540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 56
- chevron_right
Nu līdz Ķīnai nav nemaz tik tālu, un līdz stancītei arī :) Bet Man liekas, ka patreizējais augstums ir tieši tas, kas ir vajadzīgs, tāds racecar klīrens540i rakstīja:Nu man līdz stance kā līdz Ķīnai..
Un runājot par lūpu, pajautā lietotājam Puikaa, Es domāju, kad viņš uzliks to lūpu tad sapratīs, ka ar viņa klīrensu un mūsu ceļiem tāda lūpa jātaisa no kkāda ļoti izturīga metāla.. un ja Es pareizi atceros , tad kkad nesen lietotājs Ramyrez tirgoja divas tādas :)
Tā nav tā lūpa, tā ir neregulējamā padjobka, bet maksā kapeikas salīdzinošiScoobyFresh rakstīja:Nu līdz Ķīnai nav nemaz tik tālu, un līdz stancītei arī :) Bet Man liekas, ka patreizējais augstums ir tieši tas, kas ir vajadzīgs, tāds racecar klīrens540i rakstīja:Nu man līdz stance kā līdz Ķīnai..
Un runājot par lūpu, pajautā lietotājam Puikaa, Es domāju, kad viņš uzliks to lūpu tad sapratīs, ka ar viņa klīrensu un mūsu ceļiem tāda lūpa jātaisa no kkāda ļoti izturīga metāla.. un ja Es pareizi atceros , tad kkad nesen lietotājs Ramyrez tirgoja divas tādas :)
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... rim_front/540i rakstīja:kur tādu oem regulejamo , var atrast apstities/iegadaties? Google vai nu neprotu vislaik met ara parastas
Ja pareizi saskaitiju tad ~650e
+ vēl balku vajadzēs speciālu
vēl 250$ klāt
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=51_2020
Te labs info par to spliteri
http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=440246
Auto izskatās lieliski
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Favorīt mašīna visā forumā. Un pareizais dzinējs zem haubes
Cik izdevās pēc čipošanas jaudu un griezes momentu attīstīt?
Cik izdevās pēc čipošanas jaudu un griezes momentu attīstīt?
Šo gribētos kalendārā!
Bet izskatās, ka vairāk ir kā gāžamais aparāts nevis pozeris.
Bet izskatās, ka vairāk ir kā gāžamais aparāts nevis pozeris.
pēc tabulām 305hp un 340NM, uz stenda nav būts, priecigs būtu ja uzradītu vismaz standarta jaudu,tomēr 20gadus vecs dzinējs, kuram tagad domāju ir vieni no mierīgākajiem apstākliem savas dzīves laikā.
Laikam nokavēju to brīdi kad bildes jāsūta, nav jau arī nevienas tādas bildes kura ir speciāli veidota "domāts par fonu", parasti nav laiks tādām nodarbēm.
Laikam nokavēju to brīdi kad bildes jāsūta, nav jau arī nevienas tādas bildes kura ir speciāli veidota "domāts par fonu", parasti nav laiks tādām nodarbēm.
e36
Lai jau iet kāda veca bilde arī,
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Ja nu kādam ir interese var PM piedāvāt cenu par auto.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Koaaaaa?
Nuu jau nuu jau
kas tā vājuma pazīmi?
cerams pārejoša slimība.
Iesnas? [emoji38] Attopies, vecīt!
Sen laikam nav atpircis
Žēl, ka sedans aizgāja, bet vismaz labi, ka pareizajās rokās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 56