Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 120
- chevron_right
tās atšķirības dzīvē nejutīsi, pārāk nebūtiskas.
ja nu tomēr vēlies pāršūt, tad iemet tagadējo ecu un programmas nr. Ne visus ms41 var viegli pāršūt 95.g sākuma vajadzēs padarboties ar lodāmuru.
ja nu tomēr vēlies pāršūt, tad iemet tagadējo ecu un programmas nr. Ne visus ms41 var viegli pāršūt 95.g sākuma vajadzēs padarboties ar lodāmuru.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
problema tada ka parstaja darboties digitala pecka. nesledzas ieksa un iesledzot aizdedzi strada kondiskas ventilators visu laiku. steidzmi vajag sataisit.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Cav visiem:) Varbut kads no jums saskaries ar tadu lietu,ka nestrada labas puses pavarotniki. Kreisa puse viss straada gan pagrieziens gan avareikas,bet laba ne. kur varetu sakt meklet vainu?Relejs?
Drošinātāji. Paskaties tos no sākuma.
A vaitad katrai pusei savs drosinatajs? un melnaja kaste visi drosinataji veseli.
Sveiki, manam e36 šodien pamanīju problēmu-nepārtraukti deg stop signāli. aizdedze ir izslēgta bet deg tāpatās,ko varētu apskatīties? varbūt no tā ka slēdzu vadus uz priekšējiem lukturiem, kautko salaidu uz īso?hz,iedarbinu auto-vienalga deg, bet ja spiežu bremžu pedāli tad nodziest- ja atlaižu tad atkal deg.
HELP
HELP
kaut kur kaut kas ir salaists uz īso.
ko Tu darīji ar priekšējiem lukturiem?
ko Tu darīji ar priekšējiem lukturiem?
Es centos nomainīt piekšējos lukturus, saslēgt vadus, vienam lukturim izrādījās defekts, nebija massas vada, mosh tāpēc ,kas sagāja uz īso?
bet nu, kurus drošinātājus vai ko varētu apskatīties saistībā ar tām stop gaismām? mēģināju atvienot to bremžu pedāļu vardi, nekas nemainījās vienalga deg kā mani šitā problēma sāk besīt
bet nu, kurus drošinātājus vai ko varētu apskatīties saistībā ar tām stop gaismām? mēģināju atvienot to bremžu pedāļu vardi, nekas nemainījās vienalga deg kā mani šitā problēma sāk besīt
A kad tev parādījās šitas gļuks?
grūti pateikt 100%, bet liekas, kad nepareizi savienoju priekšējo lukturu vadus.interesanti, ja es izņemšu bremžu signālu drošinātāju tad tiem nevajadzētu degt"?
tieši tā.
Situācija nezkapēc izrādās savādāka, pašlaik vāji deg aizmugurējie gabarīti, ar stop signāliem viss ok. palasīju, ka ir tāds LCM (light control module ) bloks, daziem manā situācija tas bija kļūdains, bet kur tāds atrodās uz e36?
E36 tāds nav. Masas vadi visi labi pievienoti, kārtīgi?
un ja ieliek ne šķūņa lampas?
šodien ielikšu nešķuninga lampas paskatīšos
Šķūna lampām bieži pini ir savādāki ...
Ja tām šķūņa lampām ir saslēgts, ka deg bremžuguns kā dienas gaisma (divkontaktu spuldze), tad skaties, vai tur nav sakusis. Ja ir, tad jau tālāk arī vari skatīties. Te izskatās, ka ir līdzīgs variants kā man - beigās pus mašīnu pārjaucu, lai atrastu vainu, veiksmi
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
skatijos vakar, ka ir divkontaktu spuldzes,vai ir sakusis, skatīšos, kā tu beigās risināji problēmu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 120