bayker01_IS

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
DSSD
Ziņojumi: 257
Pievienojies: 05 Mai 2011, 23:57
Braucu ar: 3.0 kupeju

23 Apr 2012, 17:55

visi trakie skjuuneetaaji arii grib atraadiit savus bmw un kas par to, lai tak njemaas, ja nebuus nekaadas aktivitaates taapat topiks nogrims aizmirstiiba.
Profila bilde
ega
Ziņojumi: 1430
Pievienojies: 27 Jūl 2011, 22:14
Braucu ar: IS UN Q

23 Apr 2012, 18:03

oshels638 rakstīja:
ega rakstīja:
bayker01 rakstīja:Interesanti kur tad tu vinu redzeji !
kada jums dala kads spoilers !
pilnigi vienalga jusu pretenzijas topiku jau neviens nav aizliedzis taisit !

kadam laikam pieredze ar pakalpojumu sniegsanu TA inspektoram ja jau ierunajas! :D
paskatoties šo topiku uzreiz tada sajuta, ka būtu powerā ielīdis! dieva dēļ admini dariet kaut ko! :doh:
Nav jau nekāds sakars ar poweru :nenene:
Ko tad teikt visiem: "Ooo, super auto, cik skaisti un brīnišķīgi!" ????? Vai arī uzrakstīt nevis mans e36, bet mans šrots.lv, cilvēks skaidri jau pats pateica, ka nemaz netaisas auto īpaši celt, un kur tad jēga taisīt topiku, cik mana saprašana izprot, tad topikus taisam par saviem auto kurus nevis nojājam, bet kopjam un būvējam??? Par piemēru var minēt to pašu Image, kura auto jau liekas apbrīnas vērts šeit, bet necep topiku, jo neuzskata varbūt pats, ka ir vērts uzreiz atrādīt. :yes:
neiet runa par to ka jāslavē, iet runa par to, ka šeit vispār tādi topi atrodas! ja zinams, ka auto ies uz tolmets.lv tad kada jēga šim topikam?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu. :lol:
Profila bilde
oshels638
Ziņojumi: 353
Pievienojies: 12 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: sedanu

23 Apr 2012, 18:55

Pēdējam varu tik piekrist ;)
Profila bilde
Kristaps_
Ziņojumi: 37
Pievienojies: 24 Mar 2012, 18:48

23 Apr 2012, 19:53

VARBŪT AIZMIRSTAM ŠO ŽILETI!!!
:bye:
lapsa
Ziņojumi: 41
Pievienojies: 23 Apr 2012, 15:40
Braucu ar: 318is

23 Apr 2012, 19:56

un ja nu tā žilete nokrīt?
Nu nejau velti skatē ieliek 2.
bayker01
Ziņojumi: 134
Pievienojies: 14 Apr 2012, 16:23

23 Apr 2012, 20:48

lapsa tu laikam esi galigs alnis????
Palasi slimibas lapu un tad gudri dirs!

aizej vel kadu kuleni uzmet ar savu miskasti mos braukt iemacisies!
pieriebies tu un visi parejie pargudrisi!

salona nav griesti un tur ir divi par nenostiprinatiem elimentiem!
zilete uz skati bij nonemta un par kronsteiniem ielika 2 ka bistami izvirziti elimenti!

taka sadala saucas Mans E36 nevis kadam butu jabut e36 !
lapsa

23 Apr 2012, 21:05

es jau kūleni uzmetu tikai tapēc, ka labi māku braukt :D

Labi, nejau par to ir runa.

Vienkārši, kad sēdēsi cietumā, man tiešām būs Tevis žēl.

un varu Tev piedāvāt jettu mk2 ar skati līdz 2013. februārim pa 280LS. vizuali nav nekāds skaistulis, bet varēsi braukt bēdu nezinādams.
Profila bilde
Kristaps_
Ziņojumi: 37
Pievienojies: 24 Mar 2012, 18:48

23 Apr 2012, 22:04

:giggle:
Profila bilde
osis
Ziņojumi: 58
Pievienojies: 09 Okt 2011, 13:59
Braucu ar: tou

23 Apr 2012, 22:30

mjaaa! negribas protams nevienu apvanot, ņemot vērā, ka pats savu vēl neesmu atrādijis, bet man te tiešām ož pēc kāda, kam ir 18 gadi un kuram bmw ir nekas vairāk kā autiņš, kurš patīk vietējām džārēm...
Profila bilde
Wcoast
Ziņojumi: 315
Pievienojies: 09 Mar 2011, 10:08
Braucu ar: GU-325 & 525d
Atrašanās vieta: Liepāja
Reputācija: 2

24 Apr 2012, 00:18

Varbut tomer vajadzetu novilkt kadu robezhu. Uz bildem vel var aizvert acis un ceret ka laiks dziedees, bet apskatot apskates lapu, var jau stadities prieksha realo situaciju.
Profila bilde
I'm_Infinite
Ziņojumi: 488
Pievienojies: 16 Aug 2011, 17:28
Braucu ar: M54B30 -e46

24 Apr 2012, 01:10

Man jau gan liekas, ka ja cilvēks ir atrādijis, tad ir pelnijis un pats rēķinājies uzņemt kritiku! Tā arī statistika tiek veidota - ja pārsvarā visi saka ka šrots, tātad šrots! Neviens necenšas aizvainot īpašnieku, bet gan dot viņam padomus un vest pie prāta!
Es neredzu neko sliktu arī tajā, ka cilvēkiem ir brīvi pieejama topiku cepšana šajā sadaļā - lai tak rāda! Vismaz jautrāk uz brīdi, kamēr users nenozūd, jo ir nobraukts ar konkrēto auto līdz nākamajai algas dienai, kurā tiek nopirkts kārtējais "eksotiskais" eksemplārs un topiks netiek izdzēsts! :D

Par tiem padomiem runājot - BMW ir laba lieta, bet tas prasa līdzekļus un apņēmību, lai e36 uzceltu! Par naudām ap 500ls nevar nopirkt BMW! Tas tāpat nebūs BMW! Izskatīsies pēc BMW, bet nebūs, jo pirms tam 25 citi īpašnieki tepat kaimiņos būs gājuši caur to auto un jājuši, kāvuši un ar pašdarbības metodēm lipinājuši un skrūvējuši! Tā ir realitāte!
Un pa tām naudām tak ir pieejami visādi vw, opeļi, audi un japāņi veci, kuriem izmaksas būs lētākas un viņi nebūs tā nokauti! BMW ir sportisks un labs auto, ja to uztur! Mūsdienās tie uzturētie eksemplāri maksā ap 1500ls! Jo zemāka cena jo sliktāk kā zināms! PĒRC mk2 GOLFU ka tev saka! ;)

Ps. Es nesaku, ka mans BMW ir no labajiem eksemplāriem... Mans būtu pieskaitāms pie tiek, kuri par zemo cenu nopirkti draņķīgā, bet braucamā stāvoklī un tiek uzturēts pēc iespējas labāks, pamazām ceļot līmeni! :D
Profila bilde
G1RT5
Ziņojumi: 935
Pievienojies: 24 Dec 2011, 18:09
Braucu ar: RS

24 Apr 2012, 02:04

No malas skatoties/paveerojot so topiku, var liiks palikt, kaa Juus visi takaa sunji rejaties viens uz otru, nekaada pozitiivisma, tikai negatiivums...
No malas reaali izskataas, ka Jums nauw sava viedoklja katram, jo reaali, viens pateica ka dirsaa, un visi dzied vienu un to pashu entaas reizes atkartojoties, tieshaam pretiigi, var jau visu pateikt kas un kaa, tur sshi tur tas, nevis vienkaarsi klut virsuu ar tekstiem,
ka suuds, nahuj izmet vinju araa, nodot lomaa utt...
Es neaizsteevu nevienu, vnk palasot arii citus topikus tieshi taa pat ir, tak lielakaij daljai no saakuma bija hlami, un ar laiku tikkaat lidz tam kaa tgd izskataas,
njaa, varbut taisniiba, ka vareja ari netaisiit lieki topiku, sabuuve un paraadi, pirms un peec tam kaa izskataas...
Te laikam lapsa rakstiija, ka izlicis uz jumta auto lai buutu iemesls nomainiit bamperus, je...., un Tu veel kko saka par zileti, kas mistiski vareetu nokrist un kaadu savainot :D
Buutu labaak padomaajushi, kam tas vajadziigs, deelj mashiinas dirsties, cepties un ardiities, un runaat kam par kuru krutaaka mashina! Varbuut driiz saaksiet veel ar kraaniem meeriities :D
Un man ir vng, ko Juus man teiksiet, vai liksiet kautkadus banus utt...
Vnk redzams kaados slaanjos Juus esat forumaa sadalijushies...
Katram tak ir sava gaume, kaadam patiik stock, kaadam Mpakas, kaadam patiik kekava, kadam patiik plauktinsh uz bagaznieka kur pivciiti nolikt...
Ne man ne Jums labot so jaunieti, un ne mums ar to auto braukaat, tapeec ljausim cilveekam izpausties kaa nu sirds vinjam veelas, un nenonicinaasim biedru...
Taads ir mans viedoklis...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām . :D
Profila bilde
Vitalx325
Ziņojumi: 1471
Pievienojies: 21 Apr 2011, 11:46
Braucu ar: Touringiem
Atrašanās vieta: Jelgava, Rūjiena, Kārsava
Reputācija: 3

24 Apr 2012, 07:56

Ta ko jus varat nemties chali, lai tak vinsh brauc ar tadu ar kadu grib, bet ja izies skati tad gan bus visiem japakluse kas te bljava ka autinsh norakstams :giggle:
lapsa

24 Apr 2012, 08:02

ha haaaaa haa

Labs joks par skati :D
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

24 Apr 2012, 08:29

Vitalx325 rakstīja:Ta ko jus varat nemties chali, lai tak vinsh brauc ar tadu ar kadu grib, bet ja izies skati tad gan bus visiem japakluse kas te bljava ka autinsh norakstams :giggle:
+325 Ja čalim patīk, lai vālē. Topiks ir par viņa auto.
lapsa

24 Apr 2012, 08:32

Vitalx325 rakstīja:
Ta ko jus varat nemties chali, lai tak vinsh brauc ar tadu ar kadu grib, bet ja izies skati tad gan bus visiem japakluse kas te bljava ka autinsh norakstams

Nu bet te jau ir runa par to, ka tā mašīna ir bīstama sabiedrībai. Es to mašīnu dzīvē redzēju. Viņa jau stāvot izskatījās, ka sabruks.
Profila bilde
osis
Ziņojumi: 58
Pievienojies: 09 Okt 2011, 13:59
Braucu ar: tou

24 Apr 2012, 09:18

ja viņs tiešām iziet skati tad jau jasametas un jauzdāvina vismaz krāsas bundža ;)
Profila bilde
G1RT5

24 Apr 2012, 11:28

Nez, kapeec lai tas auto neizietu TA man ir jautaajums, Jums paargudriishiem ? :rolleyes:
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Profila bilde
oshels638
Ziņojumi: 353
Pievienojies: 12 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: sedanu

24 Apr 2012, 11:42

Apskatei pats personīgi to auto dienas-divu laikā sataisītu un dabūtu logā, bet runa jau ir par to, ka pats auto jau kā tāds ir nerentabls, nav vērts ielikt 1-2k Ls lai tikai viņu uztaisītu, ja par to naudu jau var nopirkt, ko daudz labāku. Pats par sevi izskatās jau līks un nomocīts, no tāda ir grūti vairs vispār ko tiešām labu uzbūvēt, netiek jau īpašnieks personīgi aizskarts, bet runa iet par pašu auto. Tie paši M-pakas bamperi- it kā virsū viņi tur ir, bet tāpat ir beigti (saspiesti, saplēsti un līki) un nedomāju, ka tiks aizvietoti ar jauniem :gigigi:
Profila bilde
G1RT5

24 Apr 2012, 11:55

Auto lai izietu TA ir nepieciesamie liidzekli ir tiiri detaljaas, max 30ls, un nedaudz japametina, par ko nauw jamaksa, ja pasham ir metinaamais... liiks tas auto izskataas 90% deelj taa kruta krasojuma, seetaa ar rulliiti :D Jauni jaunu to4na bamperi netiks pirkti, bet veseli gan jau gaida garzaa...