Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 65
- chevron_right
Ap cikiem esi ielās? Moš man sanāks rīt braukt garām Pļavniekiem!Sabinchix rakstīja:haha čukčas..nē tas wnk nozīmē pļavnieki ir maziņi un viņš aiz manis izbrauca wnkRENIO rakstīja:Un kā???
P.S. tas bija pirmais randiņš .... ???
hehe nju es kā kuru dienu sagribās tā izlienu ārā njuu rīt es nezinu tiešām warbūt ap 13:00 moš wēlākbeeSharp rakstīja:Ap cikiem esi ielās? Moš man sanāks rīt braukt garām Pļavniekiem!Sabinchix rakstīja:haha čukčas..nē tas wnk nozīmē pļavnieki ir maziņi un viņš aiz manis izbrauca wnkRENIO rakstīja:Un kā???
haha čukčas..nē tas wnk nozīmē pļavnieki ir maziņi un viņš aiz manis izbrauca wnk [/quote]
Ap cikiem esi ielās? Moš man sanāks rīt braukt garām Pļavniekiem! [/quote]
hehe nju es kā kuru dienu sagribās tā izlienu ārā njuu rīt es nezinu tiešām warbūt ap 13:00 moš wēlāk [/quote]
Oky .. tad jau sazvon!
Ap cikiem esi ielās? Moš man sanāks rīt braukt garām Pļavniekiem! [/quote]
hehe nju es kā kuru dienu sagribās tā izlienu ārā njuu rīt es nezinu tiešām warbūt ap 13:00 moš wēlāk [/quote]
Oky .. tad jau sazvon!
meitenes pa pirmo nu laikam ka jaRENIO rakstīja:Un kā???
a un vel tur kur tu vienmer atstaj mašīnu stirnu ielas pagalmā,ja brauks zaļie dabusi 30ls,jo trauce mīskastes izvest. man ta vienreiz jau bija
hehe labais..nju es tur parasti neuzturos traki ilgi man tur tā druška dzīvo ar kuru tu mani šodien redzējiexx89 rakstīja:a un vel tur kur tu vienmer atstaj mašīnu stirnu ielas pagalmā,ja brauks zaļie dabusi 30ls,jo trauce mīskastes izvest. man ta vienreiz jau bija
nu skaidrs, kads tev sedinajums autiņam?rati stāv perfekti / \
godīgi pateikšu es nezinu nopirku jau tādu wnk..exx89 rakstīja:nu skaidrs, kads tev sedinajums autiņam?rati stāv perfekti / \
njuu tā mēs pamazām mācamies..
Nākamo video pa sausu asfaltu uz kāda apļa vai līkumu izkrāmējot! :shura_maaca_bleenjas:
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
hehe njuuu wienīgais wēl jāsameklē bloķis un ta jaw war mējģinātjenchs rakstīja:Nākamo video pa sausu asfaltu uz kāda apļa vai līkumu izkrāmējot! :shura_maaca_bleenjas:
aizbrauc pie vietēja vaļeras, lai sametina.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Man reiz teica kāds gudrs cilwēks, ka labāk newajag manējam metināt ja es ar wiņu ikdienā braukājos..ka nebūs tik labi..jenchs rakstīja:aizbrauc pie vietēja vaļeras, lai sametina.
Protams ka nebūs, bet ja gribi driftēt tad tas ir tieši tas kas vajadzīgs. Riepas reizi nedēļā gan nāksies mainīt, bet nu es Tev varu piedāvāt īpašu atlaidi.
hehe zinu zinu hmm nju tad jau skatīsimies bet nju paldies zināšu ja kas kam raxtītRuu rakstīja:Protams ka nebūs, bet ja gribi driftēt tad tas ir tieši tas kas vajadzīgs. Riepas reizi nedēļā gan nāksies mainīt, bet nu es Tev varu piedāvāt īpašu atlaidi.
2.5 + svarka + drifts
Svarka racing, vienīgais un īstais drifts, bloķi ir metami miskastē!doubled rakstīja:2.5 + svarka + drifts
Veiksmīgi-nevienu reizi nenoslāpi!
doubled rakstīja:2.5 + svarka + drifts
Nju ja Daini bez tawa komentāra neiztikt :P
erda rakstīja:Veiksmīgi-nevienu reizi nenoslāpi!
hehe nju ja mācamies takš
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …