Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 539
- chevron_right
man jau liekas ka izskatas labaak, kaa biju domaajis :)
powera naklenes man netraucee, bet domaaju, kur lai ielimee e36.lv
powera naklenes man netraucee, bet domaaju, kur lai ielimee e36.lv
Powera vietā!!!
Chaboshka pa skarbo noliek poweru!
Un par style 5 diskiem ir tā, bet tā to pasakot izklausās, ka tagad visi braukās ar nolocītiem,norūsējušiem e36 ar izplēstiem saloniem un neko citu pat nepucēs!
Bet masissc e36 vajag to plēvi no logiem noplēst, jo tas neder tajā kopskatā! Bet e36 smuks un diski arī ir !
Ps. - man pašam arī ir aprūsējis pagaidām pēc ziemas!
Un par style 5 diskiem ir tā, bet tā to pasakot izklausās, ka tagad visi braukās ar nolocītiem,norūsējušiem e36 ar izplēstiem saloniem un neko citu pat nepucēs!
Bet masissc e36 vajag to plēvi no logiem noplēst, jo tas neder tajā kopskatā! Bet e36 smuks un diski arī ir !
Ps. - man pašam arī ir aprūsējis pagaidām pēc ziemas!
Neko nenolieku, vnk pārāk daudz gudrīši apvienojušies vienuviet..
Ha haa, 100% tu tur uztaisiji jaunu topiku par tēmu, kura ir jau izrunāta iepriekš un visi uzreiz tevi tur nolika
BMWpoweram ar bmw sakars paliek arvien mazāks un mazāks. Lielākā daļa no lielajiem runātājiem tur brauc ar VAG un kkādām amerkiāņu miskastēm (okei, varbūt daļai vēl ir paļurkāti e39 un e38) un to vien dara, kā 24/7 grabina sūdu internetā. Tas ir sociālais tīkls, nevis bmw interesentu lapa ar visām no tā izrietošajām sekām.
lai nav offtopiks:
stulbā golfu piekare. kad augšā ir šitā: apakšā ir šitā: Un reku salīdzinoši ar standarta augstumu (pirms divām dienām, kad auto bija 2cm augstāks kā ir šobrīd)
lai nav offtopiks:
stulbā golfu piekare. kad augšā ir šitā: apakšā ir šitā: Un reku salīdzinoši ar standarta augstumu (pirms divām dienām, kad auto bija 2cm augstāks kā ir šobrīd)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu skats jau ir mega labs
Gāzi jau iemeti?
Vēl tikai vaig dabūt VS statusu un kruta
Gāzi jau iemeti?
Vēl tikai vaig dabūt VS statusu un kruta
paldies! :)
gāze būs tad, kad būs jauns dzinējs. Un jauns dzinējs būs, kad finanses atļaut ieķert kkādu mk2 vai mk3 kā donoru.
Bet nu arī tagad viņs liekās ļoti ekonomisks - kkādi 6-7l/100km.
Un manliekas, man VS nederdzēt kā savas ausis, vismaz ar pašreizējiem lauku tjūnera risinājumiem (fleksētas atsperes, plēve uz lampām, dzinejs no mk2, gabarīti pagriezienos utt)
gāze būs tad, kad būs jauns dzinējs. Un jauns dzinējs būs, kad finanses atļaut ieķert kkādu mk2 vai mk3 kā donoru.
Bet nu arī tagad viņs liekās ļoti ekonomisks - kkādi 6-7l/100km.
Un manliekas, man VS nederdzēt kā savas ausis, vismaz ar pašreizējiem lauku tjūnera risinājumiem (fleksētas atsperes, plēve uz lampām, dzinejs no mk2, gabarīti pagriezienos utt)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tur jau piekare nav vainīga, jebkuram auto uz R14 man liekas tā būtu!:)
Tie ir r13 Un man ar viņiem tik traki nebija Poliķim.. +/- kko izbraukt jau varējuaupinsh rakstīja:Tur jau piekare nav vainīga, jebkuram auto uz R14 man liekas tā būtu!:)
Man pat nav jātaisa neviens topiks, pietiek jau ar citu topikiem!AgnisB rakstīja:Ha haa, 100% tu tur uztaisiji jaunu topiku par tēmu, kura ir jau izrunāta iepriekš un visi uzreiz tevi tur nolika
nu tad beidzot arii paraadiiji tautai savu bmw
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
jā, apnika slēpt no tautas acīm. ir arī topiks pie ''mans e36''.megatrons rakstīja:nu tad beidzot arii paraadiiji tautai savu bmw
Shodienas snaps
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkāna kamēra arī fočē..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52