Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 92
- chevron_right
Te jau bezmazvai zem reputācijas jātaisa sadaļa - uzmetis un cipars cik reizes uzmetis
Cabooom
Es tak teicu jau SEN,kā ar viņu labāk neielaisties,bet lkm neviens neko nelasa...aupinsh rakstīja:Kolēģi!
Izdomāju es iesipt kapeiku un nopirkt lietotas atsperes savam auto, kā rezultāta, esmu palicis gan bez naudas, gan bez atsperēm! Izskaidrojot kāpēc tā, pirmo reizi domāju, ka izmantošu iespēju detaļas saņemt caur pasta staciju, jo netesīšu pāris desmitu eur dēļ pāri visai Latvijai!
Tātad, naudu samaksāju 1. aprīli, bet saņēmis neesmu neko, lietotājs atrunājas, ka bija maza aizkavēšanas un izsūtija itkā 6. aprīlī, bet līdz šai dienai vēl nekas nav atnācis, tā kā beigās jau sāk arī ignorēt, tad nu, informēju, lai arī citi neuzrautos uz šī blēža!
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5569
Ģirts Vilcāns 140395 -12650
Esiet uzmanīgi, paldies!
Es ar atceros šo niku jau pieminētu.vitjazz rakstīja:Es tak teicu jau SEN,kā ar viņu labāk neielaisties,bet lkm neviens neko nelasa...aupinsh rakstīja:Kolēģi!
Izdomāju es iesipt kapeiku un nopirkt lietotas atsperes savam auto, kā rezultāta, esmu palicis gan bez naudas, gan bez atsperēm! Izskaidrojot kāpēc tā, pirmo reizi domāju, ka izmantošu iespēju detaļas saņemt caur pasta staciju, jo netesīšu pāris desmitu eur dēļ pāri visai Latvijai!
Tātad, naudu samaksāju 1. aprīli, bet saņēmis neesmu neko, lietotājs atrunājas, ka bija maza aizkavēšanas un izsūtija itkā 6. aprīlī, bet līdz šai dienai vēl nekas nav atnācis, tā kā beigās jau sāk arī ignorēt, tad nu, informēju, lai arī citi neuzrautos uz šī blēža!
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5569
Ģirts Vilcāns 140395 -12650
Esiet uzmanīgi, paldies!
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Jānobano un miers
Jā, lai uztaisa citu profilu un turpina čakarēt cilvēkus ar jaunu niku
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tev ir visas iespējas izdarīt to labo darbu!edzis rakstīja:Jānobano un miers
Bet var taču IP salīdzināt, bija šeit nepasen gadījums ar vienu lietotāju no 2x profiliemLinda rakstīja:Jā, lai uztaisa citu profilu un turpina čakarēt cilvēkus ar jaunu niku
Cabooom
Vārdu, uzvārdu un personas kodu jau nevar nomainīt.Linda rakstīja:Jā, lai uztaisa citu profilu un turpina čakarēt cilvēkus ar jaunu niku
Nav jēgas, nobanos niku - uztasisīs citu. Nobanos Ip - Nomainīs ip
Principā viss ko kāds spēka vīrs var izdarīt, ir iedot bietē + pielikt viņa sejas bildi pie uzmetēju topika galvenā posta un neko no viņa nepirkt
Principā viss ko kāds spēka vīrs var izdarīt, ir iedot bietē + pielikt viņa sejas bildi pie uzmetēju topika galvenā posta un neko no viņa nepirkt
Šeit ir miets ar diviem galiem, bet alus ir pārāk garšīgs, lai tajā mietā iedziļinātos.edzis rakstīja:Nav jēgas, nobanos niku - uztasisīs citu. Nobanos Ip - Nomainīs ip
Cabooom
Vārdu, Uzvārdu var, personas kods gan laikam paliks tas pats.Inferno rakstīja:Vārdu, uzvārdu un personas kodu jau nevar nomainīt.Linda rakstīja:Jā, lai uztaisa citu profilu un turpina čakarēt cilvēkus ar jaunu niku
:Arstarulsmirus Arsujumfus Tarus:
Par to nav ko uztraukties SS.lv detaļas tirgojās .Tā kā klienti viņam vēl būs
Tieši tā,jo viņš visus dīlus piedāvā caur pastu vai pasta stacijām un caur ibanka.lv, kur atsūtot rekvizītus varēs saprast kas tas par cilvēku.ValtersD rakstīja:Vārdu, Uzvārdu var, personas kods gan laikam paliks tas pats.Inferno rakstīja:Vārdu, uzvārdu un personas kodu jau nevar nomainīt.Linda rakstīja:Jā, lai uztaisa citu profilu un turpina čakarēt cilvēkus ar jaunu niku
Vienkārši pēc tādas loģikas "nobanos, uztaisīs citu profilu" vai "ienāks ar citu IP" var vispār neko lietas labā nedarīt. Jebkurā gadījumā, jāizmanto ir visas iespējamās metodes cīņā ar rūdītiem metējiem.ValtersD rakstīja:Vārdu, Uzvārdu var, personas kods gan laikam paliks tas pats.Inferno rakstīja:Vārdu, uzvārdu un personas kodu jau nevar nomainīt.Linda rakstīja:Jā, lai uztaisa citu profilu un turpina čakarēt cilvēkus ar jaunu niku
Pareizi, galīgi neiedomājos,ka vārds un uzvārds taču nemainās my bad.
It's all about the win
Ip mūsdienās ir tik nestabila parādība, ka to banot nav vērts. 4G netam IP mainās reizi stundā. Jābano ir Mac adrese, tad gan būs miers.
Nu ja, citādi smadzeni te čakarēZiggy rakstīja:Ar lomiku pa pauri, kā teica purva Inta. Un būs miers
Inferno rakstīja:Nu ja, citādi smadzeni te čakarēZiggy rakstīja:Ar lomiku pa pauri, kā teica purva Inta. Un būs miers
Es te biju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …