās tiešām labi
+ pareiza doma par R17
+ pareiza doma par R17
Paldies, paldies!
DrošiRapakivi rakstīja:Pa smuko, ir doma nākošajās brīvdienās aizbraukt līdz Bauskai, varētu atkal dzīvē ievērtēt padarīto.
izskatas labi ari ar r18.
kur krasoji un $?
kur krasoji un $?
Izskatās jā, bet ķeras paspārnos griežot stūri, domāju, ka ar r17 vajadzētu atrisināties. Krāsoju Bauskā, lēti bija (attiecīgi ir kasjaki).Vitalx325 rakstīja:izskatas labi ari ar r18.
kur krasoji un $?
Loti smuks.
Kā man patīk Tavs auto
uteo rakstīja:Kā man patīk Tavs auto
Paldies!yanks rakstīja:kopskats tiešam zolīds
Jāmēģina uz vasaru laikam būs pamainīt diski, šie mazliet apnikuši. Jāskatās, būs no r17 plauktiņa
Pēdējās bildes smukas!!
Kopskatā auto uz kuru atskatītos!
Kopskatā auto uz kuru atskatītos!
Maza atskaite par padarīto.
Sanāca izdevīga maiņa saistībā ar diskiem. Savus 18' samainīju pret RH X-rad 17' + naudu, tad nu nākamajā vakarā nopirku Style 21
Bija kasjaki, bet nu ir sakrāsotas zvaigznes, sapulēti un sametināti Tā kā pulēju pirmo reizi, var labāk, bet to ziemā novērsīšu Diski ir 8J un 9J, riepas visas četras 205/40
Tā kaut kā kopumā
P.S. Vajag labus veselus moldingus!
Sanāca izdevīga maiņa saistībā ar diskiem. Savus 18' samainīju pret RH X-rad 17' + naudu, tad nu nākamajā vakarā nopirku Style 21
Bija kasjaki, bet nu ir sakrāsotas zvaigznes, sapulēti un sametināti Tā kā pulēju pirmo reizi, var labāk, bet to ziemā novērsīšu Diski ir 8J un 9J, riepas visas četras 205/40
Tā kaut kā kopumā
P.S. Vajag labus veselus moldingus!
Pārdod man!
skaisti istas :)
sava odzina auto ir
sava odzina auto ir
Lieliski
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kur pazudusi moldingi?
Paldies, paldies!
Man jau personīgi patīk labāk, kā ar r18 bijušajiem.
Man jau personīgi patīk labāk, kā ar r18 bijušajiem.
Uz atklāšanu kaut kā biju uzlicis kopskatam, bet tur viņi ir jāmaina. Iekšējā sliede ir nopuvusiRapakivi rakstīja:Kur pazudusi moldingi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right