PRIKOLI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 185
- chevron_right
Madonā pie Maximas nobildēts Diezgan smieklīgi redzēt gaudojošu auto, kam pie stūres sēž suns
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šads praktiskā latvieša risinajums redzets Preiļos! Pievēršot uzmanību priekšējo durvju moldingam, var redzet ka šis ir no koka, bet teikšu ka ja nebutu nolupusi krasa un neredzetu ka tas ir koka, tad no orģināla neatšķirtu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Lāāābs beigas vispār
Frāzes, kuras pareizi izlasīsiet tikai ar otro reizi:
1 я тебе отослала.
2 убью скуку.
3 где снять двушку?
4 Обсосано много раз ...
1 я тебе отослала.
2 убью скуку.
3 где снять двушку?
4 Обсосано много раз ...
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
dēls: atceries, ka tu teici, ka jāsaka taisnība?
tēvs: jā!
dēls: nu .. es pazaudēju meiteni!
tēvs: kā?
dēls: viņa uzprasīja, vai man ir mersis .. es atbildēju, ka nav, tad prasīja vai man ir miljons kontā .. es teicu, ka nav, tad prasīja, vai man ir trīsstāvīga villa, es atkal atbildēju, ka nav!
tēvs: labi, dēls .. pārdosim tavu bentliju, nopirksim mersi .. atvērsim tev kontu un es tev ieskaitīšu tajā miljonu, bet, lai es kādas muļķes dēļ jauktu savai villai nost ceturto stāvu? NEKAD!
tēvs: jā!
dēls: nu .. es pazaudēju meiteni!
tēvs: kā?
dēls: viņa uzprasīja, vai man ir mersis .. es atbildēju, ka nav, tad prasīja vai man ir miljons kontā .. es teicu, ka nav, tad prasīja, vai man ir trīsstāvīga villa, es atkal atbildēju, ka nav!
tēvs: labi, dēls .. pārdosim tavu bentliju, nopirksim mersi .. atvērsim tev kontu un es tev ieskaitīšu tajā miljonu, bet, lai es kādas muļķes dēļ jauktu savai villai nost ceturto stāvu? NEKAD!
Jeebal Sajūtas laikam pa pirmo
Vot kā ir merši jāmazgā
http://www.youtube.com/watch?v=LUgvSdsG ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=LUgvSdsG ... r_embedded
Atradu darba kompī tas bija par lietotāju mspēku
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7