E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 44
- chevron_right
Tuvuma tur bus ari kkads audi saskrejiens? Ruu bus jabrauc kautvai ar pliku e36 bundzuMad rakstīja:Mēs ar Ruu vispār būsim ar audisoulles rakstīja:Skatos uz braucejiem ka man laikam bus kauns ar savu radities tur
Bundzu pastumsim cik tad tur ta darba
ka taps kas vairak zinams par manu majas brauksanu tad ari varesu pateikt busu vai nebusu bet pagaidam spiid man tas pasakums
ka taps kas vairak zinams par manu majas brauksanu tad ari varesu pateikt busu vai nebusu bet pagaidam spiid man tas pasakums
Tātad,no manis 16ls,guļu mājiņa ,jāsaka tā nomaksāšu rēķinus un tad jau pārskaitīšu naudiņuRENIO rakstīja:Atkarībā paliec teltī, vai mājiņā:Doriņa rakstīja:Es atvainojos es lasu un lasu nepielec,cik man būtu jāmaksā ja pievienojos jums gala punktā?ja nu palieku pa nakti,jo drošvien jau gribēsies ietusēt tad
16,00Ls no personas - iekļauts: braukāšanās pa sporta kompleksa "333" trasi, guļvieta mājiņā, pirts, ēdiens kempingā (šašļiks, salātiņi, maizītes u.t.t.). Par otru personu mašīnā 14Ls.
8,00Ls no personas - iekļauts: braukāšanās pa sporta kompleksa "333" trasi, telts vieta kempingā, pirts, ēdiens kempingā (šašļiks, salātiņi, maizītes u.t.t.). Par otru personu mašīnā 7Ls.
Nelasīts ziņojums E_kurais » 02 Mai 2012, 17:48
Sen esmu gribējis piedalīties šādā pasākumā, šobrīd švaki ar finansēm un diez vai sakasīšu līdz 16.05. lai varētu labi atpūsties un iepilināt bākā +400km kopā jānorullē, nav jau gaisa gabals, bet ierobežo "lētās" degvielas cenas...
Bet pasākums izskatās tiešām labi noorganizēts...
man tiesi tads pats gaisa gabals tikai par 4 km vairak par tevi jabrauc
Sarosās, sarosās! Cenšamies jau, lai būtu labi noorganizēts
Ta ka ,esmu priekslaicigi atgriezies Latvija ,es noteikti bushu :)
Varesu pie viena nodemonstret mana kabrio jauno izskatu un taa
Piedalisos visur
Varesu pie viena nodemonstret mana kabrio jauno izskatu un taa
Piedalisos visur
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Es taisos piedalīties dragā,bet nu tad redzēs
Man arī ap 400km sanāk... Šobrīd velku visus zeķu un burku iekrājumus laukā. Ļoti ceru, ka sanāks man savāktiesE_kurais rakstīja:Sen esmu gribējis piedalīties šādā pasākumā, šobrīd švaki ar finansēm un diez vai sakasīšu līdz 16.05. lai varētu labi atpūsties un iepilināt bākā +400km kopā jānorullē, nav jau gaisa gabals, bet ierobežo "lētās" degvielas cenas...
Bet pasākums izskatās tiešām labi noorganizēts...
Jāsanāk!
Kurš vēl domā skrieties?
nav varinatu, ja reiz esi devis ceribu mums tewi beidzot satik, tad ir jabuut...erda rakstīja:Jāsanāk!
es gribu aizbraukt patecinat siekalas uz parejo skaistajiesm auto
nu tad laipni gaidīts
nja tiesam izskataas labi saplanots pasakums gribeetos ari pievienoties bet japaspeej liidz 16 datumam tad nomainiit prieksha hadeni (negribetos braukt tadu gabalu ar beigtu gultni un veel paris sikumiem )
Ja nu tomer paspeshu visu sadariit domajams ka ari esmu braucejs.
cik sapratu tad ja brauc 2 viena masina tad 30 Ls.
Ja nu tomer paspeshu visu sadariit domajams ka ari esmu braucejs.
cik sapratu tad ja brauc 2 viena masina tad 30 Ls.
man tads jautajums, kur visa tuseshana notiks kkada kkada centralaja lielaja majinja, vai pirti?
ir ari iespeja/tads variants, ka man nevaig ne guljvietu ne teltsvietu, un es pec tam nakti sjobivaju majas? (vai ari gulju pirti zem galda)
ja ir cik maksa, tk cik maksa "telts vieta" cik janorekina no ta otra varianta
ir ari iespeja/tads variants, ka man nevaig ne guljvietu ne teltsvietu, un es pec tam nakti sjobivaju majas? (vai ari gulju pirti zem galda)
ja ir cik maksa, tk cik maksa "telts vieta" cik janorekina no ta otra varianta
par telts vietu drošvien kadi 2-3ls
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8