Zeltinsh 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right

Man gan kaut kā ne īpaši. Bet, ja visiem būtu vienāda gaume, tad nebūtu individuālu auto!Skudraa rakstīja:Nezinu kāpēc, bet man ļoti simpatizē Borbet A r16 diski.

Nu 5dienas vakars beidzās ar kārbas atteikšanos.
pateicoties Dogmam tiku 1dien pie citas kārbas un ar hoodiebro palīdzību, tā tika arī uzinstalēta. Pēc kārbas maiņas auto nolaižot no pacēlāja, tas nekustēja ne uz priekšu, ne atpakaļ. Izrādās, ka pie viena ar kārbu pie dieviem aizgāja reduktors.
Uzstādīts personīgais rekords un reduktora maiņai patērētas 29 min.
Nāksies tagad uz atkārtoto apskati braukt ar metinātu reduktoru! Cerēsims, ka nepamanīs, jo uz bremžu stenda jābrauc vairs nav!

pateicoties Dogmam tiku 1dien pie citas kārbas un ar hoodiebro palīdzību, tā tika arī uzinstalēta. Pēc kārbas maiņas auto nolaižot no pacēlāja, tas nekustēja ne uz priekšu, ne atpakaļ. Izrādās, ka pie viena ar kārbu pie dieviem aizgāja reduktors.

Uzstādīts personīgais rekords un reduktora maiņai patērētas 29 min.

Nāksies tagad uz atkārtoto apskati braukt ar metinātu reduktoru! Cerēsims, ka nepamanīs, jo uz bremžu stenda jābrauc vairs nav!

es 2x esmu bijis ar metinato uz pamatparbaudi, nekas nav teikts ne reizi, viņi nemaz nevar konstatēt metināta reduktora faktu, jo brauc tikai taisni! 

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7

viss jau ir atkarīgs no tā kāds stends ir csdd.
ir divi veidi. viens kur griež abus ratus reizē, tam neko nepateiks
un otrs kur pa priekšu pagriež vienu ratu un tad otru un pēctam abus reizē... tur gan auto uzreiz no stenda brauc nost ar metinātu diff'u
ir divi veidi. viens kur griež abus ratus reizē, tam neko nepateiks
un otrs kur pa priekšu pagriež vienu ratu un tad otru un pēctam abus reizē... tur gan auto uzreiz no stenda brauc nost ar metinātu diff'u

nu bet tur jau tā lieta, ka man bremzes itkā nepārbaudīs vairāk.
2 bija par vienu bremžu trubiņu, bet domāju, ka tās dēļ man uz bremžu stenda otreiz nedzīs!
2 bija par vienu bremžu trubiņu, bet domāju, ka tās dēļ man uz bremžu stenda otreiz nedzīs!

varetu but ka dziis, jo tu iejaucies bremžu sitēmā - var palikt kaut kur gaiss un lidz ar to bremzes japarbauda.... bet varbuut saies..

Ja uz bremžu stenda biji un viss bija ok, tad otreiz nevajag. Nākam reiz braucot iekšā bāz apskates lapu viņam uz reiz sejā, lai viņam neienāktu prātā vēl kautko lieku pārbaudīt.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Man ar liekas,ka pārbaudīs wēlreiz deļ 2 par trubiņu

pārbaudīs trubiņu, šodien dēļ tā mani uz neizlaida uz atkārtoto 

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un

Skate vairs nav tālu!
Gan jau ka dzirdēsiet atsauksmes. 

1 no 2ām atsauksmēm
jeb--maitas neizlaida,jeb--jēē,izgāju
ēnivej-lai weicās! :)

Man savulaik divas reizes bij likti 2-nieki par bremžu trubiņām un pēc nomaiņas abas reizes pārbaudija visu bremžu darbību.
Bet nedomāju, ka pamanīs to metināto reduktoru
Bet nedomāju, ka pamanīs to metināto reduktoru

Nu ko. Esmu beidzot ticis pie skates!
Vienā dienā gan sanāca 2 reizes braukt.
Pirmā bija ap 10:00 no rīta ar metinātu bloķi. Nabags ilgi centās mērīt bremzes, bet visu laiku nesanāca!
Tad pēc galvas kasīšanas, čalis pajautāja vai ir bloķis. Teicu, ka tikko sašaibots 80%. Aizgāja pie meiņas vecākā. Gudri padiršot, atnāca atpakaļ un teica, ka sorry. Ņem lapu atpakaļ, un brauc līdz vakaram ar citu reduktoru, savādāk atkal 2 un šodien varētu iet pa pilnu programu no jauna skati.
Dienas gaitā tika atrasts reduktors, kuru laikam varēs atstāt, kā skates reduktoru un vakarpusē pateicoties Hoodiebro ātri nomainījām man to reduktoru. Drīz sāks likties, ka es biežāk skrūvēju reduktoru, nevis riepas.

Vienā dienā gan sanāca 2 reizes braukt.

Pirmā bija ap 10:00 no rīta ar metinātu bloķi. Nabags ilgi centās mērīt bremzes, bet visu laiku nesanāca!

Dienas gaitā tika atrasts reduktors, kuru laikam varēs atstāt, kā skates reduktoru un vakarpusē pateicoties Hoodiebro ātri nomainījām man to reduktoru. Drīz sāks likties, ka es biežāk skrūvēju reduktoru, nevis riepas.

Apsveicu ar skati 

Dīvaini, man viss ok ar bremzēm bija skatē ar visu 100%zeltinsh rakstīja:Nu ko. Esmu beidzot ticis pie skates!![]()
Vienā dienā gan sanāca 2 reizes braukt.![]()
Pirmā bija ap 10:00 no rīta ar metinātu bloķi. Nabags ilgi centās mērīt bremzes, bet visu laiku nesanāca!Tad pēc galvas kasīšanas, čalis pajautāja vai ir bloķis. Teicu, ka tikko sašaibots 80%. Aizgāja pie meiņas vecākā. Gudri padiršot, atnāca atpakaļ un teica, ka sorry. Ņem lapu atpakaļ, un brauc līdz vakaram ar citu reduktoru, savādāk atkal 2 un šodien varētu iet pa pilnu programu no jauna skati.

Tiku 1. boksā. Kā čalis spieda bremzes, tā uzreiz stendā sarkanā gaisma.jenchs rakstīja:Dīvaini, man viss ok ar bremzēm bija skatē ar visu 100%zeltinsh rakstīja:Nu ko. Esmu beidzot ticis pie skates!![]()
Pirmā bija ap 10:00 no rīta ar metinātu bloķi. Nabags ilgi centās mērīt bremzes, bet visu laiku nesanāca!Tad pēc galvas kasīšanas, čalis pajautāja vai ir bloķis. Teicu, ka tikko sašaibots 80%. Aizgāja pie meiņas vecākā. Gudri padiršot, atnāca atpakaļ un teica, ka sorry. Ņem lapu atpakaļ, un brauc līdz vakaram ar citu reduktoru, savādāk atkal 2 un šodien varētu iet pa pilnu programu no jauna skati.
Dienas gaitā tika atrasts reduktors, kuru laikam varēs atstāt, kā skates reduktoru un vakarpusē pateicoties Hoodiebro ātri nomainījām man to reduktoru. Drīz sāks likties, ka es biežāk skrūvēju reduktoru, nevis riepas.2 gadus pēc kārtas!

nekā tamlīdzīgazeltinsh rakstīja:Tiku 1. boksā. Kā čalis spieda bremzes, tā uzreiz stendā sarkanā gaisma.jenchs rakstīja:Dīvaini, man viss ok ar bremzēm bija skatē ar visu 100%zeltinsh rakstīja:Nu ko. Esmu beidzot ticis pie skates!![]()
Dienas gaitā tika atrasts reduktors, kuru laikam varēs atstāt, kā skates reduktoru un vakarpusē pateicoties Hoodiebro ātri nomainījām man to reduktoru. Drīz sāks likties, ka es biežāk skrūvēju reduktoru, nevis riepas.2 gadus pēc kārtas!

Man tieši pretēji Stends uzreiz gļukus ķēra un nespēja nomērīt. Atšķīrās arī rādījumi ļoti! Kad stends sāk griezt riepas, likās, ka reduktors tuliņ saluzīs.
skaņas dīvainas, jo katru riepu viņi griež ar savādāku ātrumu! 

Tev drošvien trāpījās tas jaunais stendrs uz kura katru aizmugurējo riepu griež atsevišķi, un otrs ritenis šļuc līdz! 

apsveicu ar iegūto labsajūtu/mieru! 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6