3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 99
- chevron_right
10Euro par vienu emblēma.LASTKING rakstīja:Varbūt tu esi informēts pa cik viņam viņas iet ? :)
Man ar tā liekas, ka bija 7Ls. Ļoti laba kvalitāte.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Ja kāds liepaja/liepajas rajona velas orginala bmw maģi aux vadu palidzesu ielodet. Pa nelielu samaksu varesiet klausities savu muziku
Labak 10e par oem neka kjinu, pats pie vina nemu.
Kas ir GLT un kur atrodas grobiņā?Amish rakstīja:Grobiņā GLT jautāji?Veilers rakstīja:Klau, kur Liepājā var nopirk tādu lietu kā nerūsējošais tērauds vai ko tamlidzīgu
GLT lauktehnikas teitorijā tirgo kkādus metālus.
Aizbrauc līdz lauktehnikai, Izbrauc cauri vārtiem, tālāk taisni ( gar labo pusi dīķim). Brauc līdz metāla angāram(serviss) un pa labi vajadzētu redzēt GLT izkārtni.
Aizbrauc līdz lauktehnikai, Izbrauc cauri vārtiem, tālāk taisni ( gar labo pusi dīķim). Brauc līdz metāla angāram(serviss) un pa labi vajadzētu redzēt GLT izkārtni.
Paldies par info!! ja ir vēl kādi varianti, droši sakiem!Wcoast rakstīja:GLT lauktehnikas teitorijā tirgo kkādus metālus.
Kādam Liepājā nav tas instruments ar ko mēra reālos dzinēja apgriezienus?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Kads ir ielas, braukajas?
esmu parsteigts redzot cik liepajaa daudz e36 un vispar bmw.
ari esmu parsteigts ka esmu redzejis tikai divus sakarigus e36 nedeljas laikaa
kur jus visi slepjaties?
kur jus visi slepjaties?
...
Armando, atbrauc uz Plazu būsi goda viesis.
Visi tagad nozudushi, jau cik dienas gribu meeting, bet naw.
Visi sezh katrs sava sturiti un urkjinas pa auto kaut ko! Tev nav par ko brinities, jo te dizhi daudz skaistu e36 nav pagaidam! Ja divus esi redzejis, tad vel kadi 3 kautkur moshk ir! parejie iedalami "ir OK" sadala un "ak kungs, kas tas tads" sadalaa!Armando rakstīja:esmu parsteigts redzot cik liepajaa daudz e36 un vispar bmw.
kur jus visi slepjaties?
Taka izbaudi brivdienas un, lai labi garsho alus pludmale!
Ejam braukaties ;D
esmu darba...Wildutch rakstīja:Ejam braukaties ;D
Wildutch uzliki zemas atsperes?
Velns, nu labi, labi, strādājies.
Pie reizes. Kurš metina reduktorus?
Pie reizes. Kurš metina reduktorus?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49